Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tadadam...Nite tau siulo liko..nezinau kiek nes nezinau kiek babina sveria..nu apie 200 gramu liko

Gavosi toks pavasarinis sakyc maisiukas

Maudosi dabar o man nagai niezti..vel 3 idejas turiu ir vel nei viena ju ner pradetukas...nu bent siulu visom turiu

Atsakyti

Šarange, gražios pagalvėlės. O pro kur jos apsirengia, jei užsegimas butaforinis?

Butaforinis ta prasme, kad neužsisega, sagos tik ant viršaus, kilpų nėra. Apsirengia kaip ir visi pagalvių užvalkalai, bet skečiasi toj vietoj, tai reiktų prikabint su siūlu ten, kur sagos.

qqte, nu tamsta varai, kaip robotas :D Kada pasirodymas?

Restar, žinau kas buvo, tai labai patiko :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 21 vasario 2018 - 10:31

:D  nesupratot gal biškį, ar aš nelabai aiškiai surašiau :D

ne tik pagalvėles apskritai, norint padaryti visus užmanymus namuose, va :D

o siuvimui prisiruošimo reikia daug daugiau nei mezgimui, negali siuvinio numest į kokį krepšiuką, reik susirinkt visus intstrumentus. arba turėt atksirą darbo kambarį :B

pagalvėlių turiu tikrai daug. nu kokia 20 per visus kambarius :B  vienas tolimas giminaitis turi baldų gamybos įmonėlę. kažkada lyg tarp kitko užsiminėm, kad reiktų pagalvėlių ir kokių likučių, tai tas ir pasistengė :D  o iš likučių tai reiškia kad iš įvairių skirtingų gobelenų. tai vat reiktų apvilkt. dalia iirgi rasčąiau audinių likučių visai pritinkmaų, nu bet vis atsiranda rimtesnių reikalų ir siuvime ir mezgime ir kituose buities reikaluose.

tai vat visiem tiem reikalama susitvarkyt reik mest darbą :D

Atsakyti

Katuk- o tu nenorėk visko iš karto ;). One step at a time :4u: . Šitą frazč išmokau gal 24 būdama, ir labai padeda. Darant mažais žingsniukais viskas tiesiog paprasčiau pasidaro.  Pasisiūk vieną kartą 5 užvalkaliukus. Nusipirk kelis. Gi neturi būti visi vienodi. Iš Šarangės užsisakyk kelis :). Tas pats ir su kitais darbais. Žinai, tik kiti, kurių nepažįstam, gyvena idealiai, o paprasti mirtingieji visada turi ką nors nesutvarkyto, nepadaryto ir pan.

Atsakyti

Katuk- o tu nenorėk visko iš karto ;). One step at a time :4u: . Šitą frazč išmokau gal 24 būdama, ir labai padeda. Darant mažais žingsniukais viskas tiesiog paprasčiau pasidaro.  Pasisiūk vieną kartą 5 užvalkaliukus. Nusipirk kelis. Gi neturi būti visi vienodi. Iš Šarangės užsisakyk kelis :). Tas pats ir su kitais darbais. Žinai, tik kiti, kurių nepažįstam, gyvena idealiai, o paprasti mirtingieji visada turi ką nors nesutvarkyto, nepadaryto ir pan.

oj, tai dėl to aš labai nepergyvenu, tos pagalvėlės jau tuoj ir atgyvens savo gyvenimą be užvalkalų :D  kiek jau jos :hmm: gal kokius 8 metus pas mus mėtosi, ir keliauja  per būstus. pasipildo naujom kartais. vat buvau pernai Ikejos dovanotam filme ir gavau dar dvi pagalvėles :D  tokios rrryškios oranžinės spalvos. visiškai išsimuša iš konteksto. ale bet gyvent netrukdo :D 

o tuo metodu aš pati dažnai vadovaujuosi. ir man 5 užvalkalai per kartą būt per didelis žingsnis :D

tiesiog tai nėra pirmo būtinumo reikalas ir atidėlioju jau n metų. vat man labiau reikėjo užuoliadų - pasiuvau, nors tai laike  užėmė gerokai daugiau nei tos 20 pagalvėlių. prisireikę patalynės - siuvau. ir t.t. ir panašiai

esu net pririsaugojusi megztų užvalkalų pėvėzė. su ta mintim kad kada nors sunaudosiu visokais siūlų liekanas :B

Atsakyti

Tai viskas normaliai su tavim, Katuk :)

Atsakyti

ačiū Restar, už įvertinimą :D

kaži ką tas žnkleelis galėtų reikšti :hmm:

5362cc85ce792f46f7baaffb187bf903.jpg

Atsakyti

diziano idėjos

2bf0217783037c49cc96ac1a982851f8.jpg

Atsakyti

Mes sekmadienį į Kauną važiuosim, į spektaklį "Žydroji paukštė". Gal kuri iš kauniečių matėt? Nes bilietus dovanojusi draugė sakė, kad jeigu pati pirma būtų pamačiusi, tai nebūtų tų bilietų dovanojusi :). Tai dabar bijau :). Nes jeigu tik man neįdomu pasidaro, tai imu muistytis, makaluotis kėdėj, ima visą kūną niežėt :D. O dar 3 val :).

Jo, Katukui mest darbą dėl pagalvėlių :D. Tai kiek tu jų ten turi???? Ikea pasiuva irgi, jeigu ką :).

spektaklis nuostabus ♡ apie rimtus dalykus,anapilin išėjusius,pasiruošk ir ašarą nubraukti.mes su Lukne buvom,laaabai patiko.su pertrauka,nėr labai jau vaikiškas.

Atsakyti

Na, bus matyt, supratau, kad arba patiks,  arba ne :), teks savo nuomonę susidaryt.

Atsakyti

qqte, kokias idėjas turi?

aš tai mėčiaus mėčiaus, ir pradėjau visai kažką, ko net minty neturėjau :D kol kas dar neabejoju.... 

va tokį:

IMG_1296_medium2.JPG

tik kažkodėl mano variante niekaip neišsiryškina tos juostos :D

Atsakyti

Tadadam...Nite tau siulo liko..nezinau kiek nes nezinau kiek babina sveria..nu apie 200 gramu liko

Duok duok duok :D Labai man tas siūlas patiko :D

Turėjau megztų pagalvėlių - mama buvo numezgus iš neturėjimo ką veikt  :rolleyes: nubetkąašžinau - nusivėlė-nusišėrė-nusiburbulavo  :mad2: siūtos žymiai geriau tarnauja :ax: nebent megztą pasidėt ir ja grožėtis, o jei visur kišt visur kur reikia, tai siūtos patvaresnės  :D 

Atsakyti