Nite, taigi čia taip pat kaip ir su rūbu, ne vien patvarumas lemia
,
Katuk o tai cia kaip mano baltas medvilninis ka pradejai
Pasiemiau nebaigta vaikio i mokykla melyna tiesiog reglanu sagstoma..nu ka as zinau kas man galvoj buvo..oradejau isdvigubos alpakikes vernito..iskeps man vaikis su juo..nu o gal neiskeps..pabaigsiu rankove ir susegimas su apykakle liko...bus salciam 😀
O idejos tai mano paprastos
1. Ripsinis oversaizas nuleistom rankovem is tos pat alpakeles baltos, su sketuku juosta apacioj
2.geltonas paprastas nuokaklinis reglanas su uzsegimo imitacija nugaroj, su sagutem..man regis toks pilkas originalas ar tik ne Lace ir tu Katuk bandet megzt ten apacioj toks praskeltas uzapvalintas reikalas..as gal be praskelimo apseisiu
2. Is avietinio merino su kasmyru paprastas reglaninukas su kapisonu ir kisene gal prieky
Nu vat dar ideja tokiu kapisoniniu primegzt vaikam, saviskiui ir sesers abiem...
Nu bet rankos paskui galva nespeja ir is viso vaikiskiem siulu neturiu..mergaitei gal dar savo avietes is drakiaus atimsiu o bernam ka nezinau.
jo, 2 nr kažką panašaus turiu. mano dar ir su gėlyčių kiuararaščiu ant rankovių. vienas iš sėkmingų mezginių jis man. nors tas nugaros skeltas ir suchaltūrintas
Dėl šito svarstau... Gal man tokį pavasariui megzt Jau kaip noriu megzt net nagai niežti
Liniuka nu kam tau tiek paltu megztu
Nu va mes po daktaro
Vaikis tiesus bet raumenis stiprint
Mano vienas slankstelis panires buvo, parvare atgal, sake vaistu negausi 😆
Liepe mankstintis toliau
Qqute - koks čia daktaras judu abudu pažiūrėjo?
Liniuka, jau grįžai į žiemą? Bus vasaros foto?
Restar Žitkauskas
Aš Simą nuo 1,5 metu vedu pas ji
Ir mb yra ejes, ir tetis mano kai peti skaudejo
Nu va ir man prisireike..tikiuos paskutini kart
Šitas ir pas mus atvažiuoja, labai visų išgirtas
Labas rytas
Susalot ar ka?