Žaliam dėjau mados garažo pusvilnę ir midaros kidmoherį.
Kiek gijų pusvilnės dėjai? Bandau sugalvoti iš kokių čia man siūlų reiktų tokį megzt, kokį siūlo storumą išgauti
Laba
Griztu i gyvenima ..geriau jau daugiau tokiu atotrukiu nebebutu.. brolis liudejo savaite nelieciamas..judinau tik storulius siulus rankomis.
Liniuka, grazios foto is keliones, pati kaip mergaiciuke atrodai
Kisenetoji ir man sukele reikejima, bet iskart vidinis balsas - kur tu , moterie, su ja eisi
Lace, labai dailus dukters megztukas ir pati Ruta tikras modelis
Geras filmas sekmadieniui http://www.imdb.com/title/tt2543472/
pas mus sekmadieniai būna antroj dienos pusėj l.pagreitinti. skalbt,džiaut,maudytis, ruošt uniformas į mokyklą,pamokas dėtis.o dar šiandien po atostogų viską susipakuot,nes nuo vasario 16 su trumpais pargrįžimais sode nakvojom.vaikai į knygas sulindę,Nojus sakė neužmigs,kol Sibiro haiku nebaigs skaityt.aš irgi knygoj tupiu,nesimezgė visą savaitę.bet nuo ryt jau atsigriebsiu
gal žinot,kur pagal užsakymą padoria kaina antspaudus gamina? kur gumuotas raštas į rašalo pagalvėlę pavilgomas
Labas rytas . Seniai ką berašiau, o ir paskutinę savaitę skaičiau tik viena akim. prabėgom, kažkaip net jaučiuosi nuo sektos pulsio atitrūkusi... Vis darbai ir reikalai puola.
Apie daigus dar negalvoju. Nes dažniausiai ir nesėju pati, o perku ar gaunu iš rūpestingų kaimynių ir giminaičių
Olaiva, žiūrėjai antspaudukai.lt?
Toks nemezgėjiškas rankdarbinis klausimas dabar mane kankina, gal susidūrėt. Baigiau siuvinėti paveikslą kryželiu, reikia įrėminti, o kur tą daro adekvačiom kainom ir kokybiškai?
Nemezgu. Turiu nebaigtuką, kurį reikia TIK susiūti ir paskui sutvarkyti kaklą. Nekyla rankos Jazau, kaip megzčiau, jei tik kas už mane siūtų...
Gražaus žiemiško oro linkėdama,
pagarbiai
Šilingė
( )
Labas rytas,
kiek daug visokių reikalų mezgėjoms iš pat pirmadienio ryto
Liniukos mezginiai tai kąžinau....pridėjo čia visokių neryškių fotkių, iš kurių nieko nesimato
iš pavydo čia. nu nes ir spalvos geros, ir mezginiai tinka, ir manekenė super.
Lace kašmyrėlis gal tik kaklo forma tokia neįprasta akiai, bet visa kita tai gražu.
pas mus vėl sninga o rytas tai toks - arktinis įlankėlėj šalia ežeriuko rodė -25
ką veikiau savaitgalį kaip ir planavau - siuvau. nu bet tiek nervų ląstelių seniai besu nužudžiusi.... atrodo toks paprastas siuvinys, bet tinklelis su mirtiniai pritaisytais karoliais jomajo kaip sunkiai pasiduoda. ir verkiau ir pykau, ir matyt tiek įsiaudrinau, kad šiąnakt labai sunkiai miegojau, kas man apskritai pasitaiko kokį kartą į penkmetį