Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiuo gyvenimo momentu netraukia kokie daigai ir šiltnamiai, tai net džiaugiuosi, kad neturiu jokių daržų ir sodų. Netgi gėlės namie baigia išmirt.

Prekybos centruose jau visur atsiranda visokių sėklų ir daržininkų reikmenų, tai staigiai sukuosi šonan nuo to vaizdo tolyn.

Atsakyti
Gal kas nors ka nors esat is Ukrainos siuntesi? Kaip su muitais?
Atsakyti

Labas rytas,

Nu ką, kavytės ir žaidimų :D

8e55df7d4975b166888fb958e410e7b5.jpg

37b767369204e4d4b07eab088f3c1e02.jpg

7756b555d14dcf94f8942e17857d7702.jpg

26fd4049210996be7b2bf850e4a1031f.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 24 vasario 2018 - 09:15

Labas rytas

Kiek daug saules namuose  :D ir kaip gerai matosi dulkes  :B​ 

Atsakyti

Labos

Savaitgalis  :yahoo: Nepratus aš pilnu tempu 5 dienas dirbt  :D 

Planas eit į sagų medžioklę, bet panelė nenori. Gal kaip nors nusipirksim. Jos megztuko rankovės jau pažastis pasiekė, gal net spės dar panešiot  :rolleyes: 

Atsakyti

Sveikos. Sėdžiu muzikos mokykloj,vieną pamoką pamegsiu :).

Lietuti, sakai Lt intensyviau dirbama? Bet ar  gerai jautiesi grįžusi?  Kad megzt nespėji - jau supratau.

Vakar gražų filmą pažiūrėjau ( vėlgi - labai tinkamas žiūrėti su vaikais) - "Žemės žvaigždutės", ašarų gerumo gale nubraukiau. Labai rekomenduoju.

Atsakyti

Labas,

O aš to Tilto prisižiūrėjus naktimis sapnuoju detektyvus. :) Šiąnakt sapnavau, kad su Lace kažkur keliavom. Kažkoks vyras norėjo pavogti jos brangią grandinėlę, o aš pamačiau. Tada mes bėgom iš viešbučio išsigandę ir niekaip negalėjom susipakuoti daiktų, nes jų kažkaip baisiai daug pasidarė, net savo pagalvę viešbučio spintoj radau ir niekaip neprisiminiau, kaip ją atsivežiau. Taip besikraudama daiktus ir nubudau. :lol:

Neriu. Šiek tiek paardau, bet vis tik judu į priekį :)

Atsakyti

Restar, darbo pradžioj visada tempas didelis. Kol įpranti kaip kiti dirba, išmoksti programas, išmoksti, kas jau padaryta/daroma... per kelis projektus. Ir visokie deadline’ai nelaukia, kol tu rasi laiko galus susigaudyt. Ir, žinoma, “ypatingai nuostabių” personų atsiranda, kas viską labai apsunkina. Bet šiaip viskas gerai, pati norėjau čia grįžt ir į savo ankstesnę US darbovietę tikrai nenoriu. O darbo tempas LT tikrai didesnis, bent jau iš mano patirties. 

Naktim vis dar kraustymąsi sapnuoju  :bijau2: Pavargus, pakuoju, netelpa, nespėju, su kažkuo neatsisveikinu, kažką pamirštu, kažkas paleist nenori...  :oh: 

Sagas išsirinkom. Aš kitokias būčiau ėmus, bet ne man nešiot. Dabar reik pabaigt megzt. Bet saulė ir pas mane ant visų dulkių pašvietė  :D 

Atsakyti
Sveikos. Visą savaitę sergu. Gripas užpuolė...

To pasekoje baigdinėju suknelę sau. Tiksliau viena rankovė dar liko, bet pati sau ji man patinka, o ant manęs tai ne. Ko gero kaip ir visos megztos suknelės nuguls į spintą biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos :4u:

Pagaliau prisiruošiau pafotkint du paskutinius mezginius :rolleyes:  Nu bet mano fotografas visai pagedo, nuotraukų krūva, o rodyt nėra ką - tai apšviesta per daug, tai šešėlis, tai sulieta :B  Vos ne vos dvi atrinkau, nors ir nekažkas matosi :B

Kišenėta ta esu žiauriai patenkinta :wub:

O paltukas šiek tiek tobulintinas. Kadangi labai lengvas siūlas, tai priekio skvernai kiek patįsta, nes ten eina apvadai. Galvoju gal apicordint šiek tiek patraukiant :hmm:  Ir dar rankovės pagal receptą gaunasi platokos, jei kuri megsit, tai atkreipkit dėmesį :4u:  O šiaip spalva labai man patinkanti, nuotraukoj nelabai tikra, realiai ji tokia sodrios eglių žalumos ir siūlas dar pats iš savęs truputį melanžinis.

O atostogų nuotraukų įdėjau FB :P

Priedas  IMG_20180224_133141.jpg   199,35KB   1 Parsiųsta kartųPriedas  IMG_20180224_170108.jpg   129,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba diena, 

Liniuka, nu žeurei gražu  :wub: 

Ir tu pati nuostabiai atrodai, šukuosena  :wub: , ir tavo mezginiai  :wub: 

Kišenèta kaip nulieta. Primink, koks čia siūlas?

Aisiu foto pasižiūrėt šiltų. O tai mes grįžom ir radom, kad kažkas nutikę su I aukšto radiatoriais, visiškai nešildė, matyt, visą savaitę mums išvažiavus  :blink: Tai radom šaltą siurprizą +6C apačioj  :D Kaip tyčia šalčiausios dienos pasitaikė  :rolleyes: 

Džiaugiamės tuo, kad ne 0C ar koks minusas ir sprogę vamzdžiai  :D

Daigams jau ir man nagai niežti ir taip vėl gaila palangių :D Labiausia nervina tas apkraustymas  :rolleyes: 

Atsakyti

Limit, čia sena gera drops alpaka :) 

Dėl šildymo :4u:  Gerai, kad neužšalo. Man žiemą išvažiavus kiekvieną kartą dėl šildymo neramu būna :B 

O kur buvot slidinėt?

Atsakyti