Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gal kuri esat kepusi spurgas "donuts"? Ir turit išbandytą/patikrintą receptą?
Kažkaip nesinori kept blynų :huh2:

Ristina, jei spesiu kol neatjungs elektors pasiusiu per fb recepta .

Atsakyti

Issiunciau, alia kazkodel rodo, kad nenuejo zinutes.. kazko fb nenori, kad mudvi sklandziai bendrautumem :D

Atsakyti

Olaiva, nu tavo žverinčius :wub:  nu kam gali būt alergija tokiems vaizdams.

bet katiniuotis tai toks paaugęs sakyčiau

labas dienas,

paskutiniu metu kažkoks chaosėlis pas mane, ir darbe ir namie ir galvoj labiausiai :D

mezgimas. nedžiugina. nu. vaiko mano irgi. bet jau nebebus 4 dublio, tiek to.

kaži merinas po skalbimo, jei kiek skysčiau megztas, pasilygina :hmm:  nes dabar tai toks skudurėlis. dėl to skystumo akys nelygios, o dėl sunkumo dar ir guli negražiai ant kūno, t.y. visa mėsa sukrenta ant juosmens, o pečiai lieka tokie pasitampę. blę kokia nesąmonė. nu noriu jau kažkokio sėkmingo projekto. žinau, akd toks kažkada ištiks, bet vat esminis klausimas - kada?

Atsakyti

katuk man regis megzk sau, bus sėkminga, otai su tavo klienčių įnoringumu jaučiu bet kam ūpas nusimuštų

Atsakyti

olaivos  ciucikas fainas, ypac laputaiciu meete , ale katinaitis koks :wub: :wub: :wub: :wub:  . nezinai, kur tokius dar dalina??? :wub:  o tai mano pricese labai rami, pilka :D  jau noriu antro katino :D

ant virbalu uzsoko pilka moheryte su medvilnes gija suzenyta . mmmmmmmmmm :wub:  pukiukas.

sarange, koks cia baltojo rastelis, laba  grazutis :)

Atsakyti

katuk man regis megzk sau, bus sėkminga, otai su tavo klienčių įnoringumu jaučiu bet kam ūpas nusimuštų

na, įnoringos tai jo, nu bet kad aš ir sau tik kokį kas trečią pataikau :D  ir šiuo momentu nežinau ko noriu, arba tiksliau , kuris iš tų norų būtų pats sėkmingiausias....

beje, vakar sužinojau, kad kitas mano vietinis klientas/ė nori kišenėtos :bigsmile:  nu ir aišku, kad siūlų tai neturiu :lol: :oh:

Atsakyti

em..čia kas vyras? :unsure:

Atsakyti

Laba diena,

Mūsų visą šeimą išguldė gripas, net gi galiu skambiau pasakyti - giminę  :oh: Mes visi keturi sergam, dar abu uošviai ir švogerka.  :oh: Aš, kaip įgaliausia, šiandien važiavau visiems antivirusinių vaistų pirkti, tai vaistininkė vos širdies smūgio negavo nuo tų šešių receptų ir labai rūpinosi, kad man baisiai daug kainuos.  :D siūlė per "laimės valandas" ateiti - atsisakiau  :B​ 

Atsakyti

Lace, nu grubiai skaičiuojant 6*15 :blink:  žiauriai skamba

tik turėkit momeny, kad tie vaistai veiksmingi tik pradėjus juos vartoti pačioje ligos pradžioje ir tik laikantis griežtų taisyklių. mano panai, manau, kad palengvino visą tą reikalą, nors temperatūra laikėsi aukšta 3 dienas.

ir dar kas visai neblogai buvo vartoti- tai NImesil. jis puikiai numuša temperatūrą+nuima raumenų bei kitus skausmus.

sveikit :4u: :4u:

tfu tfu tfu, kaip visi kiti mes prasisukom neužsikrėtę .... tiesiog laimės dalykas

qqte :D  nu ne - dukra. tiesiog apibendrintai tai klientai (be jokios giminės) jie visi

Atsakyti

Nežinau, kas čia per orai ar sveikatos, bet su galva man nuo šeštadienio kaip negerai, taip vis bangom užeina spausti, sunkiai smegenys sukasi tokiais momentais.

Lace - :4u: , sveikatos jums visiems. nenoriu nei pati sirgti , nei kad kas iš namiškių, nepajėgčiau... Tiesa, vakar vienas po gimtadienio, kur ledais vaišino Jurgyje ir Drakone, atsikėlė su skaudančia gerkle... Tai nežinau, kokį rasiu grįžus, į mokyklą išėjo.

Katuk :4u: . Kad merinas nekrėstų šposų, geriau jį megzti neskystai... Arba eigoje skalbti, tada anksčiau prognozuosi pokyčius. Net įdomu, kas tau ten gavosi. Išskalbk ir parodyk. O kišenėtos pageidavimas kažkas naujo ir faino. Gaila, kad saviškę nuardei - gal būtų tikus :). O gal Qqutės kokia 1 iš 4 ar kiek ten ji jų numezgus, tiktų :), bent pasimatavimui.

Rasyte, tu ir pavarai :). Lauksim pasirodymo. Aš norėčiau išlikti sveika per tris laisvas dienas ir kad visi tokie būtų ir kad kas valgyt gamintų dažniau už mane, tai labai norėčiau pabandyti kokią suknelę nusibrūžinti, nes baisus poreikis iškilęs.

Olaivos žvėrynu, ypač foto pasigrožiu. Kaskart neaikčiosiu :P , ale linksma pas jus.

Atsakyti

Lace, nu grubiai skaičiuojant 6*15 :blink:  žiauriai skamba

Suma nemaža, bet turiu truks pliš šeimyną iki ketvirtadienio ant kojų pastatyti - su vyru esam nusipirkę savaitgaliui kelionę į Norvegiją, tai jei nuplauktų, vaistams išleista suma atrodytų kaip žiedeliai...  :B​ 

Atsakyti

Lace, tikrai baisiai skamba jūsų giminės ligoninė. Sveikatos jums, kad be komplikacijų praeitų :4u:

Man tai į antrą dienos pusę nosį visai užgulė, vos prakvėpuoju.

Dar iškilo toks klausimas. Skaičiau, kad siūlė, atrodo, Restar, skalbti mezginį kažkiek pamezgus, kad pamatytum, kaip siūlai elgiasi. Tai man toks klausimas iškilo. Tarkim numezgiau gabalą megztinio, išskalbiau ir pamačiau, kad susitraukė/nutįso, žodžiu netiks dydis. Tai jei išardysiu ir megsiu pagal naują apskaičiavimą, tai ar tie siūlai, kur jau buvo išskalbti, nesielgs kitaip, nei tie, kurie dar neskalbti?  Man tai nutiko su neriama suknele. Sunėrus 3 kamuoliukus išskalbiau ir pamačiau, kad pasitraukė ir bus siauroka. Norėjau ardyti, bet tada iškilo būtent šitas klausimas, kaip bus su skalbtai ir neskalbtais siūlais. Dukra sako - neardyk dar, aš kūdinsiuos.  Tai aš dar kiek panėriau, bet tos abejonės kamavo, tai sustojau iš vis. Bet dabar dar kitaip idėja transformavosi, tai žiūrėsim, kaip bus toliau

Atsakyti