Kapseikos "širdukinė"
Siūlai - Vernito šukuotinė pusvilnė. Šeip, neviliotų, bet jie lb gerai nešiojasi.
Ristin o tamsiai mėlynų nebuvo?reiktu vaikui mokykliniams megztalam paimt jei gerai nešiojasi...
Kapseika, dailūs tavo darbai, nors sunkiai įžiūriu, nes maži paveiksliukai, bet net ir jie tik apie grožį ir dailumą pasako.
Nereikia man daugiau JOKIŲ siūlų, ommm . Nei raudonų, nei mėlynų, visokių turiu iki gyvenimo galo, ommm
.
pavyko pagaliau vieną graužusią darbinę problemą išspręsti, tai be galo džiugu širdy, jau tik švęst noriu . Važiuosiu lietuviškų spalvų balionų ieškot
.
ar matėt,kaip suomijos olimpiečiai stresą malšina? megzdami
Ristin o tamsiai mėlynų nebuvo?reiktu vaikui mokykliniams megztalam paimt jei gerai nešiojasi...
Yra ;)
pracekavinau maxe ( jus kaltos ) yra pilku, vysniniu, nakties melio, ir tamsi jurbangine, gal kazkkaip kitaip ji vadinama. tai va ji ir atsidure krepsyje ( as nekalta) . tai tos pusvilnes 50x50. o zibuokline
30 vilnos ir ne sukuotine. 100 gr 400 m . palikau lentynoje. bet pakliuvo dar melsvi 2 kamuoliukai tam leliukui kazka sukonstruot irgi 30 % vilnos, ale sukuotine
kai jau nesiausi namo, pagalvojau, kad visai noreciau tokios melsvai zalios aplvos kisenetos,lae gali koki kilograma svert, ane
su visom kisenem,
nepanesiu paskui
O aš atsispyraiu tai raudonai
bet ... radau teal ir tamsiai mėlynų
tada jau nebebandžiau spyriotis
va va as turbut prie tu paciu teal sutirpau . ka megsi?
o mano Drakius praėjo aukštai užrietęs nosį prieš maximinius siūlus ot ramu
va va as turbut prie tu paciu teal sutirpau . ka megsi?
Ką drakius lieps, tą ir megsiu
Nei viena lastele nesujudejo pro maxsimos siulus einant, net galva nepasisuko turbut mano dr. i maxsima nevaiksto
Sveikos
Nei aš, nei drakius maximoj nebuvom. Nors tose maximose, kur aš užeinu vargu ar labai ten ko ir būtų buvę, nes retai siūlų įvairovės būna. O didesnių parduotuvių paprastai vengiu. Pakeliui ar arti namų nėra, o į kokį akropolį vilktis turi labai koks reikalas prispaust. Kažkokia nemoteriška aš, ar ką...
As irgi nei pati ejau nei drakiaus i makse siunciau
Siaip mano drakiui paskutiniu metu lieknejimo šišas užėjęs..nu lai liekneja ant pavasario..gerai palieknes gal vasarai kokio šilko gaus