Olaiva, pamėtėk ir man kokią švarinimosi bacilą.
Jau kaip namai prašosi ir verkia...
su saule ar be pageidautum?
Restar,o geri nuo alergijos zyrteką ar pan? nesinešioji adrenalino?
Nieko negeriu, nieko nesinešioju. Užkniso. Kažkada buvo stipriai padėjusi homeopatija. T.y. taip padėjo, kad nebesikartoja tokios nesąmonės, kaip pabudimas 4-5 val ryto ir nonstopinis čiaudėjimas ir snargliojimas. Tas man atsirado po pirmo itin stresinio gimdymo, tai per diena keli pokai servetėlių sueidavo. Jau net nebepamenu, kokius žinrniukas gėriau ir dar Rhinital. Bet šiaip manęs niekas neberia, netinsta ir pan., dėl to galiu gyvent be vaistų. kartais, kai labai blogai susirandu tabletėlę Claritino.
Rasyte - dėkui .
Lace - geros kelionės, tegu teigiamos emocijos padeda iki galo išsveikti .
Šarange . Atostogos truputį išėjo?
Išpuošiau šiandien visus, išskyrus didžiuosius vyrus, tautinių juostelių prisegiau ir pati prisisegiau, bet kad žinotumėt iš ko jas padariau . Nes nugi ta juostelė, kurią šiam tikslui pirkau pakankamai iš anksto - taip saugiai padėta, kad niekas nežino kur. Tai teko vieno iš vaikų medalių virvelę nusavinti
, buvau kažkada radus besivoliojančią jau be medalio ir nusavinau. Šįryt kitas tempia savo kažkokį medalį - gal dar reikia?
.
Saulė Vilniuj .
Nite, liuks boxis
![]()
Papasakok kaip kakla taip graziai padaryt
kazin su mano sugebejimais tas yr imanoma
.
Jei tu man pasakysi kas ten "taip graziai", tai gal aš žinosiu, ką atsakyt Nes ten nieko ypatingo ar neįmanomo nėra - padarai kaklo išėmima, surenki akis ir apmezgi
ir viskas
Nitės megztuko geriau neapibūdinsiu negu Restar pasakė, gal ir nuobodus, bet faktūra nereali, o kaip tau pačiai tas siūlas išskalbus? man tai jis labai maloniai nuteikia gomurį
Aha, jaučiasi kad siūlas vilnonis ir masažinis bet labai maloniai
ir as ta fainaji tvida megzt pradėjau, tik man skirtingai nei Nitei jo su niekuo maišyt nesinori man jis pats sau super, o dar dvigubas
ir spalva tokia skani, skiest nesinori
Spalva tai skani, bet man tratataliai tokia netinka tai ir padariau, kad tiktų, o faktūra būtų
Kaip tik šios dienos nuotaikai filmas https://www.imdb.com/title/tt4986134/
Restar, taip, atseit, atostogauju jau antra savaitė, bet dar nepastebjau to, tik šiandien diena, kurią leidžiu su chalatu, bet pamiegot ir tai negalėjau... Luknę išleidau mokyklon, vakar grįžau kominė po mokymų, bet dar kepėm keksiukus, net iš 4 normų, t.y. 48vnt, gerai, kad bent vėliavėlės buvo jau padarytos savaitgalį. Dar aprangą derinom atitinkamom spalvom, nu žodžiu...
Saulė nenoriai, bet lenda, gal privers ir mane išlįst iš chalato
aa...man tai jie tokie pukuotukai, bet čia man, tu gi vilnos nenesioji megztinių pavidalu tai tau kits jausmas..o gal dar ir kontrastas su medvilne
aš mėginau ieškot pagal tai kas ant babinos parašyta, ale neradau
tik biesas žino ar ten nuosava babina bet pagal gamintoją skamba neblogai
masčiau gal suknelę gamint, bet tau jau tada turbūt neliktų..bet ko gero bus megztelis, nes mezgu taip laisvokokai
Labs,
Nite, o kaip graziai jas taip surinkt? Man toks surinkimas, kai iprastai nulaidau kakla ir paskui surenku ratu akis amzinai sutraukia ta kakla, atrodo iskirpte isbliaunu, o kai primezgu apykakle vos ne prie pat kaklo gaunas, pas tave to surinkimo nesimato atrodo kad is vien megzta lyg kokiom trumpintom eilem ir psio. Pas mane tas pririnkimas matosi, is vidaus lyg pasipute ties ta vieta buna, gal ne pat tos nulaidytos linijos akis surenku