Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Spalva atseit "pelenų rožinė". Nors man į tokią nepanaši :D
Raštas angliškas :)  tik kai tosk storas, suktas siūlas keistai atrodo.

Atsakyti

ristina,kelis i sita komplekta sumezgei?

Lusasitai  :4u:  :birthday2:​ 

Atsakyti

Maniau, kad daug suvalgys :D bet mano manymu, gan ekonomiškai  :rolleyes: 
Šalikas 4 kamuoliukai, kepurė - 1 kamuoliukas.

Atsakyti

Man tai ir atrodo nuotraukoje pelenų rožinė, O raštas tikrai įdomiai, toks vos ne kaip tas nėrimo raštas, kur atrodo tarsi megzta stulpeliais.

Atsakyti

Lasasita su gimtadieniu :happybday: :happybday: :happybday:

Atsakyti

Lusasita, su tavo diena :4u: :4u: :4u: .

Ristina, man atrodo ne tiek nuo virbalų, kiek nuo siūlo storumo gali rankas skaudėti. Bent man taip buvo, kol storai mezgiau.Spalva man tai alyvinė atrodo.

Mano mergička penktadienį H&M'e kepurės su kailiniu bumbulu užsimanė, tai signalas mamai, kad vaikui gal trečius metus nešiojamą kepurę reikėtų nauja pakeisti... O man atrodo - turi, ir gerai, nesiruošiu prie kiekvieno rūbo ar kiekvienam sezonui naujom pasirūpint. Nes ir taip yra kas megzti :). Tiesą sakant, ir taip jaučiuosi super gera, tiek ne sau mezgu, pati tuoj plika basa liksiu :).

Atsakyti

Kerpena, va būtent, man lygiai kaip tau, gal ir mezgimas truputį trukdo, ypač veidus įsimint, bet  iš vis tos visos 5 problemos ant galo liko kaip ir ne į temą, nes kaip paaiškėjo tikslas tai buvo asmeninis kerštas, tiesiog aš gal mastau kitu kampu, kai nori sukt susukt ir persukt siužetą,  ištempt tas serijas iki kuliminacijos, prigalvoja visokių siužeto vingių, kurie realiai kaip ir ne į temą lieka, tiesiog mes daug ką pamirštam, kai sulaukiam pabaigos. :D

Lusi, su uogienės diena  :dovana:  :dovana:  :dovana: 

Ristina, spalva labai...  :wub: 

Atsakyti

Liniukai su praejusiu vasara! Muzos optimizmo ir sypsenu!🎂

Lusasitai spaudziam desine ir siunciam pulka muzų!!!

Lace vaizdai grazus. 😍😍😍

Ristina o kokio ilgio salikas?

Atsakyti

Ristina o kokio ilgio salikas?

Šalikas - solidus :D

Priedas  019.JPG   84,42KB   0 Parsiųsta kartų
Bet tikslaus ilgio jau nepasakysiu :ax:

Atsakyti

Kerpena, va būtent, man lygiai kaip tau, gal ir mezgimas truputį trukdo, ypač veidus įsimint, bet  iš vis tos visos 5 problemos ant galo liko kaip ir ne į temą, nes kaip paaiškėjo tikslas tai buvo asmeninis kerštas, tiesiog aš gal mastau kitu kampu, kai nori sukt susukt ir persukt siužetą,  ištempt tas serijas iki kulminacijos, prigalvoja visokių siužeto vingių, kurie realiai kaip ir ne į temą lieka, tiesiog mes daug ką pamirštam, kai sulaukiam pabaigos. :D

Taip, aš irgi įsivaizdavau tą nusikaltėli labiau kažkaip pasimaišiusį dėl visuomenės problemų, bet tai jau tiek to paskui, galvoji, na gal jis čia taip dėmesį pritraukt norėjo, policiją geriau patampyti, bet tada iš kur galėjo nuspėti, kad tą  žmogų įtrauks į tyrimą.

Bet tai su tais filmais taip jau būna.  Prisimenu kažkokį šiaip filmą, ne serialą, irgi kažkokia vieta nelogiška, lyg prieštaraujanti kitai buvo. O paskui pamačiau youtubėj ištrintas scenas ir paaiškėjo, kad dar buvo nufimuota ir tas, ir anas, bet paskui gal į laiką norėdami sutilpt neįdėjo ir gavosi spraga. Matyt kažkokia knygos ekranizacija ten buvo, kad taip nagrinėjau.

Lusasita, ir aš jungiuosi prie sveikintojų klubo - su gimtadieniu tave! :birthday2: :dovana:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 vasario 2018 - 13:04

aciu aciu :)

as savaitgali  kojinukes busimam leliukui numezgiau. dvi poras. rytoj  dukra nunes  busimai mamytei padovanot , i dekreta isleistuviu proga :)

pastomate laukia dovana :) siulai :)  reik eit susirinkt :)

Atsakyti

Taip, aš irgi įsivaizdavau tą nusikaltėli labiau kažkaip pasimaišiusį dėl visuomenės problemų, bet tai jau tiek to paskui, galvoji, na gal jis čia taip dėmesį pritraukt norėjo, policiją geriau patampyti, bet tada iš kur galėjo nuspėti, kad tą  žmogų įtrauks į tyrimą.

Bet tai su tais filmais taip jau būna.  Prisimenu kažkokį šiaip filmą, ne serialą, irgi kažkokia vieta nelogiška, lyg prieštaraujanti kitai buvo. O paskui pamačiau youtubėj ištrintas scenas ir paaiškėjo, kad dar buvo nufimuota ir tas, ir anas, bet paskui gal į laiką norėdami sutilpt neįdėjo ir gavosi spraga. Matyt kažkokia knygos ekranizacija ten buvo, kad taip nagrinėjau.

Lusasita, ir aš jungiuosi prie sveikintojų klubo - su gimtadieniu tave! :birthday2: :dovana:

tai greičiausiai turėjo planą, kaip padaryti, kad įtrauktų. nu aš taip galvoju

bet iš kitos pusės taigi scenarijus parašytas iš anksto :D

nors man kaip ir minėjau,šis klausimas nekilo. sau paaisaiškinau, kad greičiausiai kerštas buvo visai sistemai, kad nesiaiškino ano nusikaltimo, ir visai nesvarbu , kas dabartinį tyrė, bet kokiu atveju būtų pabaiga tokia pat.

o dar iš kitos pusės, tai gal daugiau nėra kam tirti, aišku buvo, kam paskirs.

Atsakyti