Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Liniuka, dėl foto tu teisi :D Reikėjo M prašyt :D bet spalvos...  :wub: Koks kodas alpakos, gal žinai? Tas žalias lašinys gavosi ar nelabai?

Lace megztukėlis labai dailus ir techniškai idomus, o dar ant baltų marškinukų tai super puošnu, o dar dukra gražuolė tai išvis TRIO  :wub:

Aš vakar išbandžiau naują dalyką - keramiką, nu labai fainiai, kaip pirmokė tai nemažai palipdžiau, gaila, kad dabar net 2sav.teks laukt kol išdegs ir tik tada lauks dekoravimas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 vasario 2018 - 09:41

keli pavasario šauklių kampukai.kol kas ant bobos,nes žudytis lauke nenoriu,o namuose ne ta aplinka,kur matau savo šį megztukėlį

294 gr 3/4 rankovėm sumegzta, siūlas iš siltassiulas.lt wool linen.labai gražiai kanapėtas,nereikalaujantis jokio rašto,nes pats jau yra gražus <3

DSC_3809_medium2.JPG

DSC_3808_medium2.JPG

DSC_3811_medium2.JPG

DSC_3793_medium2.JPG

DSC_3800_medium2.JPG

DSC_3777_medium2.JPG

DSC_3773_medium2.JPG

DSC_3771_medium2.JPG

Atsakyti

Labas,

Olaivos pavasario šauklys :wub: Gražus savo smulkiomis detalėmis ir razinkomis. Siūlo subtilų grožį gal nuotraukoje sunkiau įžiūrėti. :)

Nepagyriau dar Liniukos mezginių  - ir jiems, ir deriniui su pačia Liniuka tiktų Olaivos etikėtė. :rolleyes:

Ir Lace kažkokį labai įdomų megztinį numezgus, o ant gražuolės dukros viskas gražiai atrodo. :)

Niekada nesu rėminusi nieko siuvinėto. Gal reikėtų kokiose siuvinėtojų temose pažiūrėti, kur jos rėmina.

Savaitgalį  pabaigiau Tiltą. Ir nėrinys šiokiu tokiu gabalu pasipildė.  Net pagalvojau gal pradėt tą norvegišką serialą, bet kad rasytė sakė kažkaip bjauriai ten baigias, tai dar susilaikau.

Šalta šiandien. Pas mus rodė -18. Darbe atėjus langą gal kokiai minutei atidariau, tai paskui ilgai dar šiurpau, nors ir su vilnoniu megztuku. Mūsų Luna net į lauką nenorėjo eit. Dukra sakė per prievartą ištempė, bet ji tik  tūptelėjo greit, net neaišku ar ką darė, ir kiek kojos neš namo.  Vakar kalbėjau su teta, tai tą šaltąją naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, kai pas mus -15, kaime buvo -26. O ten šuo tai sau lauke gyvena. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 vasario 2018 - 10:09

Kerpena, žiūrėk, nieko ten ne bjauriai, jau po Tilto baisiau nebus tikrai :) Aš Tilto pradėjau 4 sezoną, jau šitas filmas tai tikrai negailestingas bendraja prasme... :)

Atsakyti

labas :)

įtariu persimezgiau, rankas vakare gėlė nemaloniai taip nuo peties iki riešo..nu arba oras kaltas

visai sveika darban ateit..nes vakare galvojau nebenoriu jau megzt...vaikiui numezgiau kojinikę iš dundagos plonosios..ne vaikščiojimui tiesiog greitesniam sušilimui nes nenešioja jis jokių tapkučių namie, su plonom medvilninėm kojinėm laksto..kol laksto tai šilta o kai jau sugalvoja kur nutūpt paskui šaltutėlės kojos

bet tai kaip antrą megzt tingiu, o dar planavau ir sau antsofkines kojines iš.,,ožkos pūko :) nu kur Katukas kažkada parvežė

dėl šalčio tai kai vėjo nėr tai visai neblogas tas oras..tik kvėpuot šaltokoka

Olaiva nerealiai gražus su razinkom tavo megztukas

iš pradžių galvojau kad tą alfą čia rodai..nes lyg tokios spalvos žadėjai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 vasario 2018 - 10:12

labas :)

