Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar kad suknelė, tai tikiu, bet kad į plotį 2 qqutės- nelabai :mmm:

Aš irgi kiek panašiai darbe jaučiuosi -  akis verčia ir ašaras traukia.

Atsakyti

Nu 1,5 tai tikrai :). nes ir man laisvokas, didelis jis toks. O Qqutė - mažutė gi :).

Atsakyti

as ir qqtei suknele numezgiau, tik rankoves bus kaip tramdomuju marskiniu . reik skalbt. kazi merinas gal dar patis. man tai ne beda. reikejo tokio ilgo megztainio . visi pas mane ilgi, kad sikna dengtu :)

siam vakarui mezginio dar neturiu.

Atsakyti

vaje vaje visi man tik mezga tik mezga :D ale kad aš ir pati sau mezgu :D va todėl man ir netelpa i spintą :D

Atsakyti

Kerpena,buvo Kauno korgių susiėjimas,ėjom pasivaikščioti po panemunės šilą,11 lapių iš viso :)

Atsakyti

Įspūdinga. Ir tokių piktų, dantis iššiepusių lapių buvo. :lol:

Atsakyti

Įspūdinga. Ir tokių piktų, dantis iššiepusių lapių buvo. :lol:

aha,ten patinai du susiėmė,kuris šitos bandos vadas :D bet kraujai nesitaškė,subarė šeimininkai ir nebešiepė dantų :D bet va tą šunį ilgakojį kad užvaikė,to šuns šeimininkas išėjo pasivaikščioti,o gavosi  lapių puolimas,vaikė,dūko,o tas ilgom kojom davėsi :D o ir žmonės šile bevaikštinėjantys labai smagiai reagavo ir 11 palaidų lapučių , tikrai gražiai tokioj krūvoj jos atrodė :D

Atsakyti

foto ne mano,buvo labai gražiai fotografuojantis tokiam judesy vyrukas:

725K0218_preview_medium2.jpeg

725K0214_preview_medium2.jpeg

725K0206_preview_medium2.jpeg

725K0118_preview_medium2.jpeg

725K0063_preview_medium2.jpeg

724K9973_preview_medium2.jpeg

724K9982_preview_medium2.jpeg

725K0103_preview_medium2.jpeg

Atsakyti

Sveikos,

Su kabliu kabliuoju, baltuoju  :wub:  Jau net matau save su tuo megztiniu, plaukiu tokia visa su tokiu pusilgiu plevėsuojančiu megztiniu, :lol:​  jei siūlų užteks :D 

IMG_4206_medium2.JPG

Atsakyti

Labos

Olaivos lapių susirinkimas  :super: 

Šarange, tikrai labai gražu  :wub: Koks čia raštas? Labai dailiai tie augalėliai auga  :wub: 

Dirbau iš namų šiandien. Kad ryte norėjau kavos išgert prisiminiau tik kai tėtė vakare grįžęs išsivirė :D Kažkaip nespėju nieko  :oh: Net kavos pasidaryt.

Temperatūra tokia aukšta vienadienė buvo. Tai gal visgi ne gripas  :hmm: Nėr kaip namie sėdėt be temperatūros, o ir dirbt lengviau ofise, kai kiekvieną už rankovės gali patampyt.

Užtat mano dukra jau labai daug lietuviškai šneka  :wub: Tik akcentas kaip lietuvių išeivės babytės  :D 

Mezgiau dvi eilutes šiandien. Ir neardžiau. Bet jau užsakovė pergyvena, kad labai ilgai užtruks. Nu o ką padarysi...

Beje, kam į spintą netelpa ar nenešiojat, tai nesierzinkit   :B Tuoj prisistatysiu pasikviest mezginius į savo spintą, nes beveik neturiu ką normalesnio žiemai apsirengt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 12 vasario 2018 - 23:17

Uoj lietuti visai pasidalinciau ale tau maniskiu visu bus rankoves per trumpos ir dantys per astrus

Atsakyti

Brac nesugalvoju kaip graziai kakla primontuot atskirai megzta..meginau akis surinkus is megztuko 3 virbalu pagalba, negrazuuu, lenkiasi aytgal,.teks ardyt ir akyte akyten susiut

Atsakyti