Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o tai tas frotinis rankšluostis gręžiant skalbinius susivėlimo negali įtakot?

Atsakyti

o tai tas frotinis rankšluostis gręžiant skalbinius susivėlimo negali įtakot?

Ką tik po eksperimento :D

Su frotiniu rankšluosčiu - išgręžė :bigsmile:  :clap: :clap: :clap:

Atsakyti

Dėkui, Ristina, kad daliniesi. O ai ką užsakovė - atsisakė tokio rezultato, ar jai tiko?  Visos tos abrakadabros galėtų būti uždedamos/nuimamos, ir dėl nusbodimo, ir apsisaugojimui nuo tokio va rezultato...Man tai tik ta foto graži pažiūrėjimui, kur tie kauburiukia iškilę, bet ne nešiojimui...

Atsakyti

Man tie kauburiukai irgi tik dėl pažiūrėjimo :D nes kaip tokį pakišt po kitų rūbu, t.y. striuke..

O klientei parodžiau rezultatą. Man nekilo mintis siūlyti tokį rūbą pirkti. Parodžiau, kad žinotų, kas gavosi. O bendru nutarimu, nusprendėm kitokį megztuką gaminti. Be fokusų.

Bet man tai menka paguoda :D nes tas raštas buvo kelias dienas rinktas palinkus virš mašinos  :oh: abyyydna. Gavau pamoką. Gal kada ateity bus vertinga.

Atsakyti

oi, Ristina, nemenka sakyčiau pamokėlė, laikyk  :4u:  

Atsakyti

Ristina  :4u:

Atsakyti

Ristina, o tai ir neskalbtas merinas buvo toks tižena? Šiaip tai mane nustebino, nes kiek mezgu iš merino, niekad nebuvau nusivylus jo forma  :hmm: 

Kaip tu formuoji megzdama tuo anglišku raštu? man taip gražu, bet aš bijau, kad nesugebėsiu gražiai ir tinkamai dviem adatinėm megzdama siaurint, platint ir pan :huh2: 

Atsakyti

Ristina, o tai ir neskalbtas merinas buvo toks tižena? Šiaip tai mane nustebino, nes kiek mezgu iš merino, niekad nebuvau nusivylus jo forma  :hmm:

Kaip tu formuoji megzdama tuo anglišku raštu? man taip gražu, bet aš bijau, kad nesugebėsiu gražiai ir tinkamai dviem adatinėm megzdama siaurint, platint ir pan :huh2:

Buvo kilusi abejonė ir mezgant. Bet galvojai, ai... išskalbsiu ir viskas bus gerai :) Merinas - rogutinis, begalę kartų bandytas mezginiuose.
Mėginuke kaip ir normaliai viskas išrodė. Bet mėginukas, tai ne didelis mezginio gabalas.

Merinas yra gan elastingas siūlas. O pusvilnė, ji tokia "tvirtesnė". Čia tas pats kaip kašmyras ir mohera "nelaiko" atnarų. Gal tokia pluošto ypatybė.

Galėsiu pafotografuot išsamiau kokį "angliškuolį" :D mezgasi taip pat kaip ir visi reglanai/siaurinimai/platinimai. Tik viskas 1x1, t.y. jei suimt/platini akį tai ant abiejų adatinių.

Atsakyti

Sveikos.

Giriu Liniukos grožius ir Lace meilumą.

Užkeiktą žalią suknelę pabaigiau. Dėviu patenkinta, bet nufotografuoti rodomai nepavyksta. Tai laukiu momento, kada kas nors gebantis pafotkint šalia bus.

Ir ta proga sugrįžo mano meilė mezgimui. Išsirikiavau turimus turtus, prisirakaliojau mėginukų. Išardžiau moherio megztuką, miksuoju vieną siūliuką su storėlesne medvilne ir rakalioju suknelę reglanu su antpečiais nuo viršaus.

Tada eilėj stovi palaidinė vasarai iš šviežiai įsigyto kanapėto šilko.

Dar megztukui nuostabaus  Brunello Cucunelli kaČmyro papirkau (lyg atsargų maža būtų  :oh: ). 

Atsakyti

Nu tada gali būt, kad nuo didumo/svorio/ploto ir išsileido tie konkoriežiai  :hmm:  

Teoriškai aš kaip ir suprantu, bet žinai, kol nepamatai/nepabandai.... :irnesakyk: 

Atsakyti

Va taip atrodo reglano "takelis" :)
Priedas  001.JPG   201,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vat kaip atrodo puikiai žinau, dailu labai, bet kaip išgaut tai kitas klausimas :D

Atsakyti