Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba  :4u:

Liniuka, su tavo diena  :wub:

Sarange, sveikatos  :4u:

Eisiu snd drauges sveikint, tai prie cekio siulams dar ir kepuriuka nubruzinau  :D

Priedas  04C38E21-EE8E-4782-8034-ECA2AA78B65E.jpeg   174,86KB   0 Parsiųsta kartų

O cia komplektukas E draugei, toki pati turi ir E  :)

Priedas  79119F90-58C9-4CCC-88DA-C2AA1A728DDB.jpeg   202,25KB   0 Parsiųsta kartų

Liko nefotkinta kepure dickiui  :D

Uzteks bruzint kepures, imuosi didesnio darbo  :rolleyes:

Atsakyti

Liniukai gimtadieniniai sveikinimai  :4u: 

kaip sninga  :wub: vaikų iš lauko neįmanoma prisivilioti.pačiūžos,pašikniukai.vyrui pradinukų atostogos kitą savaitę :D tai likom sode,mėgaujamės gamta  :rolleyes:  pas kaimyną nuo ryto lėkiau su baigtu megztuku,praskalbė,išsuko,jo skalbiankė nepridarė jokių staigmenų :D  ketvirtadienį į knygų mugę važiuosim :wub:​ 

Atsakyti

Ačiū,mergikės, už sveikinimus :4u:  Pirmą kartą gimtadienį švenčiu vasarą :yahoo: Skaitau jus apie sniegus ir negaliu patikėt :)  Kai grįšiu jaučiu bus depresucha... 

Šarange, nuotraukų bus kai grįšiu, nes iš telefono nemoku sumažint. O prifotkinau daugybę, nes grožis visur aplinkui nerealus :wub:​ 

Atsakyti

Liniuka, gimtadienio sveikinimai ir nuo manęs kur tu ten bebūtum. Esi įkvėpimas kitiems, kaip į gyvenimą žvelgti konkrečiau, paprasčiau ir veikliau. Tai linkiu išlikti tokia veiklia, konkrečia, bet draugiška :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Liniuka ir aš prie sveikinimų deduos! Gerai Restar rašo-esi įkvėpimas daugeliui. Džiaugiuosi, kad tave pažįstu!  :wub: 

Ataskaita iš kiemo: sniego daug, vos nubridau prie katino bliūdo. Keliuku dar ir traktoriuks pravažiavo, tai jei nenutirps iki grįžimo, tai teks pirma nusikast įvažiavimą, kad į kiemą patektum :D  katino pėdsakus mačiau, reiškias gyvas dar :D 

p.s. o tavo auto gi prie orouosto :hmm: ar garaže? Žodžiu, jeigu ką, tai kieme nėr :rolleyes: 

Ir kaime depresūchos tai nebus, nu nes žiauriai graži žiema :wub:  čia kad pavydas manęs nesugraužtų :D 

O savaitgalis. .. nu ką. Visi eiliniai tokio ilgio galėtų būt :D  penktadienį nupirkau medžiagos dukros sukniai, tai beveik ir pasiuvau. Bet nepersiplėšdama, tas ir džiugina.

pradėjau kažką megzt, bet nežinau, be kablio.

vis dar galvoju, ar man reik ko nors geltono,/biškį link garstyčių ar saugios žalios spalvos, kurios turiu gal kokius tris megztinius...

Rasyte, nu, pypt, sunku net ką sakyt iš pavydo. Gerai varai.

Atsakyti

Labos :4u: 

O taaaaip oras nuostabus :wub: Labai smagiai pasivaiksiojau,jausmas kaip vaikystej kad tokios ziemos ir tooookie vakarai budavo :wub:

Rasyt, nu faini ir reikalingi tavo darbukai ir dovanos :D .Geeeerulis tas bruolis ane :D.

Liniuuuuka, su tuo vasaros gimtadieniu :4u: . Buk laiminga, linksma, uzdeganti, vedanti ! ! ! 

