pagalveles
O čia gal tavo mezgimo krėslas? Kažkaip nebeįsipatoginu ant savo sofukės....
Rekomenduoju filmą, tinka žiūrėti su vakais https://www.filmai.i...-lietuviu-kalba .
Labas rytas,
Nu jeigu ne sloga, jau būtų galima gyvent. Nėra maisto skonio, net kava nesigeria, nes kaip vanduo...
pagalveles
![]()
O čia gal tavo mezgimo krėslas? Kažkaip nebeįsipatoginu ant savo sofukės....
Mano, bet ne mezgimo, nes jis per daug atloštas ir dar kai atsisėdi atsilošia daugiau, mezgimui nepatogu, šiaip drypsot ir suptis tai ok, mezgimui turiu kitokius foteliukus, minkštesnius Tai aš ant sofos jau irgi nebelabai sėdu, sunku paskui atsikelt kai įsirangai
Labryt,
įlįsiu, nes paskui iki vakaro nebegalėsiu. Vaikams iš vakaro davinėjau visokias instrukcijas apie valgymus, ėjimą į gimtadienį, pareigas ir pan., o vyras tyli sau ramiai, kol susivokiau, kad pati liepiau jam pasiimti mamadienį šiandien . Kad galėtų nueiti susitikti su dičkio mokytojais, nes aš renginy būsiu. Tai palengvėjo, kad situacija nors nebus ideali, bet daugiau mažiau kontroliuojama, t.y. vaikai bent pavalgys
. Vakar priviriau baisiai skanių barščių, liko ir šiandienai.
Į Knygų mugę 2 kvietimus turiu, bet neisiu , nes renginiams vis tiek jėgų neužtenka, o blaškytis tarp tų kalnų knygų ir visko norėti, išleisti kalnus pinigų, kai namie ir taip vietos joms nebėra... Be to, per Adventur parodą išvis vos ėjau, kaip viską skaudėjo, tai bijau. Paleisiu vyrą, gal su kokiu vaiku, jeigu norės. Kai jis leidžia pinigus, man taip širdies neskauda. Aš pati ryte gulėdama suskaičiavau, kad šiemet jau pirkau 9 knygas... Tiesa, 2 dovanų buvo, bet vis tiek daug. Pvz., vakar nuėjau pirkti dovanos konkrečios knygos į Pegasą, o ji stovėjo tose lentynose (Nieko rimto), kur 2 perkant - trečia nemokamai... Pardavėjos paakinta ir susigundžiau...
Pagalvėles jau gyriau Fb , bet tikrai labai gražios, džiugina akį, spalvos, raštas, tokios stilingos. Nors man vis tiek gaila tam siūlo būtų .
Gėda, bet aš dar nesu buvus knygų mugėj. Visos galimybės yra nuvažiuot, bet savaitgalį, tai... pirma nenoriu grūstis toj minioj ir nervintis, antra, nenoriu išleist daug pinigų neplanuotai, o trečia, nesu knygų maniakė, jei ką sugalvoju nusiperku internetu.
Restar, jau ko ko, bet siūlų man seniai nebegaila, (tik merino tai būtų gaila). Kiba tavo drakius dar per kūdas, kad skūpas Visų pirma tai norėjau juos kažkam sunaudot, nes jie jau ne visai tenkina mano reikalavimus, visų antra norėjau iš sportinio intereso numegzt, juk taip būna ir su megztiniais, nebūtinai nešioji ir nebūtinai gerai nešiojasi, bet nori numegzt iš sportinio intereso, ar dėl spalvos, ar dėl modelio, ar dar dėl kažko...
man žiauriai gražios tos pagalvėlės, o pagal spalvas tai idealiai mano namuos pritiktų
dėl reikalingumo ir siūlų gailėjimo tai kąžinau, nemanau, kad didelis kieks siūlų sueina, galima sunaudot visokius nebenaudojamus, kuriuos išmest gaila o kad grožio namie šiek tiek reikia, tai tikra tiesa. dabar pas mane mėtosi pagalvėlių krūvos visokių neaiškių raštų ir spalvų, vis rankos neprieina iki tinkamų užvalkalų, o reiktų
galėčiau tiesiog prisiūt, o ne megzt, nu bet vat tam reiktų mesti darbą. o metus darbą neliktų už ką siūt
tai vat.
Šarange, gražios pagalvėlės. O pro kur jos apsirengia, jei užsegimas butaforinis?
Tas karoliuotas megztinis sukėlė tokius prisiminimus apie vieną suknelę. Prieš kelis metus dėvėtų rūbų parduotuvėj nusipirkau labai gražią lininę suknelę. Ji buvo tokia natūralaus lino spalvos ir subtiliai pasiuvinėta su neryškiais karoliukais. Tai negalėjau jos nešioti, nes tie karoliukai taip erzino, už visur kabinosi, nuogos rankos brūžinosi. Aišku su megztiniu rankos nenuogos, bet jaučiu vis tiek kabintųsi visur.
Katuk, nu sušnekėjai tu čia tam, kad apvilkt pagalvėles mest darbą
Kaip nemeti tam,kad numegzt megztinį, ar pasiūt užuolaidas tai ir dėl pagalvėlių nereik mest
Tik prisiruoš sunku, tą tai suprantu.
Šiaip kiekis siūlo gal ir nebaisus, (apie 150g) nes plonokas ir lengvas, o bet tačiau, eilių kiekis kaip geram snūdui du kartus apsisukt, nes net 600 suėjo, ko nesitikėjau, o palgalvėlės tai 40x40.
Mes sekmadienį į Kauną važiuosim, į spektaklį "Žydroji paukštė". Gal kuri iš kauniečių matėt? Nes bilietus dovanojusi draugė sakė, kad jeigu pati pirma būtų pamačiusi, tai nebūtų tų bilietų dovanojusi . Tai dabar bijau
. Nes jeigu tik man neįdomu pasidaro, tai imu muistytis, makaluotis kėdėj, ima visą kūną niežėt
. O dar 3 val
.
Jo, Katukui mest darbą dėl pagalvėlių . Tai kiek tu jų ten turi???? Ikea pasiuva irgi, jeigu ką
.