Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar pridursiu, kad labai gražiai kaklas išimtas. Man saviškėj nepavyko toks apvalus. 

Buvom Jasnoj, Slovakijoj. Išvažiuojant ten -25C žadėjo, bet nei vieną dieną taip ir neišsipildė, o dieną visai gan šilta buvo, ne daugiau -7C. Bet smakrą vis tiek sugebėjau nušalt, nors ant vaikų pykau, kad nesitepa :D

Atsakyti

Liniuka nu super duper..tik kazko man atrodo kad tu dar viena paltuka mezgei?ar jau pripainiojau

Atsakyti

Limit, nu ačiū ačiū už tiek komplimentų :wub: 

Mes tai niekada nebuvom slidinėt, net neįsivaizduojam, ką tas reiškia :rolleyes:  Bet aš tai konkreti bailė visokiems ekstrymams, tai man nebent lygumose paslidinėt :D  

Qqte, liežuviu tai aš daug paltukų primezgus :D​ 

Atsakyti

Mes irgi jau seniai bebuvom išsiruošę. Prieš 3 m. paskutinįkart. Ir tai tik vietiniai LT ir LV “kalnai”. Tai šiemet buvo pirmas tikrų kalnų krikštas :D 

Rusnė nustebino, greit viską perprato.  Man net baisu žiūrėt buvo, stabdyt reikėjo  :rolleyes:  Bernų nemačiau, tai ramu :D

Baigiam jau atšilt :D Reiks pradėt konstruot 3 dublį megztuko  :)  Antrą savo jau pranešiojau, nieks tik neįamžina :)

Dar lašininį nebaigtą turiu. Galvoju, ar čia skubėt, ar greit baigsis šalčiai  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 24 vasario 2018 - 19:29

Liniuka labai, labai graži  :wub: 

Atsakyti

Liniuka, nuostabiai atrodai, mezginiai labai skanūs  :wub: Gerai, kad drops alpaka man pavydo nekelia  :D 

Agnex sveikatos  :4u: Lauksim suknelės pasirodymo.

Atlantoj šiuo metu +27  :rolleyes: Reiks gal išsitrint iš orų appso jau ją, kad nenervuotų  :B 

Atsakyti

Priminkit plyyyyz tą norvegišką serialą, kur neseniai žiūrėjot. Niekaip neberandu...

Atsakyti

šitas?

e80770c7e9b15094c62a8caacf4f3145.jpg

Atsakyti

Aha šitas :4u:​ 

Atsakyti

Labas :4u:

Liniuka gerai pamezgus :super: kaip puiku, kai numegzti rūbeliai ir tinka/patinka :clap_1: man tai retas atvejis :unsure:

Oras pro langą :wub: panemunė kokia graži :wub:  žiba net pats oras.

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Graži šalta žiema lauke  :wub: Vakar džipais važinėjom ir kiaušinienę lauke kepėm  :rolleyes:  Šiandien bandėm ant ežero pačiūžom čiuožti, bet ledas kažkoks nelygus ir porėtas, nelabai pasisekė...

Priedas  IMG_0730.jpg   181,9KB   0 Parsiųsta kartų

Liniuka gražiai primezgusi, kišenėta vėl norą sau nusimegzti sukirbina...  :wub:  O tą eglių spalvos megztuką iš kokių siūlų mezgei? aš gal vis dar jo noriu  :hmm:

Turiu paskutinio kašmyrinio megztuko kelias antmodelines foto - Aušra buvo pas Rūtą svečiuose, tai pafotosesino - nuotraukos telefoninės ir ne mezgėjos darytos, tai labiau bendram vaizdui įsivaizduoti, ne detalėms  :D

Priedas  DSC_1159.jpg   120,91KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_1169.jpg   130,2KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_1161.jpg   129,7KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_1171.jpg   148,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace, koks fainas gavosi megztukėlis :wub:  Originalas reikėjimo kaip š. nesukėlė, o tavo versija jau netoli to :wub: 

Žaliam dėjau mados garažo pusvilnę ir midaros kidmoherį.

Atsakyti