Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :),

vis per mažą langiuką, bet jau sunkiai įžiūriu, rašyti dar sunkiau. Į paskutinę aktualiją - video Katukui :) Надо ли покупать вязальную машину?

https://www.youtube....h?v=_DUnmIWVu6c. Pati neišklausiau iki galo, bet gal padės susiorientuoti.

Man ypač norisi megzti mašina, kai negaliu. Ir šį savaitgalį nebuvo kada. Vakardiena grynai Kaune praleista. Spektaklis patiko! Draugė buvo ne juokais išgąsdinus, nuteikinėjo, kad po pirmos dalies galėsim išeiti, jeigu nepatiks. Tai vis žiūrėjau, kas čia gali nepatikti, ir neradau :). Kažkuri mergaitė pasakė, kad geriausias spektaklis ir reikia visada į Kauną važiuoti :). Tai dairysimės dar spektaklių Kaune, ypač į muzikinį noriu, nesu buvusi. O mūsų draugai nusprendė dažniau į Vilnių atvažiuoti, nes geresni spektakliai :).

LIniuka graži, mezginiai faini, bet fotografas tikrai lievas :D. Nu kaip norėtųsi apžiūrėti detaliau, o dar labiau - pačiupinėti :).

Lace fainuolė dukra su dailiu megztuku. Olaivos spalva labai graži ir tą pynutė, Ristinai atskleidus paslaptį, net noriis išbandyti.

Aš bevažinėjant beveik visą rankovę numezgiau, namie pribaigiau. Reikia užsisakyti dar truputuką, bus ir mažai sesei. Iš tiesų tai.... neturiu ką megzt :B , kažkaip per greit ištiko tas neapsisprendimas... yra vienas budintis mezginys, kuris jokio malonumo nebeteikia. Gal gauruotį mažei pradėsiu iš tiek, kiek turiu dabar.

Atsakyti

Katuk, ta "pynė" tik taip atrodo :D realiai ji juostelė, bet dėl akių užkabinimo, tampa "pyne"  :) 

https://www.youtube....hED0oDVq5g&t=4s

Oho, kokių įdomių dalykų būna. :)

O kad negręžia, jei nedaug įdedi, tai tikrai kai kuriose mašinose būna. Kažkaip ten apskaičiuoja, kad gali išsibalansuoti tolygumas ar pan.

Atsakyti

Mezginių tai neskalbiu mašina ir net nesiruošiu. Tik gręždavau ir tai buvo labai pasiteisinęs reikalas... dabar reiks atrast kažkokią metodiką.

Jei tik gręžt reikia, tai visada įmetu kartu frotinį rankšluostį. Turiu tokį spešl, tik tam ir naudoju :mirksiukas:

Atsakyti

Aciu uz mintis del etikeciu :wub:

Ristina, aciu uz video pamokele, as bandziau alia juostele taip megzti kas kelias eiles uzkabindama akis..bet tik akis istempe ir numeciau ta darba.. o cia mat viskas paprasciau :rolleyes:

nu va, dabar viskas aišku :D

noriu :B  vėl :B

Norek.. tikrai noreti verta :wub: man brolis po kitchen aid antras geriausias inamis :D

Atsakyti

o kur to Iksan buna pirkt? kokiam droge gal ?

as dar sitoj sklbiankej nesuprantu kaip reik tik grezt :hmm: o gerai budavo .  reik ieskot   ne pauksciu kalbu  instrukcijos kur internete.  su  senute  viskas paprasciau buvo . :unsure:

vakar pribaigiau  pilkiuka. pradejau  kazka  :D

Atsakyti

Tiesa, pasivežiojau savo tunikinį megztinį į Kauną, bet taip ir neprisiruošiau paprašyti, kad nufotkintų. Reikėjo jau lėkti į spektaklį, kai prisiminiau. O dėl skalbiankės negręžimo jūs mane nuraminot. Nes ir man taip keis kartus nutiko visai neseniai, ir būtent, kai mezginius įdedu. Išsigandau, kad senutė 10 m parėjo. Kol nesustos tikrai nenoriu jos atsisakyti. Nes reikės vėl 8 kg...

