Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, man kartais negręžia, nes trūksta svorio :D  tai įdedu kartu kokį nors škurlį papildomai

Va kaip :huh2: reik paeksperimentuot.

Mano vyrs tai netiki, jog negręžia :D  šventai įsitikinęs, kad ne tą suspaudau :D Nu vieną-du kartus gal ir galima ne tą suspaudyt, bet 6 karus iš eilės ...  :B 

Atsakyti

ristina, man irgi su nauja skalbykle  keli nesusikalbejimo megztiniai   gavosi .  dabar bijau jau ka ir bandyt skalbt vilnoniu , net vilnos programa . gal dar kokiu spec skalbimo priemoniu vilnai  skalbt zinot, patikrintu. rankomis tai su plauku sampunu skalbiu

Atsakyti

aš tai va šitą naudoju. kažkaip nėra tų kvapilkių privaryta be saiko

gulbe.lt-15714xSkalbiklis20su20balzamu2-

Atsakyti

Mezginių tai neskalbiu mašina ir net nesiruošiu. Tik gręždavau ir tai buvo labai pasiteisinęs reikalas... dabar reiks atrast kažkokią metodiką.

Kai kambarines vyrų kojines skalbiu mašinoj, tai naudoju šį https://www.gulbe.lt...KSAN-500ml.htmlarba šiaip švelnesnį skalbiklį pilu.

Atsakyti

... gal zinot koki taska odiniu etikeciu, kur pagamintu su norimu uzrasu :hmm: kiniecius ziurinejau, alia ten tik medvilninius teradau  :unsure: 

Yra ir ali visko...

Man gamino odininkė. Nedaug pagamino. Nes jei firma, tai be 200 - 500vnt., net nekalba :D
Gan kreivai į tas etiketes žiūriu. Kol naujos viskas super. Bet paskalbus rūbą, jei etiketė prisiūta, tai gali iškrėst nemalonių "siurprizų". Kad pati etiketė praras prekinę išvaizdą, tai dzin, bet gali ir nudažyt mezginį.. Kas jau visai ne dzin :D
Reik daug apsvarstyt prieš užsakant etiketes:spalvą, odos rūšį.
Bet jei nesigilinant į tolimesnį mezginio+etiketės likimą, tai į visą mano rašliavą reik nekreipt dėmesio :D

Atsakyti

Olaiva, nugis gražu. man jis labiau gal į mėtas panašu, o ne į pavasario žalumą, bet gal čia dėl dabartinio oro tas pavasaris atrodo kaip iš fantastikos srities. ir siūlas toks šiek tiek pūkuotas. nelabai atsekiau, kurioj vietoj ta saga su kilpele, nes ant rankovių lyg ir be kilpos :hmm: ir ta pynė atskirai megzta ar kažkiap įmantriai iškelta virš mezginio?

apačioje,ties šono siūle

pynė mašina,jungiau kūno abi detales,ji ir gaunasi iškili

o merino coton cia irgi silto siulo?

taip

Atsakyti

Ristina, po pokalbio su tavim etikečių tema, bandžiau skalbt su etikete, nu ir nieko nenutiko, aišku mezginys nebuvo baltas... Teoriškai viskas imanoma, bet šiaip mezginių agresyviai nieks neskalbia, ta prasme nei karštai, nei šiaip medvilnės režimu, tai gal tas ir etiketes gelbėja, nu žo manęs kol kas tai nebaido  :rolleyes:  Man gamino 20vnt mažiausiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 vasario 2018 - 11:18

Tai ne faktas, kad kiekviena etiketė ar jos spalva dažys :) ir ne kiekvienas odos gabaliukas gali susitraukti ar kaip kitaip deformuotis. Pats mezginys gali etiketę nudažyt :D

Man irgi nedaug gamino.

Aš mačiau savo keletos etikečių likimą, todėl dalinuosi patirtim. Bet į ją kreipti dėmesį ar ja vadovautis tikrai neverta :D

Odos priežiūra/valymas - turėtų būti sausas. T.y. be jokio vandens. Nes nei pirštinių, nei striukių neskalbiam.
Bet iš to nedarau problemos. Dažniausiai, iš vis pamirštu užsiūt etiketę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 26 vasario 2018 - 11:31

oo, pynė mašina :blink:  na, kad Olaivos mašina pati mezga jai vonioj gulint, tai jau kaip ir nomra, o vat pynės man dar nesuvokiamai. o dar kažkaip ten jungiant :blink:  nieko nesupratau, bet patiko :D

Atsakyti

tai gal metalines darykit tas etiketes :D  bus mažiau vargo. nebent surūdis :D

Atsakyti

Katuk, ta "pynė" tik taip atrodo :D realiai ji juostelė, bet dėl akių užkabinimo, tampa "pyne"  :) 

https://www.youtube....hED0oDVq5g&t=4s

Atsakyti

nu va, dabar viskas aišku :D

noriu :B  vėl :B

Atsakyti