Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Nepasiruošus... ir išvis sirgt nepasiruošus, bet kažkaip kasdien vis pasipildo simptomų komplektas  :oh:  Bet šiandien turiu kažkaip ištempt, gal atrodysiu atgrasi ir paliks mane ramybėj :D

Vakar karaliavau vienas namuose, tai  pabaigiau tokius indomius du mezginius ir čiut nepabaigiau serialo antro sezono... liko viena serija.

Atsakyti

nu nu, indomu, kas per indomūs mezginiai :hmm:

aš vakar lūžau 22 val. nes kažko irgi jaučiau gerklės kutenimus. tfutfutfu, kol kas lyg ir nieko, bet dar ne vakaras

o aš tai šalčiams nepasiruošus labiausiai su avalyne :oh:  nu kokia nesąmonė, arba kojos šąla, arba prie aprangos neįsipaišo, arba slidu :D

Atsakyti

Labas O as o as..ipusejau heywardo rankove va..tik neaisku kaip te su ilgiu, visa apacia susisukus i voleli, skalbsiu ziuresiu ar pareis i prota ar kazkaip apdorot teks..meginukas nesusisukes..pagal sudeti irgi turetu atsivyniot gal... Salciai...hm tikiuosi niekur nosies nekist, nors ryt su vaiku pas ortopeda traumatologa esam uzsirase..abu...vaiks del koju as del nugaros Per salcius kaip visad neturiu ka apsirengt nes sala kojos, ne po batais bet blauzdos ir slaunu apacia Maunuosi dvejas pedkelnes tada galiu kentet

Gerkle sektiskai persti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 20 vasario 2018 - 10:09

Sveikos :4u:  ir sveikatos kam reik :4u:

Mane galima pagąsdinti tik karščiu :rolleyes: šalčiai man nebaisūs. Aišku grožio ir stiliaus tame mažai :unsure: bet kas į mane žiūri  :irnesakyk: 

Atsakyti

Mane galima pagąsdinti tik karščiu :rolleyes: šalčiai man nebaisūs. Aišku grožio ir stiliaus tame mažai :unsure: bet kas į mane žiūri  :irnesakyk: 

Gerai mezgėjai  gėda bijoti šalčio :lol:

Ale pažiūrėjau tikrai šalčius žada. Bet kol ateis, dar gal ir nebus tiek, kiek žada.

Atsakyti

as salcio kazkaip irgi nesibaidau . yra daug kacmyreiniu megztinuku. striukes ilgos, siltos su kapisonais . va batai svarbu, kad neslidziu padu butu :)  sukneliu nenesioju. po dzinsais pedkelniu nesimaunu. nu ir nesalta kazkaip .  o namie nesalta

Atsakyti

Nu net nuėjau į prognozes šalčių ieškoti. nes šalčio aš bijau vieninteliu požiūriu - kad tik mašina užsivestų. O ryt renginys, būtinai privalo užsivesti. Kitom dienom, tai tiesiog galiu likti namie :). Dėl savęs, tai kaip jau ten nebuvę, vaikai šiltai namie šią savaitę :).

Atsakyti

Aš guminė, bet gyva, uch, o dabar pradeda atsileist viskas....  Pastabų gavau, kaip visada, bet iš principo, visas sunkumas tas trikalbiškumas ir jausmas lyg būtum mokinė pakviesta prie lentos atsakinėt  :oh:  

Dėl šalčio tai mano pagrindinis rūpestis taip pat dėl auto, šiaip ltg ir nėra kur sušalt, bet jeigu bus -25, tai faktas, kad neužsives, startstopinė sistema net nesuka, prie tokios temperatūros... :oh: Ir dar visą laiką prie tokių šalčių manęs neapleidžia baimė, kad kažkas kažkur sušals, nušals, prišals, ar užšals, nu tipo kokie vamzdžiai, augalai, gyvūnai ir pan, nors mažai ko turiu, bet nerimas yra :D :oh: 

Atsakyti

gal bent pamegzt truputuką.....

d7e4f28503d1a6f29aeda0885f7c730c.jpg

e0661c86bb9355f0393c229ed693d499.jpg

f4d5a243902c15ef97729587ed894a92.jpg

5d95c2e69c0d2b9f4ce89f96cfe7b260.jpg

3058b68c1dce543da4a515141b760e68.jpg

Atsakyti

Katuk, mezgei mano mezginius :D

Aš vėl vienas namuose... Kadangi grįžau su šviesa, tai pafotkinau tas indomias nesamones :D

O buvo taip: Kažkada sesei buvau pasiuvus  ir padovanojus tokias pagalvėlės iš dekoruoto lino, bet jos susitrynė, sako, ar negali atnaujint ir pasiūt naujus užvalkaliukus, nuuuu sakau siūt dbr tingiu ir gali neateit eilė iki vasaros, arba kitos vasaros, nu tai ji juokais sako, tada numegzk, nu tai va prašom, nepraėjo nei metai ir numezgiau :D 

Tiesa, užsegimas butaforinis ir jos kol kas visai neuždarytos, nes pagalvėlės mano, o ne sesės :D

2018_medium2.jpg

IMG_4246_medium2.JPG

IMG_4240_medium2.JPG

IMG_4223_medium2.JPG

Atsakyti

Laba :4u:

Sarange, jau fb alpau nuo grozio :wub: isduok paslapti kokia korta sis rastelis megztas, ar cia vel tavo kuryba :B man tas rastelis tuktu vienam uzmanymui :rolleyes:

Baigiau uzmestuka, liko siulus suslept ir isskalbti :D

Atsakyti

Rasyte, ne kuryba ne kuryba... Cia ta pati korta burbuliuku tik kita puse 😁 kai issitempia kitaip atrodo gal.

Atsakyti