Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka, jo, grįžai ant pačios tos žiemos...

tai a katind gyvs? A matei?

Ir su rokavimu baik tik. Ką reik atiduodu, o visa kita jau seniai atrokuota. Nebent įspūdžiais. Mano dvi kolegės ten ruošiasi, tai reik pasigaudyt gyvų pasakojimų :D 

TTH-4,39, kai norma 4,2. Reiškias tingi ta mano skydliaukė, ir matyt kuo toliau tuo labiau. Bet taviškė tai dar į normas įsipaišo...

mano šiaip pirmą kart išsišokus, iki tol tik antikūnių daug gaminosi, tai neaišku buvo į kurią pusę pasiduos. Dabar jau aišku...

Gliukozė buvo 5.31 :blink: nu saldainiai valdo...

Atsakyti

Oi, sveikata yra brangiausia. LInkiu, kad tik kokio vitamino trūkumas tebūtų. Aš tai eisiu pirmadienį kokio reumato ieškoti...

Buvau darželyje sveikos mitybos paskaitoje. Nieko labai naujo, tik tokie palengvinimai biškį :). kaip antai  - manai nieko gero,bet jeigu į juos įdėti šiek tiek sėlenų (užtenka iki 10 proc.), tai jau gerai. Nors gaila, kad nebuvo laiko klausimams ir diskusijoms, man čia neaišku, ar biškį pagerinus šiaip nekokį produktą, jis jau tampa geru. Dar tokia gerą lentelę gavau, pagal kurią galima mitybos planus sudarinėti :). Žodžiu, labai džiaugiuosi į sveikos mitybos lankas patraukusi.

Išdrįsau darbe po langais baktusą pafotkyt. Tiesiog faktas, pagyrimų nelaukiu :D.

20180222_153923_medium2.jpg

20180222_153954_medium2.jpg

Procesas :):

20180220_191228_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 22 vasario 2018 - 21:41

Oho, kokia ūsuota mezgėja  :D​ 

Atsakyti

O aš mažiui megztinį pabaigiau - kažkokia vargo vakarienė  :oh: 

Kodėl man susišvietė, kad 270 g pusmedvilnės turėtų užtekt  :frusty: 

Atsakyti

katuks, 22 Vas 2018 - 18:40, parašė:

TTH-4,39, kai norma 4,2. Reiškias tingi ta mano skydliaukė, ir matyt kuo toliau tuo labiau. Bet taviškė tai dar į normas įsipaišo...

mano šiaip pirmą kart išsišokus, iki tol tik antikūnių daug gaminosi, tai neaišku buvo į kurią pusę pasiduos. Dabar jau aišku...

Gliukozė buvo 5.31 :blink: nu saldainiai valdo...

Mano kiek daugiau užkilus buvo - iki 4,7. Žiaurus nuovargis kankino. Galėjau miegot parom ir vis tiek jaučiausi pavargus. Pagėriau seleno ir kelp (iš pradžių smūginėm dozėm, paskui palaikomosiomis), susitvarkė viskas. Dabar normoj - 1,7.

Gal ir tau vertėtų papildų pagert?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 23 vasario 2018 - 01:03

Labas rytas :)

Tereza, man atrodo,pas tave antikūnių prieš skydliaukę nebuvo  :hmm:tai čia papildai turi ką veikt. Papildai atsargas ir užsiveda kas turi veikt. Pas katuką antikūnių prieš sklydliaukę yra,kas reiškia prasidėjusį autoimuninį (organizmas pats prieš save) procesą. Tai funkcijos prarandamos,nes tie antikūniai naikina ląsteles. Bet aišku,kai toks nedidelis tas TSH padidėjimas, tai nieks netrukdo kartu ir mikroelementų (seleno, jodo) trūkumui būt  :) žodžiu, viskas individualu  :mirksiukas: 

Pas mus irgi šąla: šiandien +8, savaitgalį žada tik +4 ir naktį minusą  :(​ 

Atsakyti

Abelo, tu, be abejo, teisi. As tiesiog is savo varpines pakarksejau.

Atsakyti

laba

seleno ką tik baigiau gerti. taip sakant, matyt veltui :D  dėl to kelpo (jodas tai ane :hmm: ) nesu tikra, kažkodėl man užsifiksavęs toks endokrinologės pasakymas, kad kai antikūniai padidėję geriau vengti jodo. bet čia galbūt iki tol, kol neaišku, kurion pusėn tas TTH pasiduos :hmm: tai reiktų matyt vėl nueiti konsultacijai.

dėl nuovargio tai vakar nušvitimas atėjo, kad tai gali būti su PMS susiję :D

nu ok, baigiam čia su ta mano sveikata, nėr čia mirtinas reikalas, kaip nors susitvarkysim tą, nors aišku, kad norisi stebuklingo pasitaisymo čia ir dabar.

mezgimas juda, bet kažkotais labai smarkiai galvoju apie tą moheriuką :wub:  bet artimiausiu metu tikrai nėra kaip keisti užmanymus, nes reikai pabaigti siūt dukrai suknią, taigi mezgimas antram ar dar tolimesniam plane.

Restar, labai fainas tavo baktusas :wub:  su visais ūsais :D

Atsakyti

Labas rytas,

Abelo, papasakok, kaip sekasi, labai smalsu, kaip mažiams, vyrui, kaip tau darbai ir pan?

Pagerinta darbinė savaitėlė pas mane, bet kažkaip visai nieko, jėgų atsirado. 

Liniuka fotkink ir mezginius greičiau :)

Aš šiandien jau neužvedžiau auto, bet labai ir nekankinau.

Kaip gražu lauke...bet tas šaltukas gasdina, nu kol dar iki -20 tai dar dar bet kai virš....

da9a0e753e35a7c1f8e396d9f67a6e2c.jpg

3504abb56f795e7e376968c183da60de.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 23 vasario 2018 - 09:29

Iš pirmos foto galvojau, kad gal vietinė :D

bet jeigu rimtai, mano kaime ryte buvo laaaabai panašus vaizdas, gal tik saulės mažiau

Atsakyti

Pas mus sniego mažiau :D

Atsakyti

Liniuka, jo, grįžai ant pačios tos žiemos...

tai a katind gyvs? A matei?

Ir su rokavimu baik tik. Ką reik atiduodu, o visa kita jau seniai atrokuota. Nebent įspūdžiais. Mano dvi kolegės ten ruošiasi, tai reik pasigaudyt gyvų pasakojimų :D

Jo, grįžo toks biškį dūmais pasikvepinęs :D Oj jau įspūdžių ir patarimų tai galiu belia kiek :D​ 

Atsakyti