Labas rytas,
Dar ne
Pabudau prieš 6h, o dabar kaip miegas ima
Labas rytas
vyras šią savaitę komandiruotėje, tai aš vakaroju su mezginiu ir romantiniais filmais
šitas daiGtas reikėjimą kelia Norėčiau net ir tokios spalvos megzti, tik vat gi žinau, kad man jinai visai visai netinka.
Vakar buvau užsukusi į MG, tai kaip tik čiupinėjau kažkokių panašių peleninės rožės spalvų babinaites
Tokia spalva labai mano mamai tinka, bet su ja sudėtinga, savo nuožiūra nesusiderinus nenumegsi, o jei numegsiu nederinusi, tai greičiausiai netiks, o tada tokios spalvos megztinį nebežinia kur dėti...
noriu abiejų tų dalykų iš Šarangės foto gyvai.
ne dėl šalčio, dėl jaukumo
nes šalčio tai galima sakyt ir nepajutau, tik pro langą mačiau o vaizdas tai buvo nu tiesiog
atvirukinis
Liniuka, kaip tau grįžus į žiemą a katins gyvs?
esu kažkokia pajautrinta antra diena ir sugebu pramiegot. gerai kad mašinų srautas yr sumažėjęs iki minimumo, tai pramiegojimas niekaip neatsiliepia, tfutfutfu
Pas mus apie 8 rode -15
Lace nugi megzk kiyos spalvos bus ne maziau grazus
Ir man tas paltukas labai krito akin, bet su mano eile tai ...
As kovoju su nauju siulu norejimu..tramdausi kazkaip
Nebent galibut atsitiks kokios moheros paieskosmpridejimui prie turimu siulu pavasariniam kokiam paltukui..betbkol kas meginu megzt kas eilej
Tik va nelabai ka imatau.. vaikio susagstoma damusineju (pagal prognozes panasu kad prireiks dar) ir taip noriu ko sviesesnio griebtis..susideliojau 3 kruveles siulu, baigsiu tamsiai melyna eisiu skaiciuotis, balta ruzava geltona