Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aga, aciu, sitas :) ieskojau Fiona, alene toki ismete :)  pasiroddo princese  fiona :)

Atsakyti

Nite, grazu, tinka :) 

rasyte pavyda kelia su bruoliu ( maniskis supakuotas, o tuoj ir baldas pasidejimui  bruolio is namu isnyks... ku reiks  daryt:( )

as ir mezgu, kas man patinka ir tinka, o ne kazka mandraus spintai :)

Maniskis brolis garbingai stovi ant virtuvinio stalo, nes kaip zinia stalo skirto jam dar neturiu, tai is 4 valgymui skirtu vietu liko 2 :D

Rasytė stebina bruolio įvaldymo tempais  :wacko: nežinau, kiek laiko aš bandžiau, kol man bent kas nors panašaus į nešiojamą mezginį gavosi.  :oh:

Rasyte, kodėl tau mezgimas 2,5 numerio virbalais atrodo didvyriškas?  :hmm: Pagal mane tai čia jau storoki virbalai, mano einamiausi yra antrukai, aš jais beveik visus mezginius mezgu, jei pasiimu 2,5, tai jau labai jaučiuosi storą mezginį mezganti.  :D​ 

Oi, tikrai nesijauciu, kad greit susidraugavau su broliu, dar toli grazu iki visokiu mandrumu..

Kai parasiau ir pati pagalvojau, kad gal visgi jau ir nera labai ploni tie virbaliukai :D

Nubruzinau kepure vidurinelei, tikiuosi dabar tiks :rolleyes:

Atsakyti

Nite, liuks boxis :bigsmile:  :bigsmile: Papasakok kaip kakla taip graziai padaryt :ax: kazin su mano sugebejimais tas yr imanoma :D.

Qqsk, nu kuode fuoto nepadarei :B A uzsakove mok fotografuot? Galetu bent ana kadra padaryt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 14 vasario 2018 - 22:11

kam tu alergiška? 

Nenustatyta. Ir kraujo tyrimus darė, ir mėginukus, ir nosies sekretą tyrė ir bendrus ten imunoglobulinus, tai atsakymas buvo: 'turbūt endogeninės kilmės ta alergija". pati pastebiu, kad dulkių erkutėms greičiausiai, bet tik tm tikrom sąlygoms sutapus. dar, matyt, kažkam iš maisto ar preiskonių, ypač po blogo miego pasireiškia. Niežti gomurį, čiaudau, draskausi veidą... O būna periodai, kai mėnesiais ar savaiėm pamirštu. Dabar suaktyvėjimas. 

Aš kai noriu megzti gražų, bet man netinkantį drabužį, mezgu Rūtai  :D​ 

Arba man :). Nesąmoningai, žinoma :)

Nitės megztuko faktūra nereali, kritimas puikus, na, ir visas atlikimas nepriekaištingas. Forma, aišku, nuobodi :D. Bet tobula :4u: .

Rasytė turboreaktyvinė :). Aš jau gal pora metų kaip nedrįstu kepurės numegzt mašina :). Iš kiek siūlų ir akių kokio skaičiaus kepurė vidurinėlei? Tankumo gali nesakyt, nes neatitiks, pati prisitaikysiu.

Atsakyti

Restar,o geri nuo alergijos zyrteką ar pan? nesinešioji adrenalino? 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: vis tik vakar priėmėm sprendimą, kad skrendam šiandien į Oslą.  :unsure: Vaikai vakar jau be temperatūros, atsigavę ir alkani, nors kažkiek dar kosti, panašu, kad sveiksta. Tai dėl jų gana rami, paliksiu su uošviu namie patupėti. Labiausiai tai dėl pačios savęs neramu, bendra savijauta nebloga, tik vat gerklę skauda ir kosulys bjaurus, bet gal kaip nors.  :unsure: 

Rasyte, o kaip tu tos kepurrės viršų užrauku, gi, kaip suprantu, mezgi paprastą stačiakampį? :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas,

Bandau grįžt, nors dar sunkiai atsigaunu, kažkaip labai nuovargis jaučiasi po dviejų dienų Panevėžy...net nežinau kodėl, nes net su Latvija buvo lengviau. Gerai, kad šiandien niekur nereikia, tai dar su chalatu slampineju, reiktų apsitvarkyt, bet entuziazmo tai nerasta...

Rasyte, šauniai darbuojies, taip ir reikia, jeigu jau nuo pradžiu neimsi jaučio už ragų, tai panašu, kad kuo toliau, tuo labiau noras gali mažėti :)

Nitės megztuko geriau neapibūdinsiu negu Restar pasakė, gal ir nuobodus, bet faktūra nereali, o kaip tau pačiai tas siūlas išskalbus? man tai jis labai maloniai nuteikia gomurį :D

Kas ten laikino ir komentavo mano pradėtuką - ačiū, kablys neblogas su juo, o raštas iš nuotraukos, pagal šitą https://www.ravelry....ggers/docklightkirbėjo bobutiškumo baimė, tai jau ir modelis pasikoregavo bemezgant :D

Atsakyti

labas rytas :) kablys istrigo

ir as ta fainaji tvida megzt pradėjau, tik man skirtingai nei Nitei jo su niekuo maišyt nesinori man jis pats sau super, o dar dvigubas

ir spalva tokia skani, skiest nesinori

Atsakyti
Labas rytas, atsiprašau, kad taip naglai įsiveržiu. Esu slapukė, dažnai kabau apačioj, pas jus dūšiai šilta, bet prašytis priimamai, nedrįsu, neesu prisiekus mezgėja, tik šiaip retkarčiais.
ar galiu paprašyti? Mergaitės, gal galit prabalsuoti ir paplatinti?
https://www.treeofth...-2018/Uvod.aspx
Atsakyti

Nu laba diena.. tiek rasiau ir viskas dingo :unsure: :B Nebesusirinksiu citatu.. tai atminties :)

Restar, kepuriuka vidurinelei mezgiau is 3gubo merino, 6 ir 5.5. tankumu, 140 akiu ir 115 eiliu gerajai pusei.

Lace, geros keliones, prigriebk ciulpiamu kokiu vaistuku, pravers ir lektuve, jei gerkle vis kutena.  Kepure mezgu staciakampi, baigus ant virbalo persikeliu akis, sumezgu po kelias ir uztraukiu, tikrai graziai gaunas. tuoj ikelsiu foto :D

Priedas  D1A9F8DA-1B37-4BA6-861B-9AD50DBF7EAC.jpeg   153,18KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 15 vasario 2018 - 09:28

labas rytas,

vienas namie liko kosėt,kitą į mokyklą išvežiau.švaros diena,šaldytuvą išrengiau,visos lentynėlės sodos padaže mirksta vonioj ,pats vidus net su krapštukais valomas :D retai,bet užeina tokia švarinimosi akcija man :D

Atsakyti

Olaiva, pamėtėk ir  man kokią švarinimosi bacilą. :flirt2:

Jau kaip namai prašosi ir verkia...

Atsakyti