Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos

US visada daro gripo testą. Jau ne vieną kartą man gyd. iš simptomų sakė, kad gripas, o testas parodė, kad ne gripas  :rolleyes: Atrodo kaip ilgas ausų krapštukas, kiša giliai į nosį.

Atsakyti

Laba.

As rudeni vaziavau nuo Oslo beveik iki Bergeno. Bet daug vaziavimo nakti buvo 😂 per Handargervida tai begiu  nemaciau. Arciau Bergeno jau vaziavom. Vienoje puseje kelias. Kitoj ezero pusej begiai.

Atsakyti

labas rytas :)

Atsakyti

labas rytas,

Mano Nojus vakar sako:" šiandien per pertraukas mergaitės klasiokės tik kuždasi,nuo ko ryt iš klasiokų gaus atvirutę, širdutę ar pan. Aš tai šiemet dar nei vienai nieko nedovanosiu  :mmm: . "  :D labai rimtai vaikas tai pasakojo,matyt tikrai dar nei viena klasiokė į akį nekrito :D

kas saulę pagrobė??? 

Atsakyti

ne Vilnius tai tikrai :B

labas

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Su meiles diena sielos drauges :wub: Kad nesibaigtu meile mezginiams , kad siulai svelniai mus glostytu..aisku, gali ir antrosios puses :D

Einam rytines kavos ir susisiut antraja per trumpa rankove :B nu bet nebeardysiu :D

Turiu klausimeli del kepuriu mezgimo. Gal galit paprotint kaip ja numegzti dviguba be riberio? ir kaip padaryt ta dantyta krasteli ? su lace karieta?

Atsakyti

nusibrūžini tarkim 7 tankumu kepurę,tada kas antros adatos siūlą uždedi,kad kas antra adata laisva liktų,pravažiuoji 2 eiles 6 tankumu,tada nusistatai vėl į 7 tankumą ir mezgi vidų kepurės,tik kokiom 8 eilėm trumpesnę,negu išorė.bent jau aš taip gaminu dvipuses kepures:

DSC_2584_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, nu man gal ir neaktualu, bet :D  mano tosk tiesioginis darbas:

ar kai nusistatai atgal į 7 tankumą, t.y .mezgi kepurės vidų, ar siūlas lieka nat kas antros adatos, ar grąžini ant visų?

Atsakyti

Labas rytas

aš jau po vizitų pas gyd., dar kraujo tyr. palauksiu ir jaučiu mausiu namo, ar kas kavos norėtu  :hmm:​ 

Atsakyti

Olaiva, nu man gal ir neaktualu, bet :D  mano tosk tiesioginis darbas:

ar kai nusistatai atgal į 7 tankumą, t.y .mezgi kepurės vidų, ar siūlas lieka nat kas antros adatos, ar grąžini ant visų?

adatas grąžinti reikia 1 eilę pravažiavus,tada vėl lygiai mezgasi taip pat

Atsakyti

Aciu Olaiva :4u: supratau, kad nieko nesupratau :D

Kai nusibruzinu reikiama ilgi tai akys buna ant visu adatau, tarkim 80 akiu, tai man reik kazkokiu budu akis turet tik ant 40, bet kur tas kitas padet, nes kai pravaziuosiu su karieta, tai siulas uzkabins ir tas man tuo metu nereikalingas akis :hmm:  nu zalia as dar cia  :D

Atsakyti

Aciu Olaiva :4u: supratau, kad nieko nesupratau :D

Kai nusibruzinu reikiama ilgi tai akys buna ant visu adatau, tarkim 80 akiu, tai man reik kazkokiu budu akis turet tik ant 40, bet kur tas kitas padet, nes kai pravaziuosiu su karieta, tai siulas uzkabins ir tas man tuo metu nereikalingas akis :hmm:  nu zalia as dar cia  :D

reik filmuko ieškoti,kai viską darau jau mechaniškai,tai sunku nupasakot :D

Atsakyti