Naudoju reguliuojamą dekerį "dantis" vienus išstumiu, kitus sutraukiu su įprastais dekeriais, nesįsivaizduoju kaip.
ujetus...skaitau jūsų "Paukščių kalbą" ir dar labiau suvokiu kad man tai jau tikrai mezgimo mašinos nereikia virbalais paprasčiau
Kaip apėmė miegas...siaubas...
Beje, mano baltasis pūkis jau link pečių juda, bet jau nosį ir akis kutena tie pūkai ir fotelis baltas
Naudoju reguliuojamą dekerį "dantis" vienus išstumiu, kitus sutraukiu su įprastais dekeriais, nesįsivaizduoju kaip.
O kaip atrodo tas reguliuojamas? kas ten jame reguliuojasi? ar tų fiškių kiekis?
ujetus...skaitau jūsų "Paukščių kalbą" ir dar labiau suvokiu kad man tai jau tikrai mezgimo mašinos nereikia virbalais paprasčiau
Su tavo dydžiu ir mezgimo greičiu, tai tikrai tikrai nereik
O šiaip tie keiksmai tampa nebe keiksmais, kai naudoji, man irgi ankščiau buvo visiškas kosTmosas, nors ir dabar dar nemažai to kosTmoso yr likę, bet jau ir nebe viskas keiksmai
O kaip atrodo tas reguliuojamas? kas ten jame reguliuojasi? ar tų fiškių kiekis?
HTB1ctSkOVXXXXXWXFXXq6xXFXXXL.jpg 69,6KB 0 Parsiųsta kartų
Nu gerai, tarkim gali megzt kvadratą, ne reglanu, bet kaip tada kaklą išimt... Nors turbūt tas pats...kaip antroj fotkėj...
O tokie viražai,.... nu sakau, kosTmoso visada yra
Kai darai rankom, ne liežuviu, tai ir pasidaro
Mane nuolat užimą kvapą Ristinos mezginių apdaila... Ta siūlė - kosmosas, net neatrodo, kad siūlė, o geros akies eilutė. Aš tai amžinai kreivai šleivai nusiuvu, nebent iš gerosios pusės tai darau. Geriausia siūlių išvengt . Kaip va šitame:
Dukra nufotkino prieš išbėgdama į teatrą, bijau, kad geriau ir nebus nufotkintas, galiu sunešiot per greit . Kaip ir sakiau - netobulas, bet mane džiugina, nes labai tokio reikėjo. Panašu, kad nepaskutinis toks ilgas, nes ant siaurų džinsų ar timpų dar norisi turėt pasirinkimą, gal ne tokį storą . Čia babininis melanžas iš Anykščių + dar melanžinau, pridėdama po giją šetlando vilnelės - baltos, raudonos, oranžinės - iš ten pat. Modelis - cukruoti šermukšniai https://www.mezgimoz...-ermukniai.html.
uoj į tokį šiltuką mielai susisupčiau ir aš..būtų truputį oversizinė suknelė.,..bet jau spalva...ir kisenės...nu viskas mano skonio..va ripsinius aš mieliau susiuvamus mezgu, nepantinka man ripsint apvaliai
Kai darai rankom, ne liežuviu, tai ir pasidaro
O rankos reguliuojamos turi būt ar tinka paprastos, pvz abi kairės
Matai, aš liežuviu dirbu tada, kai mano bruolis nepasiekiamas, o kai tampa pasiekiamas, nėra laiko eksperimentams...
Restar, tai kokio jis storio, jei tiek primiksavai ? Ar aš čia neteisingai supratau Ar čia jis skiriasi nuo pusės, ar tik foto taip vaidenasi, kad dviejų faktūrų?
Storis 4 nr virbalais megztas. Tas raudonas siūlas, kur į pirtį man atvežei realiai ne toks storas, kaip galėjo atrodyti. O aš norėjau dar storesnio ir greitesnio mezginio, be to likučiai šetlandiniai labai derėjo. Faktūra tai viena - ripsas, bet spalvos tai 3. Foto neperduoda perėjimo iš raudonos į oranžinę. Ir gyvai tas perėjimas labai subtilus. Aš niekaip neatsimenu nieko konkretaus, bet tas spalvų derinys man labai vaikystę primena, žiūriu į tą margumą ir matau save mažą . Pamenu tik faktą, kad kai buvo kažkieno laidotuvės, neturėjau neraudonų drabužių .
Šarange, gražiai mezgi tais angliškai raštais. Mano mašina gražiai jį mezga (jei tebemezga, nes kažkada darė nesąmones, tai bijau vėl bandyti). Man 5 nuo apačios labai norėtinas ♥.