Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

kaip gera, kai šiandien nereikia mašinos kankinti, niekur skubėti, šalia sumurkė veikėjas, kad jo neužmirščiau ir masažiuką padaryčiau :). Kai lauke šalta - namie su trumpom rankovėm galima vaikščioti. O kaip skaniai perlines kruopas su avokadu ir pipirnėm suvalgiau, žodžiu, diena prasideda gražiai (ypač, kol bambyzai visi miega, ir tylu :) ).

Liniuka turbūt nesivežė savo mezginių į kelionę, bet kokios fainos būtų foto iš egzotinių vietų, užsisvajojau :).

Šarange - ar tau ir pėsčiom iki darbo netoli? Ar išvis kokie miesto autobusai pas jus kursuoja? Ar vyriškis pavežė?  Aš irgi pagalvojau, kokį nuostabų kadrą padarei :).

Vilmak - tu iš Šaiulių ar kažkur panašiai? Negi tikrai neturite sniego? nes pas mus tikra žiema, sniego pakankamai. Vyras ir šiltnamį prikasęs sniego.

Abelo - tikrai labai laukiu įspūdžių, vaizdų :4u: .

Atsakyti

Restar, a kodėl reik į šiltnamį sneigo prikast :hmm:  kažkokia liaudies gudrybė?

Atsakyti

Katuk, matyt :). Nemoku aš paaiškinti ir pagrįsti, bet gal Kurdiumovo gamtinės žemdirbystės veikaluose išskaitėm :). Nes šiaip gi sausa ten po žiemos labai. O sniegas, kai tirpsta labai gerai sudrėkina tą žemę. Pernai buvo drėgna ir puri žemė po tokių triukų. Tik va morkų ir špinatų pamiršom iš rudens pasėti, reikės pavasarį anksčiau bandyti. Nes pernai, kai nuvažiavom, tai jau špinatų galėjom pasiskinti, o šiltnaminės ankstyvos morkytės  palei lysvių kraštus - super gėris ♥.

Atsakyti

Liniuka turbūt nesivežė savo mezginių į kelionę, bet kokios fainos būtų foto iš egzotinių vietų, užsisvajojau :).

Šarange - ar tau ir pėsčiom iki darbo netoli? Ar išvis kokie miesto autobusai pas jus kursuoja? Ar vyriškis pavežė?  Aš irgi pagalvojau, kokį nuostabų kadrą padarei :).

Nieks ir nesako kad vežėsi, ale ir pusnynuos gali pafotkint :D

Toli, autobusai nevažiuoja, bet nedradarbių yr :) Laimei nereikia į darželį nes vaikai atostogauja, o taip tai man bėda su mažium, jeigu nėr mašinos, tai pestute iki daržo niekaip, o va seniau gyvenom tai prie pat daržo :)

O vyriškis negali vežt, nes arba nebūna, arba jei būna anksti išvažiuoja su savo šefu :)

Padariau ir aš kadrą, bet gaila, kad nesimato grožio telefoninėj fotkėj ir dar labai toli, bet darbinį peisažą turiu nuostabų, visi kas ateina pirmą kartą tai sako, OooOOo :D

Kitas kadras irgi šios savaitės, darbinis sodas :)

Priedas  28381297_2003404286342459_266134293_n.jpg   61,2KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  28190486_1998830696799818_1390322322_n.jpg   140,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 vasario 2018 - 10:23

tai kad tas mano šiltnaimis iš rudens pelke buvo pavirtęs, kažin ar jam drėgmės trūksta.....

o čai Vilmak apie braškes rašė.... aš ir rudenį sodinau, bet maniškės po pusnim. yra pavojus nušalt?

Atsakyti

Šarange, oho kokia foto! Aš irgi pagalvojau,kad čia iš kokios tau artimos pakelės :D

Aš užsivertus įspūdžiais ir literatūra apie ligas ir sindromus, kurių dar nebuvau girdėjus ir mačius, esu tarp savo profesijos kumyrų Europoje,kas mane truputį trikdo... Bet matau, kaip jie tiria, mąsto, planuoja, kiek visko veikia ir KIEK išmano! Kas man atrodo žiauriai įspūdingai ir nepasiekiamai... :)

Vyras duodas su vaikais kasdien,tai jau nori namo :D vaikai kasdien maklinėja prie jūros, namo nenori :D daugiausia dėl to,kad nereikia į daržą ir tėtis verda daug koldūnų :D

Foto bus gal kada,kai saulė išlįs :)

Atsakyti

tai kad tas mano šiltnaimis iš rudens pelke buvo pavirtęs, kažin ar jam drėgmės trūksta.....

Kai pašvies pavasarį saulutė, tavo rudeninė pelkė gali pavirst plyta :rolleyes:

Pavasarinė saulė labai džiovina, visada primesdavom sniego į šiltnamį, jei tik to sniego būdavo :rolleyes:

Atsakyti

Abelo, suprantu... :4u: vyrams sunku būt namų šeimininkėmis, o dar ne namuose, tai tikėtina, kad nori namo... Primink kokiam ten jūs laikui? Gal susiras ir vaikai su vyru savo "darbus"?

Pas mus nemeta nieks sniego į šiltnamį, esu girdėjus, bet kažkodėl nieks nevykdo, kai sėja palaisto ir tiek :D

Atsakyti

jei  but siltnamis salia namu, tai gal mestume ir mes sniega, del sportavimo :) 

anksciau pries 10 metu, kai buvo siltnamis lankinis, tai plevele nuimdavom ziemai.  paskui jau nebenuimdavom, o dabar karkasinis, didziulis. tai nedarom nieko.  as tai galvoju ar yra skirtumas  sniego  primest, ar palaistyt  su slanga is salia esancio griovio tuo paciu vandenuku :hmm:  siaip pas mus labai austai laikosi gruntiniai  vandenys.. siltnamis  mulciuotas, tai nebuna ten sacharos :hmm:

Atsakyti

Tris mėnesius teks jam čia pakentėt, bet vienas jau beveik ir praėjo :) šiokių tokių darbelių turi susigalvoję: parduotuvė, pajūris, kur renka arba kriaukles su akmenim arba šiukšles, žiūrint ko daugiau tą dieną būna :D ir į kurą įlankėlę nueina, dar parkas netoli, tik parkavimo problemos didelės, kas mano vyrą labai erzina. Jis guodžiasi bėgiojimu ir kelionės namo planavimu :) kažkaip išgyvensim :)

Atsakyti

Pas mus nemeta nieks sniego į šiltnamį, esu girdėjus, bet kažkodėl nieks nevykdo, kai sėja palaisto ir tiek :D

Palaistyt gali, jei turi vandens :D nemokamo  :P 

Atsakyti

Palaistyt gali, jei turi vandens :D nemokamo  :P

Vien nemokamas, nėr mokamo :D

Abelo, ai, jeigu 3mėn, tai išgyvensit visi kaip nors :D

IMG_5477_medium2.JPG,

IMG_5710_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 vasario 2018 - 11:04