Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Lauke nebuvau, gismeteo rodo -12, bet saulutė šviečia  :wub: 

vakar buvau pasikultūrinti "Pilėnuose". 

Pradėjau kašmyrą tamsų  :oh: Nežinau ar čepajavas gerai apskaičiuotas ir nereiks ardyti  :hmm: 

Atsakyti

qqte, o tu kokį dydį savo Liusės mezgei?  grynai pagal aprašą ar improvizavai?

Atsakyti

Vakar užsikabliavau ir pribaigiau vyro baktusą. Nesupratau tik, kodėl ryte jo neužsirišo, gal per daug užsimiegojęs buvo ir nepamatė. Nes vėlai ėjo gulti, anksti kėlėsi... Gražus man jis, bet laisviau megztas, matosi, kad velsis tas merinas jau. Dabar ką, reikės dukros gauruotį pribaigti, bet reikia intensyviai mąstyti ir greit pasispręsti, kas/kam kitas fainas mezginys bus. Iš neseniai pirktų siūlų :).

Mašina užsikūrė,  -11 rodė, o telefonas - 16 :). namie tai labai šilta per šalčius būna, o dar saulė prišildo, tai dičkė dukra basa vaikščioja namie...

Atsakyti

ir spalva ir šiaip visai nieko

022de78e830d2234bdc2f5688787b416.jpg

Atsakyti

bet niekaip nesuprantu, čia megzta tiesiog gerom akim :hmm:  tik viena eilė laisviau kita stipriau? ar vistik kažkoks raštas

5685813416_8424884eff_z.jpg

Atsakyti

Ir greitas mezginys :). Panašu, kad kaip tu sakai, taip ir yra. Keičiamas virbalų storis.

Atsakyti

Katuk zinok visai ne pagal aprasyma, tik rasta is aprasymo o jau skaiciukus savo...nu ir rankoves be skeltuku

Atsakyti

Ir greitas mezginys :). Panašu, kad kaip tu sakai, taip ir yra. Keičiamas virbalų storis.

radau aprašymą, taip ir yra :victory2:

nu pliam, neg idabar mest ką pradėjus ir imtis kito :hmm:  kam realiai net siūlų gal neturiu :D

Atsakyti

Katuk zinok visai ne pagal aprasyma, tik rasta is aprasymo o jau skaiciukus savo...nu ir rankoves be skeltuku

kadangi aš norėjau receptinio, o pavyzdukas atitiko nurodytus skaičiukus, tai kažkaip varau iš aprašo, bet ko tais man platoka, bet trumpoka :D

Atsakyti

Nu pas ta dizainere kazkaip daug modeliu trumpoki...net man

Atsakyti

O aš, Katuk, tai net siūlų turiu, gal visai idėja tokį tinklą nusivaryt :).

Atsakyti

Nu pas ta dizainere kazkaip daug modeliu trumpoki...net man

aš norėjau tokio trumpoko savaime, bet turiu omeny, kad pagal skaičiukus gaunasi per mažai eilių pas mane, tai reik arba persiskaičiuot tuos siaurinimus platinimus, arba tikėtis kad pasitemps išskalbus.

Atsakyti