Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jei Nite karalienė, tai aš kokia nors pirmoji dama šalia karalienės. :D

Atsakyti

Sveikos,

nors mane šiandien aplankė nelaboji - čiaudėju, veidą kasausi, biškį gyvenimas nemielas. Turėtų praeiti daugiau mažiau iki pietų arba iki 14 val. Svarbi info apie Nitės apsilankymą Kąsiūluose, jeigu neužgrius koks ČP, tai ir aš gal atbėgsiu, nes kaip tik pagaliau pasiėmiau Lace megztinį, kuriam reikia sagučių, gal ką bendrom jėgom rastume. Ir kelis mėginukus., nors vienas fainas kažkur prapuolė, gal po kokia lova pasislėpė :). Galėjau ir savo baigtą megztinį pasiimti, buvo tokia mintis prabėgus, bet didelis, patingėjau pakuotis. Bet nekantrauju pradėt nešiot :).

Rasyte, teisingai merginos išaiškino, tie dantukai mezgasi iš esmės kaip virbalais: 2 akis sudėjus ant vienos gaunasi 2-iejų akių sumezgimas į vieną, o karieta pravažiavus gaunasi kaip užmetimas, kuris kitoj eilėj išsimezga gerąja.

Atsakyti

Mano atzala birzelio menesi savaitei vaziuos i Svedija. Su banda panasiu sapneliu. Man jau biski neramu darosi 🤣😂 kol kas tik biski. Bet....

Atsakyti

Sveikos,

nors mane šiandien aplankė nelaboji - čiaudėju, veidą kasausi, biškį gyvenimas nemielas. Turėtų praeiti daugiau mažiau iki pietų arba iki 14 val. Svarbi info apie Nitės apsilankymą Kąsiūluose, jeigu neužgrius koks ČP, tai ir aš gal atbėgsiu, nes kaip tik pagaliau pasiėmiau Lace megztinį, kuriam reikia sagučių, gal ką bendrom jėgom rastume. Ir kelis mėginukus., nors vienas fainas kažkur prapuolė, gal po kokia lova pasislėpė :). Galėjau ir savo baigtą megztinį pasiimti, buvo tokia mintis prabėgus, bet didelis, patingėjau pakuotis. Bet nekantrauju pradėt nešiot :).

ateik ateik :D aš kaip tik sagų atsinešiu :rolleyes:

Naminukas pasivogė tavo pavyzduką :mirksiukas: vietoj antklodės  :lol: 

Atsakyti

Mano atzala birzelio menesi savaitei vaziuos i Svedija. Su banda panasiu sapneliu. Man jau biski neramu darosi 🤣😂 kol kas tik biski. Bet....

bet tau bent jau visokiais ten bilietais ir nakvynės nereikia rūpintis....

aš irgi nelabia noriu į tai kištis, ale bet nu ką su tais sapneliai, reikai viską pakontroliuot, akd bent planavimo stadija sklnadi būtų, o jau kaip ten vietoj susapnuos.... nu tikiuosi bent technologine navigacija pasinaudot sugebės, jeigu jau įgimtoji neveikia :D

Atsakyti

Tai greičiausiai to naminuko vardas S raide prasideda :). Nes kur kas dingsta, ieškom užsimušdami, tada prisimenam - reikia paklausti S, tai labai dažnai ana žino, nes būna pati kur nors nudaigojus :). Pvz, maža, pasiimdavo mašinos raktą pažaisti, o jis vienintelis pas mus...

O mėginukas buvo labai minkštas ir randonas :).

Pirmos sapnelių kelionės tikrai neramu. Paskui priprasit :). Katukaitės taigi išvis didelės... Man žodis sapnelis primena mano meninykę mergičką, kuri antroj klasėj pradėjo savarankiškai autobusais važinėt į būrelius. Susiskambinam, pasakau, kad autobusas dar už 2 val ir  5 min, o ana išlekia už 5 min :). Likę porą val iki būrelio, skambina man.... Tai gerai, kad vyras šalia dirbo, paglobodavo, nes ne vietas toks bajeris buvo. Dabar, kai jau visas 5 dienas važinėja, kažkaip viskas sėkmingai, išmoko susigaudyt ir valandose pagaliau :). Kaip mes ją pirmoj klasėj išvežėm į kitą LT galą stovyklon pirmą kartą, gal išvis nebuvo be mūsų kur nors nakvojus... patirtys užgrūdina, labai daug duoda vaikams pasitikėjimo, visokeriopai praturtina, moko savarankiškumo.

Atsakyti

tai žinau, dėl to visai ir noriu, akd dabar tom trim dienom išvyktų, pasibandytų, kad paskui ilgam laikui išvykstant ne taip neramu būt...

bet tai vistiek nė kiek ne geriau nuo to :B

Atsakyti

Katuk - tavo jausmai labai natūralūs ir suprantami :4u:. Klausantiems dažniausiai norisi raminti, o tau tiesiog norisi pasisakyti apie tuos jausmus :4u: .

Pradėjau vakar gauruotį iš trečio karto.

Atsakyti

Tai greičiausiai to naminuko vardas S raide prasideda :). Nes kur kas dingsta, ieškom užsimušdami, tada prisimenam - reikia paklausti S, tai labai dažnai ana žino, nes būna pati kur nors nudaigojus :). Pvz, maža, pasiimdavo mašinos raktą pažaisti, o jis vienintelis pas mus...

O mėginukas buvo labai minkštas ir randonas :).

Pirmos sapnelių kelionės tikrai neramu. Paskui priprasit :). Katukaitės taigi išvis didelės... Man žodis sapnelis primena mano meninykę mergičką, kuri antroj klasėj pradėjo savarankiškai autobusais važinėt į būrelius. Susiskambinam, pasakau, kad autobusas dar už 2 val ir  5 min, o ana išlekia už 5 min :). Likę porą val iki būrelio, skambina man.... Tai gerai, kad vyras šalia dirbo, paglobodavo, nes ne vietas toks bajeris buvo. Dabar, kai jau visas 5 dienas važinėja, kažkaip viskas sėkmingai, išmoko susigaudyt ir valandose pagaliau :). Kaip mes ją pirmoj klasėj išvežėm į kitą LT galą stovyklon pirmą kartą, gal išvis nebuvo be mūsų kur nors nakvojus... patirtys užgrūdina, labai daug duoda vaikams pasitikėjimo, visokeriopai praturtina, moko savarankiškumo.

ne tik vaikams,tėvams taip pat ;) ypač mamytėms,mamytėms :D

Atsakyti

ką skanaus pietums meistraujat? aš žemaičių blynų ir šabalbonų sriubą pagaminau,užsimerkiau želatiną,grįžus maišysiu su aviečių sultim,želė bus desertui

Atsakyti

kodėl gauruotis iš trečio karto :hmm:

Olaiva, šabalbonai tai pupelės?

pas mane barščiai  su pupelėm ir raudonų lęšių kukuliai. rytdienai planuoju čenakus :rolleyes:

Atsakyti

taip,pupelės :D labai man tas žodis gerulis :))

Atsakyti