Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas mus šiandien - žuvis :) valgytojų bus mažai, bet svarbu tėvai bus sotūs :D

Atsakyti

Pas mus šiandien - žuvis :) valgytojų bus mažai, bet svarbu tėvai bus sotūs :D

Ristina. ar kepei spurgas ? :)

Atsakyti

Aha :D ir pati kaip spurga buvau :lol: nes tik aš ir valgiau  :oh: 
Pavyko viskas puikiai :essen:

Atsakyti

aš blynų likučius sudorojau pietums :) rytojui vėl teks gamint. o kaip tingiu prie puodu leist vakarus, su virbalais daug smagiau

turiu 3 nebaigtukus o taip noriu kažką naujo pradėt, kaip čia su savim susitart

Atsakyti

aš šiandien kaip spurga

prieš piet vyko meilės ir gerumo akcija, tipo aukojom pinigėlių, mainais gavom pyragėlių :D

o skyriaus vyriškiai mums labai gražių rožių su meilės intencija dovanojo, tai mes jiems torčiuko atsakui. tai vat, sėdžiu daba, pukšiu :D

Atsakyti

Gerai, nėra darbe vyrų, nėra priverstinės meilės :). Namie irgi nebus nesąmonių :). Ilgai būsiu darbe, tada lėksiu į meilės Lietuvai chorų koncertą. 3 likę vaikai turėtų pasišildyti vakar spontaniškai sukurtos man labai patikusios sriubos (ką tik suvalgiau iš termosiuko pietums: pakeptos morkos, svogūnai, pievagrybiai, vištienos gabaliukų - laisvai galima be jos, realiai nereikėjo, tada sumesta virtų avinžirnių, brokolių, cukinijos ir pomidorų pastos įversta), o grįžę turbūt kepsim vištos sparnelius, vyras sekmadienį sumarinavo.

kodėl gauruotis iš trečio karto :hmm:

Vieną kartą  pasirodė perdaug akių, pamezgėjus kelias eiles. Antrą kartą kažkaip netyčia per trumpai siūlo pasilikau akim uždėt, kaip jau beveik visas uždėjau. Tai trečias kartas gal pavyko, ale bus matyt tik daugiau pamezgus. O ardosi tas siūlas žiauriai sunkiai. jeigu dar reikės ardyt, tai tiesiog numeesiu tą megztą dalį, lengviau naujo siūlo pirkt, jeigu truks.

Linksma su Nite ir Limit buvo :wub: .  Nusipirkau pora rūšių sagų Lace megztukui, jeigu netingėsiu, galėsiu persisiuvinėt pagal nuotaiką :).

Atsakyti

Nitės žinutė prašoko, pagal Restar supratau kad tik 14 susitinkat  :hmm: Ai oras fainas saulyte sviecia paslampinejau senamiescio gatvelem; susirinkau daigtus is namu ir jau vaziuoju.

Megztuko niekam neparodziau  :B 

Atsakyti

Ingriga, ir pafotkint nėr kam ane :D

Restar, aš tokią panašią sriubą dažnai verdu. maniškiai ją vadina daržovių, aš tai vadinčiau šaldytuvo turinio :D  nes sudedu visko, ko randu po biškį :D ypatingai jei kokių likučių būna, kai visi savi ir nieks nedrįsta užbaigt. o svogūnus ir morkas tai visom sriubom kepinu :rolleyes:

Atsakyti

Ot tu Ingriga - tai galėjai gi atvaryt pas LImit, kada sugalvojai, lyg rašei, kad anksčiau namo važiuosi. O man iki 14 val turėjo alergija praeit. Ta ir praėjo :). Pas LImit dar nulėkiau visa apsiašarojus.

Atsakyti

Aš irgi ašaroju dar ir šiandie, tik ne nuo alergijos. Tiksliau viena akim. Kita laikosi dar neašarodama. Matyt ryt ar poryt pasikeis. Nes šita jau antra diena ašaroja ir nosis toje pusėje tokia, net nežinau kokia - tarsi ką traukia iš jos su mauduliu.

Atsakyti

Labos :4u: 

Koks siandien pas mus oras :wub: Ir saulutes turim, si kart mes ja pavogem :D.

Pas mus vakarienei siandien irgi sriuba su vistienos kukulaiciais ir lietiniai nuo vakar :D .Yr su varske yr su farsu, kiekvienam pagal skoni. Man grrrrrrikiai su kepintom morkom svogunais ir pievagrybiais :wub: . Dar vakar meistravau torta, o si vakar mudu su vyru vaziuojam i filma Nuostabieji luzeriai, nuoru pamatyt kaip tie dviratininkai gyvena, jauciu kad kazkuria sirdies dalimi esu su jais :wub: .Nesulaukiu naujo sezono. Vyras kalnu dvirati pirko, tai da labiau nesulaukia nei as :D .

Katuk, kuri cia dukaraite vaziuoja, ar nebus ta, kuriai vis dar nepagamina ir vis dar nepasiuna :D O gal jau isaugo is to periodo :D . Bais idomu kokia specialybe rinksis :bigsmile: .

Atsakyti

Soli-sol, aha ta pati :D  ta, kuriai niekaip megztinio neįtaikau numegzt, ir ta, kuriai šimtadieniui suknios dar nepasiuvo :D  specialybė yra.... yra.... nu greičiau sritis, nei specialybė, nežinau ten visų niuansų, bet rinkosi imunologijos mokslus, va.

kita dukraitė biologijos mokslus.

nora mano akimis tai jos gan toli nuo viso to :D  ką renkasi

Atsakyti