Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labs, 

Nite, o kaip graziai jas taip surinkt? Man toks surinkimas, kai iprastai nulaidau kakla ir paskui surenku ratu akis amzinai sutraukia ta kakla, atrodo iskirpte isbliaunu, o kai primezgu apykakle vos ne prie pat kaklo gaunas, pas tave to surinkimo nesimato atrodo kad is vien megzta lyg kokiom trumpintom eilem ir psio. Pas mane tas pririnkimas matosi, is vidaus lyg pasipute ties ta vieta buna, gal ne pat tos nulaidytos linijos akis surenku :ax:

jeigu sutraukia, tai reiškais trūksta akių. pabandyk biškį daugiau pririnkt :D  bet šiaip maždaug galima pasimatuot, pridėjus gatavos atnaros galiuką ir pasiskaičiavus tankumą. čia jei tikrai nori žaisti :D  o jei tingi , tai bandymų būdu tą nusistatai. mezgi -ardai, mezgi-ardai, kažkada pataikysi :D

dėl pririnkimo, tai bandyk akis rinkti ne į akių skyles, o kur nors tarpeliuose, mažesnės bus skylės. nors skylės turėtų sumažėt jau vien nuo to, kad daugiau akių prirenki, nes netemps

viskas sueina žinok tik į elementarią praktiką....

jei nori pati nusimegzt daiktą

Atsakyti

O aš o aš... nesugebėjau praeit pro pusvilnę Maximoj :oh: :huh2:  nu toookia skani bordo spalva :wub:

Priedas  012.JPG   75,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labs, 

Nite, o kaip graziai jas taip surinkt? Man toks surinkimas, kai iprastai nulaidau kakla ir paskui surenku ratu akis amzinai sutraukia ta kakla, atrodo iskirpte isbliaunu, o kai primezgu apykakle vos ne prie pat kaklo gaunas, pas tave to surinkimo nesimato atrodo kad is vien megzta lyg kokiom trumpintom eilem ir psio. Pas mane tas pririnkimas matosi, is vidaus lyg pasipute ties ta vieta buna, gal ne pat tos nulaidytos linijos akis surenku :ax:

Kaip kaip - taip kaip katukas rašo : mezgi-ardai, mezgi-ardai ir kažkada gaunasi  :D 

Šiaip, konkrečiai šito megztinio faktūra tokia, kad nieko nesimato - nei gero, nei blogo :rolleyes: t.y. nei jokio rašto, nei jokių klaidų, skylių ar pan. :D

Kai nuleidi akį, viena kilpelė tarsi atsigula horzontaliai, tai iš jos ir renku - kabinu už vieno siūlo, arba už abiejų, o tas priklauso nuo mezginio  :rolleyes:  t.y. metodas mezgi-ardai :P Kol eina lenkta kaklo linija, tai kabinu tik už nuleistos horizontalios kilpelės, tarp jų esančias kraštines akis praleidžiu. Kai yra vertikali kaklo iškirptės dalis, kabinu už kraštinių akių vieno ar abiejų siūlų ir dar kas trečią ar kas ketvirtą akį iškabinu iš tarpo tarp kraštinių akių. Kitas būdas surinkt iš kraštinių akių - kabini už vieno kraštinės akies siūlo ir kas trečią ar ketvirtą akį kabini vieną kartą už vieno ir dar kartą už antro.

O būna, kad visa tai neveikia ir reikia nert pynutę vąšeliu ir iš jos kabint akis :B bet tada jau gaunasi vidinėj pusėj rumbelis :rolleyes: bet išskalbus kažkaip pasitaiso  :rolleyes: 

O kartais pasitaiko tokių durnavotų siūlų, kad tenka megzt pavyzdėlį su lenktu kraštu ir visaip žaist  :frusty: kol randi geriausią būdą :ax: 

Atsakyti

O aš o aš... nesugebėjau praeit pro pusvilnę Maximoj :oh: :huh2:  nu toookia skani bordo spalva :wub:

O aš atsispyraiu tai raudonai :smartass: bet ... radau teal ir tamsiai mėlynų  :lol: tada jau nebebandžiau spyriotis  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 15 vasario 2018 - 12:54

O aš atsispyraiu tai raudonai :smartass: bet ... radau teal ir tamsiai mėlynų  :lol: tada jau nebebandžiau spyriotis  :lol:

Skaudančia širdim, nepirkau tų teal ir žibuoklinių :B  ligonė :daktaras

Atsakyti

Skaudančia širdim, nepirkau tų teal ir žibuoklinių :B  ligonė :daktaras

žibuokilinių nemačiau, o ir širdies man dėl jų neskaudėtų :D

Atsakyti

jatau, nu Ristina, suviliojai :wub:  gal ir man neatsispirt :D

tik mano artimoj aplinkoj Mxm tik akrilai.....

Atsakyti

uch kaip gerai kaip gerai kad tik akrilai

nors ir pusvilnės man realiai nereikia

netgi tokios raudonos...nors seilėtekį kelia

Atsakyti

labai reik zibuokliniu , kokia ten ju sudetis?

gal eit iki maxes :hmm: ar ten kokios nuolaidienes siulams dabar :hmm: 

Atsakyti

Sveikos, 

sninga, nemezgu, laukiu savaitgalio, gal megsiu... kadangi atskiros fotosesijos širdukinei panašu, kad nebus, peržiūrėjau nuotraukas ir rodausi su tuom ką radau. Primenu, kad širdelių idėją nusižiūrėjau nuo Restar. jau buvau minėjusi, kad gal kiek numažinau raštuodama, bet šiai žiemai užteks. nors netapo pačia mylimiausia, va ir šiandie į mokyklą išėjo nusigvelbusi mano kepurę, kas beje neretai nutinka, ypač kai tėvas išruošinėja :rolleyes: vynioja ji jį apie pirštą :oh:​ 

Priedas  DSC_0082_medium1.JPG   117,64KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  DSC_0014_small21.JPG   51,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 15 vasario 2018 - 14:32

O čia vaizdai su "nesavo"  kepure plius dar patiuninguota  :oh:  :D  ir taip visada, tik nusileižiam į paežerį, vaiką užpuola konstravimo mūza :D

Priedas  DSC_0174_small_best_fit1.JPG   29,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

o prie to paties atrinkau dar vieną nuotrauką su dičkio kepure, nelabai daug kas ten matosi, bet nieko ten ir blatno, pagrindinis noras buvo, kad būtu šilta + bumbulas. bumbulo pageidavimas nustebino, bet jei reikia, tai reikia :rolleyes:

Priedas  DSC_0134_small_best_fit1.JPG   52,69KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti