Labas rytas,
Liniuka, kaip tu čia taip greit numezgei? Man atrodo ką tik svarstei, ar megztinį žiemai, ar paltuką pavasariui megzt.
Negreitai Svarsčiau apie sekantį šitą megzdama
Labas rytas
Savaitgalis prabego greit, draugavau su broliu.. mezgiau, ardziau, vel mezgiau ir vel ardziau.. bet nepasiduodu
O siaip tai kai palyginu broli su neva, tai vaje vaje koks geris.. nevutei pati siula vedziojau, vos ne kiekviena eile gaudydavau akis, nes vis uzsidengdavo adateles pries karieta
labas dienas, kaip gyvenat?
matau kad biškį tyliai
aš tai daug mezgiau. pasiekiau kaklą ir op, mano vaikas nežino, koks jis turi būti taigi yra variantas skalbti be kaklo
siūlų nebuvau. nu. išsigandau, kad nebūt kaip Restar
Šarangės vaizdiniai labai mieli kaip faina veikliai moterai. sudomino tas šaliko raštas. koks jis?
ligoniams mano aplinkoj artimoj tai tfu tfu, bet darbe tai daugėja krentančių
Rasyte, tai tu nesi visai naujokė mezgimo mašinose nu pasipils tuoj mezginiai kaip iš gausybės rago.... vėl man realų reikėjimą sukels
Labas
o mane vėl atbulinis reikalas ištiko...mezgu mezgu, pilna spinta mezginių, o nenešioju... nu šiuo metu pagrinde nešioju kišenėtas abi, kartais išsitraukiu kašmyriukinį kardiganą...retokai vieną kitą megztinį
o norimų numegzti eilė vėl iššsirikiavo bent iš 3 megztukų...
dar pasiguosiu kad kažkokiu būdu kažkokį dieglį nugaroj įsitaisiau
čia kai trenerė vis sirgo sirgo..vadinasi ne trauma, bent jau ne pilateso
bet tai šiaip neskauda, skauda tik lenkiantis priekin ar atgal loštelėjus
užsirašiau pas daktarą...bijau ir sėdėt ir stovėt ir gulėt
ir mankšton eit ir neit..reik diagnozės
Rasyte, tai tu nesi visai naujokė mezgimo mašinosenu pasipils tuoj mezginiai kaip iš gausybės rago.... vėl man realų reikėjimą sukels
Sveikos, aš vakar vakare jau dainuoti pradėjau, nors visą savaitgalį susisukus susigūžus, skaudančia galva. Nusprendžiau, kad nuvijau ligą. Bet va darbe vėl ima galvą spausti, akis versti... Keistas jausmas, kitų simptomų nelabai yra. Įkaliau dar ciberžolės...
Šarangės savaitgalis turtingas, įdomus ir spalvingas. Faina, kad turi dar vieną sektą . beje, per radiją girdėjau, kad Panevėžio aktyvistai irgi Letuvos šimtmečiui šaliką mezga ir ne 100, o beveik 1000 metrų
. https://naujienos.al...veik-kilometro/
LIniukos mezginių laukiu labai.
Aš irgi savo baigiau milžiną megztuką - į jį tilptų 2 Qqutės ir būtų ne megztinis, o suknelė jai . Bet vakar nesukaišiojau galų ir neišploviau dar. O džius nežinia, kiek laiko, ripsas... Arba į džiovyklę biškį įkišiu
. Pasigirt tai nelabai bus kuo, bet toks labai nešiojamas bus kasdien ir sode ant timpų, nes neturėjau tokio. ir dar su kišenėm, kad telefonas tilptų ar sėklų maišelis, nes sode man prisiskambint ypač sunku būna, kai palieku troboj telefoną
.
Mano vyriškis neatpažįstamas. jeigu ničniekada gyvenime neplanuodavo atostogų (pernai buvo pirmas kartas), tai šiemet ne tik kad suplanavo, bet ir nakvynės birželio antrai pusei užsakė ne itin pasitaręs . Prigrasinau tik, kad su nemokamu atšaukimu užsakytų. Nes aš gi nei nepasigilinau dar. Sunku, kai negali kontroliuoti
. ir dar nežinia, kuo važiuosim...
Tai turiu klausimą toms, kurios keliavo į Kroatiją - kur buvot apsistoję (daugmaž), kur neverta, kur verta, kokie daugmaž svarbūs patarimai, ką būtina žinoti? Aišku, prisiskaitysiu atsiliepimų visur, bet koks savų patarimas irgi vertingas .