įtariu persimezgiau, rankas vakare gėlė nemaloniai taip nuo peties iki riešo..nu arba oras kaltas

visai sveika darban ateit..nes vakare galvojau nebenoriu jau megzt...vaikiui numezgiau kojinikę iš dundagos plonosios..ne vaikščiojimui tiesiog greitesniam sušilimui nes nenešioja jis jokių tapkučių namie, su plonom medvilninėm kojinėm laksto..kol laksto tai šilta o kai jau sugalvoja kur nutūpt paskui šaltutėlės kojos

bet tai kaip antrą megzt tingiu, o dar planavau ir sau antsofkines kojines iš.,,ožkos pūko :) nu kur Katukas kažkada parvežė

dėl šalčio tai kai vėjo nėr tai visai neblogas tas oras..tik kvėpuot šaltokoka

Olaiva nerealiai gražus su razinkom tavo megztukas

iš pradžių galvojau kad tą alfą čia rodai..nes lyg tokios spalvos žadėjai?

alfa panašios spalvos,ir vasarai merino cotton siūlai panašios spalvos. pas mane dabar tos spalvos periodas :D

DSC_3366_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, nugis gražu. man jis labiau gal į mėtas panašu, o ne į pavasario žalumą, bet gal čia dėl dabartinio oro tas pavasaris atrodo kaip iš fantastikos srities. ir siūlas toks šiek tiek pūkuotas. nelabai atsekiau, kurioj vietoj ta saga su kilpele, nes ant rankovių lyg ir be kilpos :hmm: ir ta pynė atskirai megzta ar kažkiap įmantriai iškelta virš mezginio?

Atsakyti

o merino coton cia irgi silto siulo?

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Olaiva, pavasario sauklys labai mielas, tik spalva ne mano :D Ir kaip tu padarai tuos kringeliukus juostas.. kazkada bandziau su masina, tai gavosi kazkokia nesamone :oh:

Kerpena, ziurek ta filma.. as buvau pasipiktinus, kad baigesi ne  "ir gyveno ilgai ir laimingai" :lol:

Olaivai reik antspuduku, o man etikeciu :ax: gal zinot koki taska odiniu etikeciu, kur pagamintu su norimu uzrasu :hmm: kiniecius ziurinejau, alia ten tik medvilninius teradau  :unsure: 

Atsakyti

Pratęsiau vaikams atostogas :rolleyes:  kažkaip šaltoka man ryte susirodė.

O šiaip liūdnota :unsure: kaip nesiseka mezgime... Kaip Katukui su siuviniais, tai man su mezginiais.

Vieną megztinį ardau gal jau penktą kartą. O tai reiškia, kad gaunasi prastova...
Du merino vilnos mezginius sugadinau... Vieną, greičiausiai, iki išmetimo.

Teko pakeist skalbimo mašiną. Pirkom identišką turėtai. Skalbia gerai. Bet jei įdedu tik gręžti - negręžia :oh: o volioja po būgną :oh:  iki kol suvoliojo :mad2:
Prisikaičiau, kad jei per šlapias rūbas, yra daviklis, tai negręžia. Bet nededu nieko varvančio.. Kažkoks juodojo mėnulio etapas :B mistika.

Atsakyti

Ristina, man kartais negręžia, nes trūksta svorio :D  tai įdedu kartu kokį nors škurlį papildomai

Atsakyti

Rasyte, įmesiu FB kur aš dariau. Kiniečius aš jau seniai visus išžiūrėjus, bet tik tie keli variantai kur mes su Olaiva pirkom.

Ristina, užjaučiu... kaip numuša ūpą tokie dalykai...  :4u:  Skalbiankę ir aš norėjau keist, nes sena, bet pasiklausius "sėkmės istorijų" su naujomis ir mezginiais jau bijau to keitimo, kol veikia, tol tegu sukas...

Atsakyti