Su mūsų visų švente
Siunčiu Atlaso kalnų grožį, Atlanto bangų ošimą, vasaros saulę ir atostogų jausmą
Vasaros saulė - puiku, bet atostogų jausmas puikiai jaučiasi ir žvarbioje šiaurėje
0F4B6564-A0C7-4CD4-AA45-4AC66D360D89.jpeg 144,23KB
0 Parsiųsta kartų
Tikrai norėsiu čia dar grįžti...
6455E4D2-7078-4BCD-AB26-2D0E1D15F080.jpeg 201,02KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas suraitytas,
Visos miega pusnyse kaip nykštukai?
Liniukai sveikinimai su gimtadieniu ir linkėjimai iš pusningos LT
O aš o aš... neatsilaikiau, ne šiaip jaučiaus pavargus,po kursų, taip jaučiuosi jau 4diena, toks idomus reikalas, nei tempos, nei ko kito, nu gerklę kabina, kaip ir tipiškai man, o bet tačiau, kaip suka visus raumenis... šiandien pabudau nuo viso kūno skausmo, matyt, rožinės tabletkos poveikis baigėsi, nes gėriau ne prieš naktį,o po vakarienės. Po jos jaučiuos gan padoriai ir mezgu savo baltajį, tai jau pažastis pasiekiau.... Minčių ir reikalų prie mašinos yra, bet neturiu jėgų ir nuotaikos prisėst.... ir vėl ims nervai, kad atostogos nuėjo perniek...
Lace, vaizdai nerealūs, o va Liniuka, kalba tuščiai
Liniuka, su gimtadieniu! Ir toliau drąsiai siek svajonių! Esi įkvėpimas ne vienai.
Savaitgalis ilgas, bet vis tiek per trumpas visiems norams, ypač, kai privalomų veiklų įsiterpia. Vakar dar gimtadienį su cepelinais ir paturbintu Velnio maistu švenčiau . Mezgiau irgi nemažai, bet to gero niekada ne perdaug.
Šarange , išsveik. Keistas tas jausmas, kai nei sergi, nei nesergi. Man vis galva keistai užeina, toks spaudimas smilkinyse, maudimas ir gerklė kažkiek. Tai nuveju, tai vėl grįžta.Šiandien gerai kol kas.