Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ujuj sveikatos Lace visai giminei

ir visoms kitoms kas serga ar ruošiasi sirgti

Restar ne ne ne, neduosiu anei vienos-mezgiau 5, bet turiu tik 2, pati intensyviai nešioju ir dar 2 noriu :P

Atsakyti

Suma nemaža, bet turiu truks pliš šeimyną iki ketvirtadienio ant kojų pastatyti - su vyru esam nusipirkę savaitgaliui kelionę į Norvegiją, tai jei nuplauktų, vaistams išleista suma atrodytų kaip žiedeliai...  :B​ 

Sveikatos :4u:

I kuria puse trauksit :rolleyes:

Elektra grizo, galima jau ir ne pro maza langeli bendraut su pasauliu :D

Atsakyti

nu jau daba neskalbsiu, bo liko tik kaklas kažkoks

apskritai tai sunkus jis gavosi, sumegsiu apie 500 gr. paskutiniu metu tokių sunkių nemezgiau :D

ir šiaip, daug visokių tokių liapsusų, kuriuos šiaip patyrusi mezgęja galėjo ir nepadaryti vien dėl patirties. bet gavos kaip gavos :rolleyes:  jau jei visai bus pravalas, tai aš kaip ir telpu į jį, teks nešiot :B

o vau Lace, nu optimistai jūs.. .net ir apsveikus iki tos datos, pavojinga, nes komplikacijos gąsdina, o ir jeigu išlys kosulys, kas labai tikėtina prie gripo, tai kelionė nebe tokia maloni bus....na bet vistiek, linkiu ir tikiuosi, kad stebuklingai lengvai viskas praeitų

Atsakyti

Mūsų visai šeimai geriant antigripinius vaistus, sirgom ~10dienų :huh2: Ir nelaukėm, naktį sukarščiavom, o ryte visi gėrėm vaistus. Tad nesakyčiau, jog palengvina jie kažką...  ir tempos laikėsi ~4-5d. Tik komplikacijų išvengėm.

Lace :4u: sveikatos. Greito išgijimo.

Atsakyti

Qqute, buvau pamiršus, kad kitas pramušei :), o naujų, žinoma, kad neatsiduosi.

Kerpena, nežinau, esu kelis kartus skalbus kišenėta iš alpakos bemegzdama, nes nenorėjau siurprizų. Tai pamezgi, išskalbi vakare, ryte pasimatuoji, tai nieko ardyt ir nereikėjo.

Atsakyti

tai galima išskalbti su visom sruogom :hmm:

bet realiai nesu to praktikavusi, tai nėra ir žinių

Restar, kas ten žino, už ką ta qqtė atsiduos :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 13 vasario 2018 - 15:46

Sveikatos :4u:

I kuria puse trauksit :rolleyes:

Oslas - Bergenas - Oslas. Per tris (realiai 2,5) dienas nelabai daug nuveikti pavyks. Mes vis pakalbam, kad reiktų kada vasarą visa šeima išsiruošti po Norvegiją pakeliauti, bet jau automobiliu ar net kokiu kemperiu.  :unsure:​ 

Atsakyti

nenervuokit manęs savo prognozėm  :huh2: Su aukštom temperatūrom tik vaikai, mes su vyru beveik neturim, tik raumenis, akis skauda, kosulys kankina. Žodžiu, aš jūsų negirdžiu ir programuojuosi geriausiam variantui.  :rolleyes: 

Atsakyti

Oslas - Bergenas - Oslas. Per tris (realiai 2,5) dienas nelabai daug nuveikti pavyks. Mes vis pakalbam, kad reiktų kada vasarą visa šeima išsiruošti po Norvegiją pakeliauti, bet jau automobiliu ar net kokiu kemperiu.  :unsure:​ 

Neesu buvus Bergeno pusej, bet zinau, kad  ten grazu :wub: is Oslo traukiniu vyksit i Bergena?

O pakeliaut po no lb butu super, aisku, keliones kaina butu nemaza, bet tikrai verta :)

Atsakyti

tai galima išskalbti su visom sruogom :hmm:

bet realiai nesu to praktikavusi, tai nėra ir žinių

Gerai jei sruogos, o kai mano medvilnės kamuoliukai su kartoniniu pagrindu. :)

Atsakyti

nu bet medvilnė o dar nerta neturėtų labai pasikeist po skalbimo, gal nebent kiek pasitraukt, aš neskalbčiau nebaigtos,...jei negerai ardyčiau iš karto, jei gerai nunerčiau visą

Atsakyti

a jo, apie skandinaviją prakalbot, tai pareklamuosiu

susiradau tokį serialą, nežinomą, bet gana gerai įvertintą. danų/švedų. dar rašo, akd ir vokiečiai prisidėjo, bet veiksmas rutuliojasi aplink Švediją ir Daniją jungiantį tiltą. šiaip detektyvinis, man visai įdomu

http://www.imdb.com/title/tt1733785/

Atsakyti