Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas :4u:

Lusasita, su uogienes diena :wub:

Pirmadienis bus veiksme :oh: vaikams prasidejo atostogos, tai trinames visi namie. Pirmiausia vyra vesiu pas gydytoja del nugaros, tada sviesos greiciu uz 30 km i esancia ligonine pas ortopeda reikia vezti dicki, tada suruosti dickius nakvynei pas draugus, tada trumpam i darba.. ir dienos bus kaip nebuta :oh:

As pradejau ziuret seriala This is us , toks visai nieko :bigsmile:

Atsakyti

Katuk, skandinavų stilius man irgi prie širdies, kitaip nežiūrėčiau, o bet tačiau, sakau liko neatsakytų klausimų :D 

Merino avys randasi kaip grybai po lietaus Australijoj ir Zelandijoj :D 

Atsakyti

Katuk, skandinavų stilius man irgi prie širdies, kitaip nežiūrėčiau, o bet tačiau, sakau liko neatsakytų klausimų :D

Merino avys randasi kaip grybai po lietaus Australijoj ir Zelandijoj :D

galim padiskutuot tais klausimais :bigsmile:  gal man pvz jie net neiškilo :D

kažko šiandien taip nesinori dirbti........nu nieko naujo šiaip :D

patyrinėjau Mxm siūlus. ir jokio rezultato. prisiminiau, kad esu iš jų mezgusi kažką, bet vat niekaip neprisiminiau ką :D šiaip gana brangoki susirodė, nebent kokios nors nuolaidos nepastebėjau :hmm:

Atsakyti

Katuk ar pusvilnes uzmatei 50/50?

Atsakyti

Katuk ar pusvilnes uzmatei 50/50?

jo, Bige.

tamsiai mėlyna buvo, bet ta tokia biškį link ūkanotos mėlynos :D

Atsakyti

Kerpena, aš irgi žiūriu tą Tiltą... Jau antrą sezoną pradėjau, bet kaip ir pirmo pradžioj sunkiai gaudžiausi, kas vyksta, taip ir antro. Nors ir dabar pergalvojus pirmą sezoną liko daug neatsakytų klausimų, kas kaip ir nebuvo susiję, nu žodžiu toks dviprasmiškas ir traukia ir nervina, bet čia jau, matyt, asmeninė mano problema  :oh:

Man irgi panašiai. Pradžioje buvo sunku susivokti, o aš dar turiu tokį trūkumą, kad sunkiai veidus įsidėmiu, tai man vis kildavo klausimas iš pradžių ar ten ta pati moteris - detektyvė ir ta, kur nuo smurtaujančio vyro slėpėsi. :)

Galvoju gal dar dėl to sunkiau susivokti, kad megzdamos žiūrim. :) Taigi kol tie veikėjai pradžioje nepažįstami, keičiasi, pristatomi, ką nors pražiopsai megzdama.

Man pavyzdžiui to kažkokio socialinio darbuotojo, ar kas jis ten toks buvo, linija kažkokia neužbaigta liko. Paskui ta jo sesuo, ar ten ne sesuo, tą žmogų, kur išvaizdą keitė, tarsi atpažino, kaip savo brolį, kai nuotraukas rodė, bet  taip ir neaišku liko, lyg niekas ir nesureagavo. Arba aš nesupratau.

Bet tai visuose serialuose, kiek mačiau, tokių neužbaigtų galų būna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 vasario 2018 - 11:41

ai, tai jeigu jūs apie kai kuriuos veikėjus, kurie neiašku kuriuo kampu rišasi prie bendros temos, tai kaip ir paaiškėja vėliau :D atomazgose.

man tas visai ir patinka šitam seriale, kad negali iškart nuspėt pabaigos. na, bent jau aš negaliu :D

ten, kur aš žiūriu, tai yra 4 sezonai, bet 4 greičiausia dar nebaigtas, nes tik 7 serijos, kai visi kiti po 10

Atsakyti

Sveikos,

mezgant geriausia paprastutis serialas, kur net žiūrėt nereikia, o juo labiau galvot :).

Mano savaitgalio mezginių ataskaita:

- dičkis raudonas naminis su oranžinėm kišenėm - pranešiotas net į svečius, bet taip ir neprisiruoštas nufotkinti;

-dukrai pilko gauruočio nuvaryta iki pažastų viena dalim ir numesta, nes reikia galvoti, kaip padaryti rankovių išėmas, t.y. apsispręsti kokio stiliaus bus rankovės;

-pabaigtos kojinės sau brangiausiai ir pranešiotos (nefotkintos);

-pradėtas ir įpusėtas dvispalvis merininis baktusas MB, labai gražus man, beveik nenorėsiu atiduoti :).

-nuo mašinos dulkės nusiurbtos, bet taip ir neatradau laiko prisėst, nes labai kiti mezginiai viliojo :).

Visa ketveriukė liko namie, mama išėjo pailsėt į darbą :).

Atsakyti

aciu uz sveikinimus :)

jungiuosi  prie mezganciu  tik prie serialu :)  ir todel daugiausia renkuose fonines lengvas melodramas.  nes prie detektyvu, tai reik daugiau i telika ziuret, nei i mezgini.  ypac kur kokia  bandiugos vyrai,  gerieciai  vyrai ir dar detektyvai  vyrai ... pasimeytu, kol isnarplioju  kas kokie :hmm: :D :rolleyes:

Atsakyti

Visa ketveriukė liko namie, mama išėjo pailsėt į darbą :).

Maniškiai antra savaitė namie.

Jau buvau net primiršusi, kad atostogos. Vakar vakare dėliojuosi, kiek čia ryte važiuojančių, kas kada keliasi ir paaiškėjo, kad dar nelabai kas keliasi... :)

Atsakyti

Sveikos :4u:

Jubilijatės tris kart valiooo :4u: :4u: :4u:

Pas mus visi namuos :oh: labai neįprasta  :D drumsčia man darbinę aplinką  :B 

Megztelėjau :rolleyes:  net rankas skauda :huh2: nepatogūs virbalai kepuriniai.

Priedas  010.JPG   120,64KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  004.JPG   150,37KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks čia įdomus raštas? Graži labai spalva.

Atsakyti