Katuk, jeigu 3.15 pratese, tai lauk dar iki kokios 10d. ir tada rasyk pardevejui.
Jo, mane nustebino, kad iš aliexpress net į paštomatą vieną siuntą gavau. Ne į man patogiausią, nors irgi nelabai toli. Ir žinutės iš pašto teleofnu ateina, o ten nuėjus - jau ne ant popieriaus reikia pasirašyti, o ekraniuky. Tai bent modernizacija .
jo jo, pas mus maxej sitie akcijiniai vernitiniai atskirai nuo akrilu sudeti . o man vernitine sukuotine pusvilne laba patikdavo. nesiojasi supersiskai net skalbiant tik skalbiankeje ir nnnnnnn metu kaip nauji
ai su ali, tai cirkai buna.
paskutinis cirkas, kad siunta registruota atsieme Rukloje. iskeliau disputa, nu nes jau iteikta. tai sake numeris ne tas. ir t.t.
kitas cirkas maike vyrui. uzsakiau pilka, kinas raso, kad neturi dabar. ides kita spalva. sakau man kitos spalvos nereik, as noriu pilkos. po dienos raso, kad ok viskas issiusta. gaunu kediskai violetine spalva. keliu ginca, kad ne ta spalva. iskart ali komanda isikisa, su pardaveju netenka bendraut. ir ka.... ne pinigus grazina, kaip prasiau, o liepia siusti atgal, tada grazins pinigus. tai ar verta siust atgal, moket uz siuntima dar kazkiek ... nu zodziu . o spalva tai man slyksti kaip vyriskos maikes ...
lygiai ta pati meliodyyyyyyyyyyyyyja su dirzeliu . uzsakiau balta, gaunu zydra. nu dzin 58 cnt. bet kad man tokios spalvos nereik . siusk atgal, atgausi pinigus...
nusivylus aliexpresu palikau ..
Katuk aga bige, radau, ten daznai visokie akcijiniai daigtai buna, bet is man reikalingu siulu bubo 30 % vilnos 70 % akrilo
Nu kaip tas akrilas besinesiotu manes nevilioja
Aha bet tikrai matkeliniai beveik egzotika darosi
Hu nors va vernito ta alpakike man ziauriai patinka, dropsu dar sis bei tas
Bet reikia konkreciai gerai besinesiojancio kazko..nes nu buvau medvilnes nupirkus ur nurezgus sagstoma i mokykla nu tai baisuma, siulai susitryne jau bemezgant..i dar ne papigiaja buvo...
Zodziu..ajsiu vaikui kasmyro pirkt
Merininis megztukas po keliu apivilkimu irgi pobaisis patapo bet nusirinko su masinele tie pukai ir kaip naujas
oj, qqte, taigi kašmyrą vaikis nutrins dar greičiau
nu palauksiu su tuo ali, šiaip turėjau mintį eit į paštą ieškot, bet esmė tame, kad siunta tai iki pareikalavimo, o neturint jokio numerio, tai neaišku, ko ieškot ir kur. ta prasme, ne pagal gyvenamą adresą siųsta, o tiesiog į bele kurį pašto skyrių. šiaip retokai siunčiu, bet yra ir tokie siuntiniai buvę, problemų dar nepasitaikė. nu visada būna pirmas kartas
Man pastas sms nesiuncia. Idomu kodel. Telefonas visada nurodytas. Dabar siunta is Suomijos keliauja. Du daiktus sudejo i viena pakuote. Nors mokejau atskirai. Pagal numereli tai buvo 2018 paskui tapo 2015. Kazin kuom baigsis🤔 kai nurode bloga siuntos numeri keliau disputa. Grazino pinigus, nes daiktas neatejo.
Gal kas turit po ranka ta nuoroda kur nite ride kad akis adata nuleidinejo paskutiniam megztukui? Katuk kiek man teko su kasmyro priedais susidurt tai jie nesunkiai pirstais nusirenka tie burbuliukai
Radau ta siuvima..ai einu iprastu budu nuleisiu gal
Labos
nepaveju...
Švenčiančioms sveikinimai
Sergantiems sveikatos
Aptarinėjat aliexpress, įtariu ir man reikės išbandyt
Aooom, į maxę neisiu... Ir taip nespėju megzt.
Kaunietės, kur sagas perkat? Galvoju, ar rasiu ką nors savaitgalį veikiančio, ar ir man tą aliexpress bandyt? Sagas mėgstu rinktis gyvai...
Kaunietės, kur sagas perkat? Galvoju, ar rasiu ką nors savaitgalį veikiančio, ar ir man tą aliexpress bandyt? Sagas mėgstu rinktis gyvai...
Laba
Lietuti, aš perku prie buvusios Redos esančioje siuvimo reikmenų parduotuvytėj. Gyvai nelabai žinau, gal dar Kasiūluose yra
O internetu su ebay bendrauju. Kažin su aliexpres palyginus kur geresnės kainos, ar tas pats?
Labos
nepaveju...
Švenčiančioms sveikinimai
Sergantiems sveikatos
Aptarinėjat aliexpress, įtariu ir man reikės išbandyt
Aooom, į maxę neisiu... Ir taip nespėju megzt.
kasiulai,karaliska vilna,prie rėdos,pasimatymo 2 a., humana
labas rytas,
kaip gyvenat?
šalčiam pasiruošę?