Atsakyti

Lusasita, eilinėj maximoj perku tą skalbiklį.

o bent jau mano skalbiankėj tai elementarus paveiksliukas prie programos :D  toks susuktas skuduras, tai reiškia - suks :D dlia osobo tai yra ir parašyta, kas supranta. :rolleyes:   bet mano skalbiankė programas renkasi mechaniniu būdu :D  ratuku

Atsakyti

Lusi, to skalbiklio yra tikrai ir mažoj Maximoj. Tik būna giliai/žemai paslėptas :D  nes pigus. Akių lygy jo aptikt nesitikėk. Kai būna akcijonas 40% tai super kaina.

Atsakyti

tai va  maniske senute , pilnamete ( gal 18 metu atitarnavusi) gorenje irgi mechanine  ratuku sukama buvo viskas aisku. sitas  boshas dar  neissiaiskintas

Atsakyti

Beje, kad jau kalbam apie skalbimus :), kam aktualu, tai kolegė užrodė akciją, kartu užsisakysim. http://www.ringuva.lt/Už pusę kainos internetu perkant. Man Ringuvos skalbikliai patinka, dievinu bekvapius. Vilnai, tiesa, nebandžiau, nes turiu tą kažkokį prabangų iš MZ.

Tiesa, patikėjau, kad kitur sniego gali būti mažai. Vilniuje tikrai daugiau jo, nei Kaune :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 vasario 2018 - 13:52

Sveikos, 

grožių pasnigo beveik taip gausiai, kaip pas mus sniego  :D

Liniuka, nepaisant, kad biški ežiukas rūke, labai, labai girtini tavo mezginiai, o ir pati mezgėja :wub:

Lace, pradedant kiaušiniene, baigiant megztuku, visko baisiai noriu :rolleyes: labai įdomios padelkos megztuko, toks absoliučiai stilnias daiGtas gavosi :wub:

Olaivos spalvos :wub:mano baisiai mylimos. O ir pats megztukas :wub:  matydavau aš ta pynele puoštas kepures, galvojau, kad baisiai sudėtingas reikalas, o peržiūrėjus filmuką - visai padaroma pasirodo  :rolleyes:

Kadangi ir pas mus šalčius pranešė, tai ant greičio nubrūžinau ir aš dvigubą kepurę vaikui. nelabai yr ką rodytis, nes tokių jau visos primezgę, o aš net papuošimo ar etiketės jokios neprililibdžiau :D nu bet rodausi, kaip faktą, kad mezgu :mirksiukas:

Priedas  DSC_0026_medium1.JPG   80,96KB   0 Parsiųsta kartų

matet šitos dabar nemokamai? https://www.ravelry....ary/pika-gloves

Atsakyti

Pasisakysiu dar į mezgiminių patirčių temą :)

Mezgiau megztuką. Siūlas buvo kažkiek su poliamidu. Tai  viskas čiki-piki.
Sekė kitas užsakymas. Ir pageidavimas, kad megztukas būtų iš merino. . . Tai čia ir įvyko didelis pravalas :unsure: negana to, kad viena dublį man mašina suvėlė, tai kitas dublis neregėtai ištįso  :oh:   :cry2:  o ir to rašto merinas "nelaiko" :(

Megztukas iš pusvilnės

Priedas  006.JPG   190,78KB   0 Parsiųsta kartų

Ir pats raštas "gulimoj padėty"

Priedas  002.JPG   124,06KB   0 Parsiųsta kartų

Čia merinas. Prabangus škurlelis :D Ta apykaklė kaip koks skudurėlis. Rašto efekto jokio...

Priedas  003.JPG   252,09KB   0 Parsiųsta kartų

Vis tik siūlo sudėtis yra svarbi visokiuose tokiuose "abrakadabra".

Atsakyti