Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kam kaukoliokų? :D

file_medium2.jpg

IMG_2411_medium2.JPG

IMG_2418_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 19 vasario 2018 - 13:39

Ką aš žinau, jei nebūtum pasakius, kad kaukolės, tai kažin ar būčiau supratus...

Atsakyti

man tai ten apuoka kažkokie :D

Atsakyti

Aš irgi iš pradžių dvejojau, ar apuokai/pelėdos ar kaukolės :D

Atsakyti

Tai va, kad man irgi nėra taip akivaizdžios tos kaukolės. Atidžiau pažiūrėjus - kiškius įžiūrėjau :), tiesa, ausys ilgesnės galėtų būti. O turiu vieną kaukolinę mergaitę, kuri bet kuo su kaukolėm džiaugtųsi :D. Kalėdų senis nenaudėlis neatnešė kaukolinio pakabuko, tai dabar kažkur iš Aliepress pakeliui jau toks niekelis :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 vasario 2018 - 14:13

aha, apie Aliexpress noriu pasiįdomauti

dar prieš naujus metus užsakiau uošviui kažkokį prietaisėlį. paskui tik pamačiau, kad išsiuntė neregistruotu siuntiniu. nu ir ką, buvo iki 02-15 terminas, pardavėjas pratęsė iki 03-15, siuntimo detalėse man vis dar rodo, kad "skrenda" . tai gal jau verta  pakelti diskusiją dėl pinigų grąžinimo? ar dar laukti? gi niekaip neįmanoma patikrinti tokio siuntinio, kur jis randasi :hmm: nesat susidūrę su tokai situacija?

Atsakyti

Katuk, neteko man su problemom susidurti. Gal kažkada ilgiau teko laukti laikrodžio, kurį dukros gimtadieniui užsakinėjau, pratęsė gavimo laikotarpį, bet vis tiek gavau. Paprastai jie prašo neatidarinėti dispute,o jiems rašyti ir tartis. Bent jau mano pardavėjai, tai labai aktyviai komunikuoja, labai dėl reitingo stengiasi. Tai siūlyčiau tiesiog parašyti pardavėjui.  Aš sausio pabaigoj visokių niekelių užsisakinėjau (tiksliau, tai viskas mergoms), pradeda eiti jau.

Atsakyti

Nu va makses siulai patikrinti..drakius liekneja toliau nes matyt jau ant likuciu pataikiau nieko iskytus beveik akrila ner

Atsakyti

Man tai išvis jau siūlai matkeliuose yra  egzotika, nors į metus kokį vieną projektą numezgu, pvz.iš dropsų.

Atsakyti

Liniuka ir Lusasita,su gimtadieniais!  :birthday2:  Katuk, kaip tik šiandien pabaigiau problemą su Alliexpress.Irgi prieš naujus užsisakiau keletą menkniekių.Pirma siunta atėjo stulbinamai greit-gal net per kokias 10 dienų  :blink: kitos ėjo ilgiau...o paskutinei pratęsė terminą iki 02.14.  Sulaukiau to termino,siuntos nėr...pradėjau dispute...gavau laišką,ķad siunta ...mano pašte....nueinu šiandien,parodau siuntos numerį...akurat.. :oh:  :oh:  :mad2: yra siunta.Nuo 01.19... :blink:  :bijau2: Sakau,jokio pranešimo negavau..Tai,sako,pranešimų nebenešiojam,jei yra telefonas nurodytas,žinutę turėjot gauti..o mano tel.  remonte buvo,paskui buvau svečiuos palikusi(dar turiu darbinį,juo daugiausiai naudojuos).Paskutiniu metu jokių žinučių jau negavau,matyt,pakartotinai niekas jau nebesiunčia..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 19 vasario 2018 - 16:00

Nu va makses siulai patikrinti..drakius liekneja toliau nes matyt jau ant likuciu pataikiau nieko iskytus beveik akrila ner

Bige buvai?

jie tokioj įdomioj vietoj sukrauti, ne kiekvienas ir randa :D  bet gal tu kaip vietinė ir radai. :hmm:

kažkur ten lentynų gale netoli kavos/arbatos :rolleyes:

Atsakyti

Liniuka ir Lusasita,su gimtadieniais!  :birthday2:  Katuk, kaip tik šiandien pabaigiau problemą su Alliexpress.Irgi prieš naujus užsisakiau keletą menkniekių.Pirma siunta atėjo stulbinamai greit-gal net per kokias 10 dienų  :blink: kitos ėjo ilgiau...o paskutinei pratęsė terminą iki 02.14.  Sulaukiau to termino,siuntos nėr...pradėjau dispute...gavau laišką,ķad siunta ...mano pašte....nueinu šiandien,parodau siuntos numerį...akurat.. :oh:  :oh:  :mad2: yra siunta.Nuo 01.19... :blink:  :bijau2: Sakau,jokio pranešimo negavau..Tai,sako,pranešimų nebenešiojam,jei yra telefonas nurodytas,žinutę turėjot gauti..o mano tel.  remonte buvo,paskui buvau svečiuos palikusi(dar turiu darbinį,juo daugiausiai naudojuos).Paskutiniu metu jokių žinučių jau negavau,matyt,pakartotinai niekas jau nebesiunčia..

nu... :hmm:  siunta neregstruota, neturiu ką pašte rodyt. tracking number tai nepraeis. o order number tuo labiau.

tel nurodytas yra, ir pametus ar išjungus nebuvau

Atsakyti