Sveikos, šiandien gyva nuo 6 val. Nesimiegojo, nes turbūt nesąmoningai rūpinausi, kaip viską suspėsiu. Tai atsikėliau su mintim, kad dar ir pamegsiu, o tik virtuvę išsišveičiau (neskaitant maudymosi ir mankštelės). tada šokių festivalis, biblioteka, muzikos mokykla ir vos ištvėriau iki namų, nes taip jau reikėjo ciberžolės... Taip galvą skaudėjo, bet ne šiaip, o ligai kimbant. Tai grįžus rijau viską, ką tik radau, vitaminą C, ciberžolę, putinų sirupą, imbierą, aviečių arbatą, česnaką gausiai... ir dar ne viskas . bet šiuo metu jaučiuosi tokia įaudrinta, kad net pamiršau, jog su liga kovojau. pažiūrėjau filmą "Pragaras" (Brimstone https://www.filmai.i...u-kalba/28289),gal geriau būčiau ir nežiūrėjus, o dar vaikai šalia, gerai, kad ne mažoji... Nu fui fui, man perdaug įtampos ir pasibjaurėjimo... Toks sukrečiantis ir priverčiantis susimąstyti...
Aš galvojau, kad jau pražiopsojauparašysiu tau až, jei dar grįžtum prie šio sumanymo
Parašyk, kol kad norinčių nedaug, o siuntimas ar ne 12,50 eur, tai reik skaičiuot, ar apsimoka. Vet aš vis dar norų turiu
Lace, pasirodykŽinau, kad seilėtekį kels. Aš dukros megztuką vėl suklydau
Įrodžiau, kad skiepas nuo gripo neapsaugo - užkaitau iki 39.5
Kampukų yra R, o antmodeliniai vaizdai kažkada tikriausiai bus. šiandien jau permezgiau kaklo atnarą, gal truputį ne taip delikačiai atrodo, bet turėtų būti gerai.
Sveikatos
Kaip keistai šiandien tylu. Galvojau, kad mano planšetė tiesiog neatnaujina svetainės
Paskelbė tą karantiną ir mes pradėjom kristi. Vakar vakare užtikau,kad pati turiu truputį temperatūros. Šiandien išryto nebuvo, bet po pietų vėl tas trputis. Bet apie pietus pamatėm, kad mažoji netikėtai nuėjusi miega. Tai jai ir aukšta temeratūra, ir labai prastai jaučiasi. Negi bus serialas. Jau seniai kažkaip masiškai nesirgom.
Sveikos,
Žiūriu ir aš, kad čia tuštuma. Pas mus tai veiksmas, aš tik vakar vėlai grįžau. Luknei buvo pirmas gatvės šokių konkursas, šiandien turėjo važiuot į varžybas Ingalinoj slidinėt, bet atsisakė jau...
Dauguma gal matėt FB foto iš Dobelės amatų namų, labai jauki vieta, audimo, keramikos, mezgimo ir pan studijos.
Vienas tik idomesnių momentų, tas pufas tai yra susukta 97m juosta, (prie kurios mes irgi mažumėlę prisidėjom), tikslas 100m Latvijos nepriklausomybės šimtmečiui paminėt
Beje, Dobelės kraštotyros muziejuje, kur mums buvo kursai, taip pat vyko lietuvių tūsas Lietuvos šimtmečiui paminėti
Kiti rasti mezginiai, tai mūsų lygiui jau kaip ir per paprasti, nors ir dailių buvo, tiesa, vienos pirštuotos pirštinės sakė nertos adata kaip taip neįsivaizduoju... Dauguma iš margų siūlų. Patiko vienas šalis, raštas primityvus, įsižiūrėjus,tačiau reljefas ir spalvos viename padarė įspūdį.
Riešinės po 15eur.
Prisėdau ir labai smagiai raštuoju baltą angorą, nežinau kas gausis, bet mezgus šitą, tik susegamą.
Kursais vis dar negaliu atsidžiaugt, ir įdomu, ir naudinga, ir kompanija superinė, panašiai kaip koks mezgėjų meetas
Beje, rekomenduoju filmą http://www.imdb.com/title/tt0765010/
Baigiau megztuką-paltuką. Labai smagus receptas ir rezultatu visai patenkinta.
Šarange, čia tas šokių konkursas, kur Anykščiuos? Miglė irgi ten turėjo dalyvaut, bet išvažiavom į sodybą ir labai norėjo kartu važiuot, tai praleido konkursą. O būtų pirmą vietą parsivežus
Labos
temperatūros nebeturiu, bet nuvargau nuo kosėjimo. Vis bandau dukrą įtikint, kad nešnekintų manęs, kad balsas pailsėtų, ir vis nesėkmingai
Ta proga išardžiau ir iš trečio karto jos megztuką pradėjau. Gal pagaliau bus gerai.
Liniuka, aha, Lithuanian cup 2018. Nu va, praleidot medali 😁 Lukne su 3vieta grizo. Kada rodysies su spabaigtukais, jau jau kokius 3 slepi 😁
Nu parodysiu parodysiu Dabar džiūsta
dontstop kad ir dirba,bet mezginius kepa,tik čia kažkodėl nesirodo
Labas rytas,
Liniuka, kaip tu čia taip greit numezgei? Man atrodo ką tik svarstei, ar megztinį žiemai, ar paltuką pavasariui megzt.
Olaiva, o kur tu dontstop mezginius matai? Gal dėlti o ir primezga daug, kad mažai plepa.
Išėjau šiandien į darbą. Temperatūros nebebuvo, bet dabar nosis, gerklė nemaloniai dega - matyt ilgai šitas reikalas tęsis. Nes jei prasideda kosuliai, man ilgai būna.
Labas rytas,
Liniuka, kaip tu čia taip greit numezgei? Man atrodo ką tik svarstei, ar megztinį žiemai, ar paltuką pavasariui megzt.
Olaiva, o kur tu dontstop mezginius matai? Gal dėlti o ir primezga daug, kad mažai plepa.
Išėjau šiandien į darbą. Temperatūros nebebuvo, bet dabar nosis, gerklė nemaloniai dega - matyt ilgai šitas reikalas tęsis. Nes jei prasideda kosuliai, man ilgai būna.
ravelry