Labos
US visada daro gripo testą. Jau ne vieną kartą man gyd. iš simptomų sakė, kad gripas, o testas parodė, kad ne gripas Atrodo kaip ilgas ausų krapštukas, kiša giliai į nosį.
labas rytas,
Mano Nojus vakar sako:" šiandien per pertraukas mergaitės klasiokės tik kuždasi,nuo ko ryt iš klasiokų gaus atvirutę, širdutę ar pan. Aš tai šiemet dar nei vienai nieko nedovanosiu . "
labai rimtai vaikas tai pasakojo,matyt tikrai dar nei viena klasiokė į akį nekrito
kas saulę pagrobė???
Labas rytas
Su meiles diena sielos drauges Kad nesibaigtu meile mezginiams , kad siulai svelniai mus glostytu..aisku, gali ir antrosios puses
Einam rytines kavos ir susisiut antraja per trumpa rankove nu bet nebeardysiu
Turiu klausimeli del kepuriu mezgimo. Gal galit paprotint kaip ja numegzti dviguba be riberio? ir kaip padaryt ta dantyta krasteli ? su lace karieta?
nusibrūžini tarkim 7 tankumu kepurę,tada kas antros adatos siūlą uždedi,kad kas antra adata laisva liktų,pravažiuoji 2 eiles 6 tankumu,tada nusistatai vėl į 7 tankumą ir mezgi vidų kepurės,tik kokiom 8 eilėm trumpesnę,negu išorė.bent jau aš taip gaminu dvipuses kepures:
Aciu Olaiva supratau, kad nieko nesupratau
Kai nusibruzinu reikiama ilgi tai akys buna ant visu adatau, tarkim 80 akiu, tai man reik kazkokiu budu akis turet tik ant 40, bet kur tas kitas padet, nes kai pravaziuosiu su karieta, tai siulas uzkabins ir tas man tuo metu nereikalingas akis nu zalia as dar cia
Aciu Olaiva
supratau, kad nieko nesupratau
Kai nusibruzinu reikiama ilgi tai akys buna ant visu adatau, tarkim 80 akiu, tai man reik kazkokiu budu akis turet tik ant 40, bet kur tas kitas padet, nes kai pravaziuosiu su karieta, tai siulas uzkabins ir tas man tuo metu nereikalingas akis
nu zalia as dar cia
reik filmuko ieškoti,kai viską darau jau mechaniškai,tai sunku nupasakot