Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ir aš ne pirmą kartą su jais aiškinuosi. Nu bet kvaila, kad dirbs tiktai pirmadienį.

Atsakyti

Nebepamenu, atrodo kažkokiu tamsiai mėlynu plonu nėrimo siūlu, plonesniu už Maxi

Echhh :huh2:  tikėjaus pavadinimo ir parduotuvės adreso  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, gražiai saulutė šviečia, gerai mano muzikantė pagrojo, o jėgų nerasta... Vakar daugeliui verkimo diena buvo. Pirmą kartą tai blioviau po gruodžio 20... Tėtį pervežė į Alytų, slaugos skyrių ir nuotaika ten visai kita, net lankyt neleidžia dėl karantino, nors klinikose pas sunkius ligonius leidžia bet kada eiti. Artimieji, matę tėtį vakar, sakė, kad po Kauno atrodo 100 žingsnių atgal....Emocijų audrus verda .- ir pykčio, ir nevilties....

Atsakyti

Restar  :4u: ojei.... kantrybės....

Atsakyti

kaip man patinka skaityti Abelo :)

:4u:​ 

Sveikos :4u:

Abelo, ačiū už dalinimąsi žiniomis. Perskaitau tavo postus kiekvieną žodį. 

Tą skrandžio bakteriją turiu, bet gydytoja sakė, kad jei nėra jokių erozijos židinukų,  tai naikinti jos antibiotikais neverta, nes greičiausia vėl neužilgo apsigyvens. O su refliuksu tai pas mane įdomiai, aš o beveik nejaučiu, na nebent nuo balto vyno arba varskės. O naktim gerklę degina...

Prašom  :mirksiukas: kiekvieno žodžio gali ir neskaityt  :ax: o refliuksas, is to ką pasakoji, tavo atveju labiausiai priklauso nuo padėties, kai neveikia vožtuvas tarp stemplės ir skrandžio. Reiktų miegot pusiau sėdom :)

Abelo, ačiū tau, kad daliniesi  :4u: vat tavo stius man labai patinka - ramiai, argumentuotai, bet visai neprikišamai, tokiu būdu išgirstama informacija verčia įsiklausyti, bet nekelia jokios atmetimo reakcijos. :wub: 

Labai džiaugiuos tai girdėdama  :4u: nes bendraujant su pacientais taip ir noriu pateikt informaciją, nes spręsti reikia kiekvienam asmeniškai (nekalbu apie gyvybės ir mirties situacijas ar kitus sudėtingus atvejus). Džiaugiuos, kad po truputį ima pavykt  :4u: 

Atsakyti

Echhh :huh2:  tikėjaus pavadinimo ir parduotuvės adreso  :D 

Parduotuvę tai žinau ;) Midaroje pirkau, o vat pavadinimo tikrai neatgaminsiu, ten prie kasos daug nedidelių kamuoliukų buvo visokių spalvų.

Atsakyti

Na va, Vilniaus siuntinys irgi tam pačiam Kauno terminale. 

Gerai, kad Lace per omniva siunčiau, o ne per lpexpressa.

Šiandien pirkau dovanas vaikų gimtadieniams. Berniukui ir mergaitei. Nu koks gėris tas Tigeris... Kalną visko abiem pririnkau ir savo vaikams to paties norėčiau :D Ale maniškiai gavo tik po skylamušį- ornamentą.

Nusivaikšiojau su MB ir Emiliu prie 9 forto. Lūžtu nuo kojyčių. Nei Vilius nei Gytis nenorėjo kartu važiuot... Va taip greitai tie vaikai savo savarnkiškumą ir nuomonė parodo....

Atsakyti

Labas.

Graziai mezgat :4u: 

Klausimelis. Kaip mezgat kepurem raistukus :)

Atsakyti
Kaip i-cord,Saulemeile
Atsakyti

Parduotuvę tai žinau ;) Midaroje pirkau, o vat pavadinimo tikrai neatgaminsiu, ten prie kasos daug nedidelių kamuoliukų buvo visokių spalvų.

Aš ten buvau, siūlus mačiau, bet nebuvo reikiamos spalvos :sad:

Atsakyti

Saulemeile, aš arba Icordu arba vąšeliu pynutę, bet trigubą siūlą dedu.

Atsakyti

Kaip i-cord,Saulemeile

Pirma kart megsiu tai biski aiskumo reikia :) kas yra i-cord as zinau ir naudoju bet kaip raistuka numegzti?

Atsakyti