Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Sėdžiu ir  ašaroju (čia dėl slogos) :)

Šarangės baltuma ir man patinka. Turėtų toks storokas gautis, dvigubas.

Mano dukra vakar jau irgi visai gerai jautėsi. Dar temperatūros turėjo, bet jau nedaug ir net vakare nepasijuto blogiau. Tikiuosi, kad irgi ne gripas ir kad nesirgs labai sunkiai. Ir karantinas laiku, nereikės gydytojų pažymų ieškoti.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Lieturi, sveikatos :4u:

Olaivos laputes :wub:

Sarange, lauksim galutinio rezultato :4u:

Tuoj atjungs elektra keliom valandom, busiu akmens amziuje :B parsisiunciau filmu, gal neprailgs laikas, tik mazoji bus nepatenkinta, kad tv nerodo  :D 

Atsakyti

Turiu klausimeli :hmm:

Is trecio karto nusimezgiau boxy kuna (jauciu vel pamazinau akiu) , sutvarkiau apdaila, tai yra rankom numezgiau 2b2g atnara ir uzbaigiau i cordu... ir man anas rieciasi :hmm: susitvarkys po skalbimo, ar blogojoj pusei ka nors reik galvot. Siulas merinas :)

Atsakyti

Turiu klausimeli :hmm:

Is trecio karto nusimezgiau boxy kuna (jauciu vel pamazinau akiu) , sutvarkiau apdaila, tai yra rankom numezgiau 2b2g atnara ir uzbaigiau i cordu... ir man anas rieciasi :hmm: susitvarkys po skalbimo, ar blogojoj pusei ka nors reik galvot. Siulas merinas :)

icordinant reikėjo kas kokia 10-15 akių ne po 2 sumegzti, o po 3,aišku stebėk,kad netemptų.ir nebus rietimosi ;)

Atsakyti

icordinant reikėjo kas kokia 10-15 akių ne po 2 sumegzti, o po 3,aišku stebėk,kad netemptų.ir nebus rietimosi ;)

Teip ir padariau, bet man rieciasi toj vietoj kur baigias geros akys ir prasideda stulpelis :hmm:

Atsakyti

Teip ir padariau, bet man rieciasi toj vietoj kur baigias geros akys ir prasideda stulpelis :hmm:

Gal stulpelis gavosi laisviau? :hm:

Atsakyti

kaip šviesu namie,saulė pro kampą debesies kyšo.Vilnietės,turit saulės?

pavasarinės spalvos mano namuose <3

DSC_3377_medium2.JPG

DSC_3408_medium2.JPG

DSC_3381_medium2.JPG

DSC_3439_medium2.JPG

Atsakyti

Gal stulpelis gavosi laisviau? :hm:

Isskalbiau , ziuresiu kaip bus kai isdzius.

O stulpelis tai neatrodo, kad butu laisvesnis nei kunas.

Dabar rankoves eisiu gimdyt :D

Atsakyti

Gal kuri esat kepusi spurgas "donuts"? Ir turit išbandytą/patikrintą receptą?
Kažkaip nesinori kept blynų :huh2:

Atsakyti

Vilnietės saulės neturi. Bet užtat turi retų lėtų snaigių.

Olaiva, ko čia tokio prisipirkai tokiais kiekiais? Neįžiūriu etiketės. Tuoj ir tavo šunį įsimylėsiu, kaip ir  katiną. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 vasario 2018 - 10:46

https://www.siltassi...ai-wooly-cotton

https://www.siltassi...ulai-wool-linen

Atsakyti

Vilnietės saulės neturi. Bet užtat turi retų lėtų snaigių.

Olaiva, ko čia tokio prisipirkai tokiais kiekiais? Neįžiūriu etiketės. Tuoj ir tavo šunį įsimylėsiu, kaip ir  katiną. :lol:

spec tau foto,nenoriu labai dažnai aš čia jų kelti,gal kam kokia alergija,maža kas :D

DSC_3446_medium2.JPG

DSC_3449_medium2.JPG

Atsakyti