Abelo, ačiū, Tu Auksas Kaip visada taikliai ir aiškiai Prieš metus rijau, tipo nebuvo tos bakterijos, nors man pačiai kažkaip nesitiki, nes dar prieš tai kai rijau buvo paraudę net labai stipriai (ta tabletė kažkokia).
Niuma, nu sorry, bet tikrai nesutinku, visada atsiranda žmonių, kurie tarsi užhipnotizuoti seka pasakas
As nerijau. Neprisiverciau. Bet kraujo tyrima pati pasidariau su tuo testu is vaistines.
Cia yra prebiotikai- maistas gerosiom bakterijom. Padeda.
As tik kelias nuotrupas istraukiau is viso konteksto del to ir skamba taip kategoriskai. Gal. Trenerio jauniai per metus po 18 tukst km numina. O dabar dopingo tyrimai tokio stiprumo, kad jei isgerei aspirino tablete- vadinasi skystini krauja. Vadinasi minimum 2 savaites negali dalyvaut varzybose. Biudzetas metam 3 tukst paruosimui. Tai Vokietijoj netiki, kad uz tokia suma gali pasiruost tarptautinio lygio varzyboms. Jie pagal Folio thrima atrenka kutiam sportininkui ko truksta, ir tik tuos elementus pildo. O ne visa vitaminu -mineralu kompleksa kisa.
[b]Niumuk[/b], apie Nutrilite biškį žinau, mano sesuo amwayninke ir aš pati kai ką naudoju. Ir kad niekur, oi niekur šiam gyvenime nebūna vienos medalio pusės ir vieno vaisto nuo visų ligų. Deja...
Smagu tada, kad ir tau ne naujiena. Bet del poveikio, pati nustebau, kai Gyciui po 2 tableciu cesnako dingo sloga. 1 tabletej- 2 cesnako galvu koncentratas. As tai tik pradedu naudot. Dar nezinau poveikio ir ko laukti.
Tikrai taip
Einu rengtis. Eiline intensyvi diena. Masinos technikine pasibaigus pries 4 dienas..... neturejau kada susitvarkyt...