Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha, tas Tiltas geras serijalas :bigsmile:  lb patiko, kol detektyvas tas vyrišksi buvo. Paskui kažkaip nebelabai taip :D bet man skandinaviški detektyvai belekokie yra geri :D ar skaitomi, ar žiūrimi  :didis: 

Atsakyti

Neesu buvus Bergeno pusej, bet zinau, kad  ten grazu :wub: is Oslo traukiniu vyksit i Bergena?

Iš Oslo traukiniu, tada keltu per kažkokį ten gražų ežerą fiorduose (niekada neprisimenu pavadinimų), tada dar autobusu ir vėl taukiniu. O atgal į Oslą lėktuvu - kainą praktiškai tokia pati, o laiko kelis kartus mažiau sugaišim. 

a jo, apie skandinaviją prakalbot, tai pareklamuosiu

susiradau tokį serialą, nežinomą, bet gana gerai įvertintą. danų/švedų. dar rašo, akd ir vokiečiai prisidėjo, bet veiksmas rutuliojasi aplink Švediją ir Daniją jungiantį tiltą. šiaip detektyvinis, man visai įdomu

http://www.imdb.com/title/tt1733785/

Šitą serialą per TV rodė, visai patiko.  :)​ 

Atsakyti

Katuk, aciu uz rekomendacija, eisiu ieskot per kur pazuret :rolleyes:

Iš Oslo traukiniu, tada keltu per kažkokį ten gražų ežerą fiorduose (niekada neprisimenu pavadinimų), tada dar autobusu ir vėl taukiniu. O atgal į Oslą lėktuvu - kainą praktiškai tokia pati, o laiko kelis kartus mažiau sugaišim. 

Na jei vaziuosit traukiniu dienos metu, tai vaizdais pro langa tikrai nenusivilsit :rolleyes:

Atsakyti

Lace šeimynai sveikatos  :4u: Ir kad atostogos pavyktų  :4u: 

Visiems kitiems sergantiems irgi linkėjimai pasveikt  :4u: 

Kaip tik ant dienų galvojau, kaip reiktų nuo lietuviškos žiemos pabėgt (pavargau sirgt...), tai galvojau, kad atostogas planuot tokiu laiku. Nu bet iš kur žinot, ar sirgsi  :oh: 

O nuo gripo jau vaistų būna?  :mastau:Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad su virusinėm infekcijom tik šalutinius požymius gali lengvint.

Atsakyti

Teko laimė, prieš kokius 8 o gal net 9 metus pabuvot NO.

Atskridau į Oslą, paskui teko skristi į kitą miestą - Evenesą kitu lektuvu. Jau buvo naktis ir dar gal dar kokius 200km teko pavažiuot autobusu :) kelionė kaip ir nieko.

O grįžau dieną :D  tai atkarpą autobusu jau  važiavau šviesoj :blink: tai buvo mano gyvenime pati nuostabiausia įveikta "trasa", bet tuo pačiu ir pati baisiausia :D Nes važiavo siaurais serpantinais  :blink: tiltais ir t.t. Bet tie vaizdai... uolos, vanduo - užburiantys.

Atsakyti

O nuo gripo jau vaistų būna?  :mastau:Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad su virusinėm infekcijom tik šalutinius požymius gali lengvint.

Yra, tamiflu vadinasi  :) 

Atsakyti

Lace neįprasti keliautojai esat - šaltą žiemą į šiaurę dumiat :). mačiau FB, kad Ingridushka į šiltus kraštus išlėkus :).

O šiaip įdomu, darė kokius nors tyrimus, kad konkrečiai gripą nustatė? Ar iš akies? Nežinau, kaip būna, smalsu, jeigu rimtai prireiktų. Nors visada stengiuosi pasigydyt naminiais būdais.

parsibeldė mano čigonai be proto linksmi, pilną pintinėlę gėrio prisirinkę iš kaimynų, kai kurie jau pasiruošę net supakavę saldainių, pinigų, kažkokių smulkmenėlių, paką sausuų pusryčių :). Turbūt kaimynai galvoja, kad neprivalgę mano vaikai :).

Atsakyti

Restar girdejau jau yra gripo testas, laboratorijose mokamai padaro, is tepinelio, atrodonkaip nestumo

Atsakyti

Kad yra, tai neabejoju, įdomu ar daro? Ar Lace padarė? paprasčiausias smalsumas.

Atsakyti

Ne nu nezinau kaip Lace bet siaip daro..jei sumoki papildomai, valstybe nekompensuoja kp gero

Baigiau, nezinau ar patinka

Ir nezinau kurio griebtis pirma is 3 suplanuotu..o gal 3 nebaigtukus uzbaigt..bet irgi nelabai nuotaikos tam yr..kazko naujo graazaus ir patogaus norisi

Atsakyti

Restar, nedarėm tyrimų.  :mmm:  kitu atveju gal ir būčiau dar laukusi, tyrimą dariusi, bet neturiu kada sirgti.  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Tyrimus daro greičiausiai rizikos grupėms priklausantiems ar labai norintiems. Nustato patį viruso tipą. Mano dukrai nedarė, bet nustatė iš simptomų. Susergi staiga, visi blogumai išlenda, o ne po truputį, palapsniui. Aukšta temperatūra, skausmai raumenų, akių, kojų ir t.t. bet jei netiki abejoji, manau gali ir pasitirti. Iš nosiaryklės išskyrų kažkaip ten nustato

Atsakyti