Mano vaikų mokykla irgi paskelbė karantiną. Keisčiausia, kad mano vaikų klasėse tai ne taip jau daug ir serga, bet girdėjau, kad yra klasių, kur daug sergančių, tai gal tas 20% ir susidaro visoje mokykloje. Dukra para kad mokykla net ošia iš džiaugsmo. Maniškiam su atostogom iki 23 d. nereikės eit. T.y. 23 jau reikės eiti, kažkaip įdomiai
HM keistokai
musu mokykloj atostogos iki 23 dienos bet iskaitytinai, ir kiek suprantu cia visur vienodai
Ristina, apžiūrėti reikėjo tavo ritę? Nu balta ir balta - neįdomu , net labai nečiupinėjau, tik užrašą pamačius nusišypsojau
.
Pasirodo, ta moteriškė, siūlus pardavinėjanti - Gudo Knitwear. Ir dar kitų verslų turi. Žodžiu, pavydžiu versliems žmonėms .
Maniškiai turėtų 12 išeiti į mokyklą, o 15 pareiti ir po to atostogauti.
Mano grobis
Ristina, apžiūrėti reikėjo tavo ritę? Nu balta ir balta - neįdomu
, net labai nečiupinėjau, tik užrašą pamačius nusišypsojau
.
Bet ar baltai balta?
Nešovė mintis, paprašyt tavęs apžiūrėt
pasirodo balti siūlai - deficitas
![]()
medvilnė ar merinas? optiškai balta ar pieno?
Tai vat, būtų tie klausimai buvę, būčiau žiūrėjus, o kai nebuvo, tai balta ir tiek, toks įspūdis.
Reikia eit mėginukų mezgaliotis .
Ristina, apžiūrėti reikėjo tavo ritę? Nu balta ir balta - neįdomu
, net labai nečiupinėjau, tik užrašą pamačius nusišypsojau
.
Pasirodo, ta moteriškė, siūlus pardavinėjanti - Gudo Knitwear. Ir dar kitų verslų turi. Žodžiu, pavydžiu versliems žmonėms
.
Maniškiai turėtų 12 išeiti į mokyklą, o 15 pareiti ir po to atostogauti.
Mano grobis
matau tik mėtinę ♡
kas tos melsvos babinos? mmmmmmmmmmmm kaip noriu i ta sandeli
nu man ta mėtinė irgi la bai prie dūšios
kas do sudėtis?
nu man ta mėtinė irgi la bai prie dūšios
kas do sudėtis?
spėju mixas mixuotas
Tai vat kad ne mėtinė ten visai . Balsvas siūlas su melsvu maišytas. Kašmyras su merinu
. Man tas raudonas labai patraukė akį, jis toks sodrus ir su pilku vienu siūleliu maišytas. Lyg ir dukrai taikiau su ta mohera, spalvos realiai labai atitinka.
Apie maistą....jau seniau rašiau,kad pavydžiu jums viską valgančių vaikų. Maniškių racionas iki paauglystės buvo labai apibrėžtas-košės,blynai,varškėčiai,varškės apkepas,makaronai grietines-sviesto padaže,kotletai,kepsniukai ir pieniškos sriubos,garnyrui-agurkas,pomidoras,jokių salotų,jokių burokėlių,jokių sriubų,jokių troškinių....praktiškai viskas..užknisdavo gaminti vaikams ir sau atskirai.
Kiek daug įvairaus maisto tavo vaikai valgo ir dar skundies
nematei išrankių vaikų su ribotu racionu
Paskaitom ir pabraukom
košės,blynai,varškėčiai,varškės apkepas,makaronai grietines-sviesto padaže,kotletai,kepsniukai ir pieniškos sriubos,garnyrui-agurkas,pomidoras kas dar liko neišbraukta