Ot tu Ingriga - tai galėjai gi atvaryt pas LImit, kada sugalvojai, lyg rašei, kad anksčiau namo važiuosi. O man iki 14 val turėjo alergija praeit. Ta ir praėjo
. Pas LImit dar nulėkiau visa apsiašarojus.
kam tu alergiška?
Nite
lb grazus boxys , prirariu, kad faktura lb lb
![]()
ir megzti 2.5 storio virbalais- diddarbis.
Baigiau kepeliusa, gavosi mazajai, nors mezgiau vidurinelei
Mezginys pagrazes isskalbus.. nerealus man tas merinas
reik dar kokio bumbuliuko ar kailiuko
![]()
8A9B7BF9-2063-4809-A4E8-5707C6071844.jpeg
siūlę parodyk su vąšeliu ar adata susiuvi?
nu kad aš jau į eilutę pastačius iš jo megzti va tuoj tuoj
man tik keista kad tokio plonumo virbalai..tai kokio storio ta medvilnė?bo aš esmi trečiukais pasimezgus mėginuką iš dvigubo, ir visai net neskystai..nu normaliai taip
Tai jau kai numegsi, aš likutį priglausčiau
Žinok, laaabai plona, laaabai. Ristina man atsiuntė ir pavyzdėlį, mašina megztą - tai ar ne iš 10 siūliukų Bet aš jį išardžiau ir išskyriau, nes nu toks žiaurus buvo siūlų trūkumas
Galiausiai liko mažulytis kamuoliukas iš visų siūlų
o to tvido tai nedaug suėjo - gal kokie 250 g
Olaiva, 14 Vas 2018 - 15:42, parašė: siūlę parodyksu vąšeliu ar adata susiuvi?
Su adata
B0782ABC-450E-447F-82F8-0D782E2BA52B.jpeg 169,36KB
1 Parsiųsta kartų
Laikų pridėliojau Bet dar ir pakomentuoti noriu
Nitės megztukas pavydą keliantis Žinau, kad ne mano toks modelis, bet vis tiek pasimatuot norėčiau
Ir faktūra graži (nors turbūt irgi ne mano nešiojimui tinkama).
Žodžiu, gražus daiGtas pats savaime ir gražiai Nitei tinkantis
turbūt to labiausiai ir pavydžiu - man dažnai pavyksta numegzti gražų mezginį, bet toli gražu ne visada tinkantį ir nešiojamą
Rasytė stebina bruolio įvaldymo tempais nežinau, kiek laiko aš bandžiau, kol man bent kas nors panašaus į nešiojamą mezginį gavosi.
Rasyte, kodėl tau mezgimas 2,5 numerio virbalais atrodo didvyriškas? Pagal mane tai čia jau storoki virbalai, mano einamiausi yra antrukai, aš jais beveik visus mezginius mezgu, jei pasiimu 2,5, tai jau labai jaučiuosi storą mezginį mezganti.
Nite tikra mazochistė, čia apie siūlo ardymą ir skyrimą.
O megztinis labai tau tinka, ir faktūra graži. Bet priekis tai vis tiek trumpesnis. Buvau supratus, kad iš vis sulyginai ilgį.
Būčiau sulyginus, jei būčiau turėjus iš ko buvo iki nugaros atnaros pradžios, o dabar yra iki pusės nugaros atnaros, t.y. apie 6-7 cm ilgesnis nei buvo
Žinok medvilnė labai lengvai ardosi ir visai nesunkiai skiriasi be to ir pavyzdukas buvo kaip pavyzdukas, ne kaip nosinė
Nitės megztukas pavydą keliantis
Žinau, kad ne mano toks modelis, bet vis tiek pasimatuot norėčiau
Ir faktūra graži (nors turbūt irgi ne mano nešiojimui tinkama).
Žodžiu, gražus daiGtas pats savaime ir gražiai Nitei tinkantis
turbūt to labiausiai ir pavydžiu - man dažnai pavyksta numegzti gražų mezginį, bet toli gražu ne visada tinkantį ir nešiojamą
Tai gal ištaikysim progą pasimatuot, bet netiks tau kaip ir kiti mano megztiniai ne tas stiliukas
Nu bet man jau Restar "papriekaištavo", kad aš visus megztinius vienodus mezgu o kodėl ir ne, jei man jie tinka ir patinka
aš neturiu laiko (nei ūpo) megzt drabužį, kuris man gražūs, bet netinka
Aš kai noriu megzti gražų, bet man netinkantį drabužį, mezgu Rūtai
neturiu
nite, tu mezgei man atrodo toki megztainiuka, kur nuo pazasties lapeliai eina , trikampiu. kaip anas vadinasi ?
Šitas?
Tadadam
Kliente patenkinta, megztukas tiko, nu bet nenufotkinau kazkodel as jo 😀
Tai kaadabar sau pradet.,ar to tvido haywarda ar balta ripsinuka oversizini su sketuku apacia
Arr geltona reglanini su sagytem nugaroj..
Drum drum drumbacele..megzt noriu viska bet hayvardas ko gero but reikalingiausias daigtas spinton