Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tam kur iškart po vatesi.

Kokį fainą svečią šiandien turėjom :wub:  Atbėgo į kiemą šuo. Toks drąsus ir draugiškas. Didelis, matosi naminis. Įsileidom į namus, tai visi lūžom nuo katino pozų ir garsų :D  O svečiui giliai vienodai, pasimeilino visiems ir išbėgo :D​  Ech...

faina tie naminiai šunys.aš galvoju,kodėl anksčiau vyro neprispaudžiau,kad reik namie šuns.vis nuolaidžiavau :) bet šita lapė atsirado po ilgos tylos,kai jau vyrui rodės,kad pamiršau tą savo norą ir tik bac,korgių vada netyčia klaipėdoj :) 

Atsakyti

Lace, kaip ten musu virbalu uzsakymas?  A galiu jau svajot kad ir apie paveluota dovana :D

Kad kol kas norinčių nelabai atsirado, bus brangu siųstis  :unsure: 

Atsakyti

Nu tai ką tie niekingi 99 eur už TIEK siūlo, palyginus su kokiu buteliuku kvepalų :D. Seniai nepirkau sau kvepalų ir poreikio nebuvo. Bet va, kaimynė davė mėginukų iš Occitane, visai patiko netgi, ir neblogai kvapas laikosi, kai pasiimu skarą, tai vis dar maloniai jaučiasi.

O aš nusimezgiau keletą mėginukų, jau koks malonumas to raudonai bordinio ir to balkšvai melsvo ♥. Bus per geri siūlai, sunku kokiam projektui atgailėt :D. O dukra jau sugalvojo modelį pilkam gauruočiui, tų tai negaila pradėt :). Bet pirma savo reikalus dar reikia baigti.

Atsakyti

Frederic Malle “Portrait of the Lady”

Sitie ir mano noru sarase 

Atsakyti

Labos

pamezgiau “ant vietos” šiandien - išardžiau, ką buvau numezgus, nes buvo per platu ir sumezgiau nuardytą dalį.

Gerai vis dėlto darbą pradėt vidury savaitės, ne nuo pirmadienio. Galvoj nebetelpa ir jau atokvėpio reikia. Dar dukros savaitinis nuovargis ir ožių armija prisidėjo. Šiandien jau tik megzt ir benorėjau  :ax: 

Dukra valgi dažniausiai, bet dar pratinasi. Pvz., daržely nevalgė vakarienės, nes jai buvo neskani grikių košė, bet namie ji ją kapoja ir dar prašo  :hmm: O su maisto gamyba dabar aš tikiuos, kad pagrindinę normą darbe/daržely pavalgom ir vakare tik kas nors paprasto ir lengvo. Ne visada pavyksta vis dar.

Baltai pavydu patinkančių kvepalų. Ne per seniausiai nusipirkau itin mylimus ir supratau, kad turbūt skonis pasikeitė. Patapo tiesiog kvepalai  :unsure: Naujų kol kas nepirksiu iš principo (kvepalų drakiaus man tikrai nereik...), bet nebežinau, kas man patinka  :hmm: Locitano turiu kelis mažiukus, skanūs, bet ne iki pirkimo. Ir nelabai laiko man jie. Gal priprantu per greit  :unsure:  Apskritai, Locitano kosmetika visa kvepia maloniai.

Restar lobis  :wub: Bet mano drakiaus lobių skryna matomoj vietoj pastatyta, jei netyčia silpnumo akimirka ištiktų :D

Rasyt, sveikinimai su kepure! Pavarai su tempais, o dar sakei, kad aukštojo reikės  :blink: 

Ačiū už čiužinių rekomendaciją, būtinai ieškosiu. Bet šį savaitgalį nusimačius tingėt, kiek pavyks, ir sveikt - sugebėjau vėl gerklę peršalt, nebeprašneku normaliai. Didelė bėda, kad vidury pasakos balsas dingsta :D

Atsakyti

Sveikos,

Man mokymai ir siandien ir ryt dar, bet nesiskundziu. Linkejimai is Dobeles.

Tie siulu savininkai is Rokiskio ir ta vyra kazkada pamaciau savo vyro fb  drauguose, sakau is kur pazysti,  kiba siulus perki 😁 sako cia mano draugas is mokyklos laiku 😁 tai va, svogeriu krastas 😁

I maisto tema. Kokiom egzotikom cia mus primaitino ir dar prisipirkom lauktuviu! 😁

Restar, o kaip kainos siulu? 

Atsakyti

Sveikos.

Įlindau trumpam pasižvalgyt kuo gyvenat...

Restar kiek siūlų :rolleyes:... Ką megsi iš gauruotųjų? Aš tokių irgi turiu  :D . Jau ir numezgiau megztinuką pagal panelės užsakymą, bet dar vis tiek turiu  :rolleyes: 

20180110_145542_medium2.jpg

Atsakyti

Labos

Agnex, jaukus gauruotasis ir užsakovė patenkinta  :wub: 

Mane užsakovė šantažuoja  :oh: Vos susitarėm, kad užsidėtų pirktinį džemperį, nes rankos ledinės. “Bet tu juk šito nenumezgei” = nenešiojamas daiktas  :oh: 

O mezgamo tai tik kokie 5 cm dar yra...

Atsakyti

Labas dienas :4u:

As vakar matyt is pavydo nutylejau apie Restar grobi :rolleyes: Imciau koki viena kailiniuoti is smalsumo ir kasmyreli  :wub: 

Agnes uzsakove su kailiniuotu labai super :wub:

grizom su vidurinele is miesto, reikejo dovanu gimtadieniams, dabar eisiu suruost panelyte i teatra ir tada eisiu megzti.. oi dar reik dicki idarbint, kad siulu prisuktu, nes per nakti pasikeite norimos spalvos poreikis :rolleyes:

Tiesa, noriu pagirti siulu sandelio merina.. koks minstutelis ir malonybiskas :rolleyes: ir kaina geresne nei pas berniukus :rolleyes:

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Aš laiminga - megztukas Rūtą labai nudžiugino  :wub:  (aš jai siurprizą padariau, nesakiau, kad mezgu)  :rolleyes:  tik kaklo atnaros reiks kelias eilutes primegzti, truputį per gili iškirptė gavosi, o šiaip viskas idealiai  :B 

Atsakyti

Kad kol kas norinčių nelabai atsirado, bus brangu siųstis  :unsure:

Aš galvojau, kad jau pražiopsojau  :unsure: parašysiu tau až, jei dar grįžtum prie šio sumanymo  :rolleyes: 

Atsakyti

Lace, pasirodyk  :rolleyes: Žinau, kad seilėtekį kels. Aš dukros megztuką vėl suklydau  :oh: 

Įrodžiau, kad skiepas nuo gripo neapsaugo - užkaitau iki 39.5  :oh: 

Atsakyti