Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Va dar vienas kadras vietinio fotografo :)

Priedas  28279699_1819687201376339_7110370430415462251_n.jpg   119,73KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Vilmak - tu iš Šaiulių ar kažkur panašiai? Negi tikrai neturite sniego? nes pas mus tikra žiema, sniego pakankamai. Vyras ir šiltnamį prikasęs 

Nu negalima sakyti,kad visai nera,lyg ir balta,bet kiemo nė karto kasti nereikejo,o apie kasimą į šiltnamį nė kalbos..net rododendrų šaknims ir lavandoms apkasti sniego nera.. o apie Mažèikius laukai beveik visai pliki,visos pernykštės žolės stirkso.

del to sniego įšiltnamį...sako,kàd tirpsmo vanduo kuo tai geresnis,nei iš šlangos...

Atsakyti

aha, supratau.

su šiltnamiais: pelkė pas mane labiau takeliuose, lysvės aukščiau pakeltos, tai pas jas pelkė tik žemės lygyje, t.y. po žeme :D  nes nu pas mane gi molynai, buvo velėna nukasta lysvių vietose, užpilta žeme, tai vat tam griovely ir laikosi vanduo, mano įtarimu, nu nes "gyvai" nebuvau nukasus pažiūrėt. bet mintis apmest sniegu man patiko, dabar reikia, kad vyriškiui ji patiktų :D

apie Abelo: nu labai kažkaip gerai viskas skamba, nuo žinių ir patirties iki vaikų ir vyro veiklos. nors vyrą labai suprantu, iš patirties kažkiek, ti kspėju, jam dar sunkiau :B

Atsakyti

Mano vyrui būtų rojus :). Aišku, gal irgi ne neribotą laiką. Bet jis buvo likęs vienas su dvyniais gal  4 mėn, kai aš dirbt anksčiau pradėjau. Jam niekur neskubėti, žaisti - pats tas :).

Galėčiau paieškoti ir konkrečiau, kur apie tą sniegą rašo, nors gal kokio esminio stebuklo nepadaro :). Bet kadangi mano vyras nori ir netingi, pats sugalvoja nuvažiuot į sodą žiemą ir ne vieną kartą, tai ir tegu :).Aš tai ten kojos nebekeliu, man šalta ir neįdomu. Beje, mes kai pradėjom sezono metu rinkti visokias virtuves atliekas ir vežti į sodą, tai ir žiemą nebekyla rankos mesti į bendrą šiukšlinę. Tai kaupiam kibirus balkone, bet jau porą kartų teko išvežti. Tai tuo pačiu ir sniegu pasirūpina, ir žiurkes/peles nuodais pavaišina :).

Atsakyti

Restar, mano vyrui blogiausia, kad ne namie, kad viskas svetima, daug žmonių visur, o ne kad su vaikais reik būt :D aišku, jaučiasi ir kad vyriškos kompanijos trūksta, pabendravimo su suaugusiais žmonėm, kad ir kokie nuostabūs ir gudrūs jo vaikai kasdien daros :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 23 vasario 2018 - 11:54

Vien nemokamas, nėr mokamo :D

Aha, o soduose anksti pavasarį tai jokio nėr dažniausiai :D

Atsakyti

Sode pas mus tvenkinys šalia ir siurblys šeimininkų paliktas, tai nėra strioko. Na, bet kitaip žemė atrodo, kai prilieji šlanga ir kai drėgna savaime. Mes priliejom ir iš rudens, dar lapų visokių prinešėm, tada sniego :). Bet daryk tu ką nori, jeigu yra kiti nepalankūs faktoriai, tai derlius ypatingai nedžiugina... O šiemet visiškai nenoriu žaisti su daigais kažkodėl. Noriu gatavų :). tai ničnieko dar nesėjau, nors paprikas turbūt reikėtų, ane, Lusasita? ir ničjokių naujų sėklų neturiu...

Atsakyti

Man irgi širdy ir galvoj dar žiemos giluma, nieko nenoriu sėt, nors ir šiaip jaučiu nenorėsiu, jau pernai tik minimaliai sėjau pomidorų ir kelias gėlytes, man labiau patinka daigeliai, kurie jau būna gražiai užauginti, nenupiepę kokie, o jei gėlės tai užsimanai kažko, ką pamatai idomesnio, apie ką net nepagalvotum kad gali pasisėt. Kad ne pigiau tai faktas, bet kai augini ne iš būtinybės, o šiaip sau tai...

Atsakyti

Aš labai nenoriu palangių nusikrauti. O jos ri taip netuščios... Reiškia, reikia daryti vėl "suolus" ant langų, t.y. lentynas per vidurį lango. bardakas. Ai, kaip bus taip, nuo nuotaikos priklausys. Pomidorų daigų lyg vyro teta žadėjo...

Atsakyti

Laba

Kad butu pigiau reik pas augintoja i siltnami vaziuot. 😊nes turguj kainos dideles. Pernai nevisi pomikai tingejima isgyveno tai pirkau. Po 0.25€ uz daiga. Geliu daug prikrove uz uz dyka. T.y. grazintus vazonelius 😁 va ziuriu jau savaite sviesos drga ir kaminelis siltnamyje ruksta

Atsakyti

aš tai irgi pirksiu daigus

Atsakyti

Gerai tau Freke, kai matai tą kaminėlį rūkstantį, pro mano langą tai tik katilinės kaminas :). ta prasme, kad nežinau, kur čia būtų netoli mūsų kokie šiltnamiai. Iš kitos pusės - kai pats augini, tai gi gali visokiausių norimų veislių prisiauginti. Bet šiemet apleidau pomidorų maniakus ir pasitenkinsiu tuo, ką gausiu ar pirksiu. Na, gal ką ir užsiauginsiu šiek tiek.

Atsakyti