Atsakyti

Rasyte fainos kiepkos ir Kapseika gražių pridėjus.

Lace, ne rea lu. Tiesiog gniaužia kvapą tokie vaizdai :wub: 

O aš taip džiaugiuosi šiuo ilgu savaitgaliu. Visko paveikėm. Ir Lietuvą atšventėm ir kine buvom. Dukra išrinko, man nelabai patiko, komedija apie signatarus, kai juokas ima gal porą kartų per visą filmą. O šiandien jau su abiem vaikais netikėtai papuolėm į muzikinį. Tai bent akims ir ausims buvo gražu :wub: 

O šiaip dirbu daug. Po truputį apsiprantu. Daug chaoso ir didžiulis tempas. Džiaugiuosi, kad bent darbo diena greitai pasibaigia.

Ir... mezguuu! Traukinyje. Jau numezgiau savo raštuotojo iki pažastų, dabar imsiuosi rankovių. Ir dar laukia kišenėta. Kažkas sakė, kad jau per vėlu žieminius megzti. O man pats tas  :D Niekaip nenufotkinu dukros megztinio. Visai nešioja ir jai tinka :) 

Atsakyti

Sveikos,

Didžiausi žieminiai sveikinimai Liniukai, švenčiančiai gimtadienį vasarą  :dovana: :vacation1:

rasyte kad greit įvaldė mašiną ir  mezginiai, tik eina :super

Aš irgi visai džiausiuosi ilgu savaitgaliu. Netgi megztelėjau gerokai (tiksliau nertelėjau). :)

Ir tą Tiltą pradėjau žiūrėti. Ką ten pradėjau, visą pirmą sezoną sumezgiau. O kiek jo sezonų yra? Mačiau, kad antras yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 vasario 2018 - 23:20

Labas rytas Savaitgalis konkreciai mezgiminis buvo, heywardo zemiau bambos jau, nezinau nuo ko tas kablys, gal kad naujas kelnes tinkancias prie visokii tysalu ir dar patogias nusipirkau..aha o dar visa savaite atostohu pries nosi naminiu

Liniuka pavėluotai su praejusiu, buk laiminga tiesiog, kad ir toliau svajones pildytusi Lusasita su atejusiu gimtadieniu Ir tau laimes tos moteriskosios linkiu, kai tiesiog gera sirdy

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 vasario 2018 - 08:24

Labas rytas,

Aš jau darbe, reikia čiupt jautį už ragų, nes turim naują valdžia, o ir ryt sertifikavimas išpuola, bet sėdžiu kaip guminė su puodu kavos  :dry2: 

Kerpena, aš irgi žiūriu tą Tiltą... Jau antrą sezoną pradėjau, bet kaip ir pirmo pradžioj sunkiai gaudžiausi, kas vyksta, taip ir antro. Nors ir dabar pergalvojus pirmą sezoną liko daug neatsakytų klausimų, kas kaip ir nebuvo susiję, nu žodžiu toks dviprasmiškas ir traukia ir nervina, bet čia jau, matyt, asmeninė mano problema  :oh: 

Atsakyti

o aš to Tilto 3iam sezone. ir man ten viskas gerai, aš matyt kažkokia prijaučianti šiauriečiams :D

kartais gal nepagaunu kokios minties, bet tik todėl kad pamirštu ten visų tų ne pagrindinių veikėjų vardus :D

paspoilerinsiu :D  antro sezono pabaigon šmėkšteli netgi Lietuvos vardas :D

taigi, vėl darbo savaitė :B

kaimas tai gražus gražus šian iš ryto :wub:  nu toks gryn iš atviruko.

miestas tai toli gražu ne toks :B

LUSASITA, taigi :birthday2: :dovana: sveikinimai dideliausi

Atsakyti

https://www.delfi.lt...a.d?id=77122255

labiausiai patiko sakinys:

Merino vilna yra gaunama iš merino avių, kurios daugiausia yra randamos Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

kaži gal į kokią paieškos grupę užsirašyt :hmm:

Atsakyti