Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš įsivaizduoju, kad užkeli akį ant gretimos adatos - tarkim visas nelygines akis  ant lyginių adatų ir turi ant kas antros po dvi. :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 14 vasario 2018 - 09:53

adatas grąžinti reikia 1 eilę pravažiavus,tada vėl lygiai mezgasi taip pat

nu supratau tik kad reik būt biškį arčiau mezgimo mašinos :D  o ne tik teoriškai.

nes amn vistiek galai nesueina, rašai "....2 eiles pamezgam 6 tankumu...", tai tos adatos po vienos eilės grįžta pačios, ar jas reik perstumdyt :hmm:

Atsakyti

man rodos aš supratau :lol:  čia tas pats kas virbalais mezgant, tik kad tankumą sumažini, t.y toj eilėj tipo sumezgi dvi akis į vieną, t.y. kas antrą, o paskui, kai adatas grąžini, tai jos savaime tos akys pravažiavus karieta grįžta atgal :hmm:

Atsakyti

man rodos aš supratau :lol:  čia tas pats kas virbalais mezgant, tik kad tankumą sumažini, t.y toj eilėj tipo sumezgi dvi akis į vieną, t.y. kas antrą, o paskui, kai adatas grąžini, tai jos savaime tos akys pravažiavus karieta grįžta atgal :hmm:

tankumas reguliuojasi ratuku,brūžinant tau nieko nereikia papildomai daryti,nei adatų keisti,tiesiog ratuką pasuki ant numeriuko ir vsio :D

Atsakyti

tankumas reguliuojasi ratuku,brūžinant tau nieko nereikia papildomai daryti,nei adatų keisti,tiesiog ratuką pasuki ant numeriuko ir vsio :D

tai aš ne apie tankumą, o apie tų akių sumezgimą turėjau momeny. ta prasme, perkeli siūlą ant kas antros, o pravažiavus vėl turi ant visų.

virbalais tankumą mažint ratuko pagalba neišeitų :D

oj, nugis reiktų pasidžiaugti, kad vakar gavau neapsakomo gražumo siūlų dovanų :wub:  dabar galvos skausmas, reik rast sėkmingą projektą jiems, nu nes gaila būtų gadint.

aišku, istorija nutyli, kad turėsiu atdirbt už tą dovaną, ale bet smulkmena tai :B ir dar tokia nereikšminga

Atsakyti

Ingriga, mačiau tavo žinutę, ale bet nu, darbo liaudis mes, pririštos daugiau mažiau, sunku susiderinti :4u:

Atsakyti

Aš planuoju apie 12 -12.30 būt pas Limit :D

Su nauju megztiniu :P

Atsakyti

Olaiva, kiek akiu mazdaug dejei, kai mezgei ta kepuryte Luknei, kur snd rodei? :4u: 

Atsakyti

Sveiko,

ligoniukams :4u: :4u: :4u:

tas kraštelio mezgimas gaunasi, kaip kad su virbalais dvi sumezgti akis, užmetimas. Tik ant brolio nereikia užmetimo daryti, kai pravažiuoji karieta užsideda ir gaunasi tas pats akių skaičius.

Norėčiau ir aš į NO, gal kada ir pavyks nuvykti :)

Su širdelių diena :wub: Mylėkite ir būkite mylimos :wub:

Atsakyti

Katuk zinau kad dirbancios, as apie pietus galvojau  :mirksiukas: 

Nors kai visur tiek serganciu

Atsakyti

aš tai niekur nenoriu keliauti :B 

kur ten ta triznių karūna mėtosi :rolleyes:

mano vienas vaikas planuoja po kelių savaičių kelionę į Mančesterio universitetą, turi poklabį/interviu dėl stojimo. tai kažkaip man kaip neturinčiai patirties apskritai kelionių logstikoj, tai ojoj kiek galvos skausmo. o dar turint omeny, kad tas mano vaikas toks biškį sapnelis.....

aišku, ta kelionė ten gaunas trjų dienų, bet vistiek....

Atsakyti

aš tai niekur nenoriu keliauti :B

kur ten ta triznių karūna mėtosi :rolleyes:

Niekur nesimėto :P keliavimo triznių karūna tvirtai prikalta man ant galvos  :D aš namisėdų karalienė  :angel2:  :P 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 14 vasario 2018 - 10:44