Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u: 

Sergu...  :( lyg ir nieko labai baisaus, bet savijauta tokia šlykšti, visą ryklę, nosį ir net ausis peršti, galva, kaip toj reklamoj, lyg prikimšta vilnos... naktį miegot nesisekė, tai kažkuriuo momentu net nuverkiau truputį patyliukais, taip savęs gaila buvo... Dabar teraflu išgėriau, tai truputį lengviau, megzt galiu  :unsure: 

su Olaiva tai nedraugauju.  :unsure: šitiek gražių mezginių vienu kartu... :wub: 

Kerpena rekordiniais greičiais mezga, smagu, kai brangiausiems "užsakovams" pavyksta įtikti  :wub: 

Atsakyti

Sveikos :4u: 

Abelo, ačiū už dalinimąsi žiniomis. Perskaitau tavo postus kiekvieną žodį. 

Tą skrandžio bakteriją turiu, bet gydytoja sakė, kad jei nėra jokių erozijos židinukų,  tai naikinti jos antibiotikais neverta, nes greičiausia vėl neužilgo apsigyvens. O su refliuksu tai pas mane įdomiai, aš o beveik nejaučiu, na nebent nuo balto vyno arba varskės. O naktim gerklę degina...

Sėdžiu varžybose. Dar tik trys ratai iš septynių... 

Olaiva, labai gražūs visi trys :wub:​ Net nežinau, kuris gražiausias.

Atsakyti

Abelo, ačiū tau, kad daliniesi  :4u: vat tavo stius man labai patinka - ramiai, argumentuotai, bet visai neprikišamai, tokiu būdu išgirstama informacija verčia įsiklausyti, bet nekelia jokios atmetimo reakcijos. :wub: Vakar paskiepijau Aušrą pirmu skiepu nuo ŽPV, tik nemokamai berods Silgard (ar kažkaip panašiai skamba) vakcina.

Atsakyti

kerpena kiek dvigubos alpakos i megztuka sumezgei??? smagu, kai dukrai patinka :wub:

sumezgiau 9 kamuoliukus ir dar kokius 20 g. Iš esmės galėjau ir su 9 išsiversti, būtų reikėję vos patrumpinti. O su 8, kiek iš pradžių turėjau jau būtų trumpokas.

Bet dukra norėjo tokio laisvo. Sau turbūt irgi iš to pačio kiekio būčiau nusimezgus. :hmm:

Atsakyti

Lace, kokiu siūlu savo raštuotus žgutus nėrei?

Atsakyti

lace :4u:  as vakar irgi nublioviau, kad kazkokia tizena pasidariau.  kazkoks uzsiteses persalimas gavosi.   pirmas praejo, beveik ir sasai nuo nosies trynimo praejo. ir vel is pradziu, tik si kart pirmiausia sausas kosulys prasidejo ... ir nieks nepadeda.  nei ciobreliai visokiais pavidalais, nei ambroksolis, nei pienas su cesnaku ( viaukt) ... siadien vyras  kakavos sviesto  parnese.  sitas reikals su pienu ir medum dar ir skanus. bandysim gydytis toliau ta savo sausaji :unsure:

Atsakyti

Lusi, aš taip rudenį virš mėnesio vargau ...  Ambroksolį pakeičiau Acc. Kažkodėl suveikė. Gal netyčia, bet palengvėjo. Į arbatas iki šiol žiūrėt nenoriu :B Dar veikė garinimas. Nes sausas kosulys užklupdavo ir naktimis.

Atsakyti

mano tai sunus nuo kaledu krekncioja. tai jam pirkau visokius ambroksolius,  ciobreius. nepadeda, bet ir nebegeria anu. pirkau ir ACC, bet dukra greit issiveze, nes jai  buvo prasidejes kosulys. tai irgi kazkaip stebuklingai greit  baigesi . reiks paklaust, ar suvartojo

Atsakyti

Tą skrandžio bakteriją turiu, bet gydytoja sakė, kad jei nėra jokių erozijos židinukų,  tai naikinti jos antibiotikais neverta, nes greičiausia vėl neužilgo apsigyvens. 

Man irgi taip pat pakomentavo.

Sveikos  :4u:

Sergu...  :( lyg ir nieko labai baisaus, bet savijauta tokia šlykšti, visą ryklę, nosį ir net ausis peršti, galva, kaip toj reklamoj, lyg prikimšta vilnos... 

oj kaip gaila, kad tik dabar perskaičiau.. Išsiunčiau tau Delicate, bučiu įdėjus kokias 7 tabletes česnako.

Įsivaizduokit, mano siuntinį su siūlais vietoj Visagino pervežė į kitą Kauno terminalą  :oh:​  Tik pirmadienį išsiaiškinsiu kodėl.....

Atsakyti

Dar technikinę prasivariau :flirt2:​  ( nuo sausio 30 pasibaigus buvo  :rolleyes: )

Atsakyti

Lace, kokiu siūlu savo raštuotus žgutus nėrei?

Nebepamenu, atrodo kažkokiu tamsiai mėlynu plonu nėrimo siūlu, plonesniu už Maxi

Atsakyti

Įsivaizduokit, mano siuntinį su siūlais vietoj Visagino pervežė į kitą Kauno terminalą  :oh:​  Tik pirmadienį išsiaiškinsiu kodėl.....

Įsivaizduoju :D nes man taip buvo kelis kart padarę :D iš vienų durelių išėmė, į kitas dureles įdėjo :oh: Parašiau laišką į LP express ir persiutė teisingai, nereikėjo mokėt.

Atsakyti