Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, jeigu 3.15 pratese, tai  lauk dar iki kokios 10d. ir tada rasyk pardevejui. :mirksiukas:

Atsakyti

Jo, mane nustebino, kad iš aliexpress net į paštomatą vieną siuntą gavau. Ne į man patogiausią, nors irgi nelabai toli. Ir žinutės iš pašto teleofnu ateina, o ten nuėjus - jau ne ant popieriaus reikia pasirašyti, o ekraniuky. Tai bent modernizacija :).

Atsakyti

jo jo, pas mus maxej sitie akcijiniai  vernitiniai  atskirai nuo akrilu sudeti .  o man vernitine sukuotine pusvilne  laba patikdavo. nesiojasi supersiskai net skalbiant  tik skalbiankeje  ir nnnnnnn metu  kaip nauji :)

Atsakyti

ai su ali, tai cirkai  buna.

paskutinis cirkas,  kad siunta registruota  atsieme Rukloje. iskeliau disputa, nu nes jau iteikta.   tai sake numeris ne tas. ir t.t.

kitas cirkas  maike  vyrui. uzsakiau pilka, kinas raso, kad neturi  dabar. ides kita spalva.  sakau man kitos spalvos nereik, as noriu pilkos. po dienos raso, kad ok  viskas issiusta. gaunu  kediskai violetine spalva.  keliu ginca, kad ne ta spalva. iskart ali  komanda isikisa, su pardaveju netenka bendraut.  ir ka....  ne pinigus grazina, kaip prasiau, o liepia  siusti atgal, tada grazins pinigus. tai ar verta siust  atgal, moket uz siuntima  dar kazkiek ...  nu zodziu . o spalva  tai man slyksti  kaip vyriskos maikes ...

lygiai ta pati meliodyyyyyyyyyyyyyja su dirzeliu . uzsakiau balta, gaunu zydra. nu dzin 58 cnt. bet kad man tokios spalvos  nereik . siusk atgal, atgausi pinigus...

nusivylus aliexpresu palikau ..

Atsakyti

Katuk aga bige, radau, ten daznai visokie akcijiniai daigtai buna, bet is man reikalingu siulu bubo 30 % vilnos 70 % akrilo

Nu kaip tas akrilas besinesiotu manes nevilioja

Aha bet tikrai matkeliniai beveik egzotika darosi

Hu nors va vernito ta alpakike man ziauriai patinka, dropsu dar sis bei tas

Bet reikia konkreciai gerai besinesiojancio kazko..nes nu buvau medvilnes nupirkus ur nurezgus sagstoma i mokykla nu tai baisuma, siulai susitryne jau bemezgant..i dar ne papigiaja buvo...

Zodziu..ajsiu vaikui kasmyro pirkt

Merininis megztukas po keliu apivilkimu irgi pobaisis patapo bet nusirinko su masinele tie pukai ir kaip naujas

Atsakyti

oj, qqte, taigi kašmyrą vaikis nutrins dar greičiau :D

nu palauksiu su tuo ali, šiaip turėjau mintį eit į paštą ieškot, bet esmė tame, kad siunta tai iki pareikalavimo, o neturint jokio numerio, tai neaišku, ko ieškot ir kur. ta prasme, ne pagal gyvenamą adresą siųsta,  o tiesiog į bele kurį pašto skyrių. šiaip retokai siunčiu, bet yra ir tokie siuntiniai buvę, problemų dar nepasitaikė. nu visada būna pirmas kartas

Atsakyti

Man pastas sms nesiuncia. Idomu kodel. Telefonas visada nurodytas. Dabar siunta is Suomijos keliauja. Du daiktus sudejo i viena pakuote. Nors mokejau atskirai. Pagal numereli tai buvo 2018 paskui tapo 2015. Kazin kuom baigsis🤔  kai nurode bloga siuntos numeri keliau disputa. Grazino pinigus, nes daiktas neatejo.

Atsakyti

Gal kas turit po ranka ta nuoroda kur nite ride kad akis adata nuleidinejo paskutiniam megztukui? Katuk kiek man teko su kasmyro priedais susidurt tai jie nesunkiai pirstais nusirenka tie burbuliukai

Radau ta siuvima..ai einu iprastu budu nuleisiu gal

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 vasario 2018 - 19:18

Labos

nepaveju...

Švenčiančioms sveikinimai  :4u: 

Sergantiems sveikatos  :4u: 

Aptarinėjat aliexpress, įtariu ir man reikės išbandyt  :hmm: 

Aooom, į maxę neisiu... Ir taip nespėju megzt.

Kaunietės, kur sagas perkat? Galvoju, ar rasiu ką nors savaitgalį veikiančio, ar ir man tą aliexpress bandyt? Sagas mėgstu rinktis gyvai...

Atsakyti

Kaunietės, kur sagas perkat? Galvoju, ar rasiu ką nors savaitgalį veikiančio, ar ir man tą aliexpress bandyt? Sagas mėgstu rinktis gyvai...

Laba

Lietuti, aš perku prie buvusios Redos esančioje siuvimo reikmenų parduotuvytėj. Gyvai nelabai žinau, gal dar Kasiūluose yra

O internetu su ebay bendrauju. Kažin su aliexpres palyginus kur geresnės kainos, ar tas pats?

Atsakyti

Labos

nepaveju...

Švenčiančioms sveikinimai  :4u:

Sergantiems sveikatos  :4u:

Aptarinėjat aliexpress, įtariu ir man reikės išbandyt  :hmm:

Aooom, į maxę neisiu... Ir taip nespėju megzt.

kasiulai,karaliska vilna,prie rėdos,pasimatymo 2 a., humana :)

Atsakyti

labas rytas,

kaip gyvenat?

šalčiam pasiruošę?

Atsakyti