Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas

Rasytes lobiai!!!

Gerai ramiai skaiciau apie ta trikampi :) dabar apsvieskit kur man jo ieskoti ?   :)

prie degalų lygio rodyklės. nu yra ane panelis, kuriame rodo, kiek degalų liko. tai ten kažkur yra ir nupiešta kolonėlė su trikampiuku. vat į kurią pusę trikampiuko smaigalys rodo, tai toj pusėj ir tavo auto bakas

tiesą sakant aš esu kažkada susimąsčiusi, kas ten per piešinys ir kadangi matyt taip jau sutapo keliose auto, kad trikampis rodo į tą pusę, kur degalų "vaivorykštės" maksimumas, tai galvojau, kad jis reiškia būtent tą :D

Atsakyti

Žiūrėk ką daro ;) susirask Dianos Sullivan filmukus. Ta po anglisky bazarina :D
O instrukciją gali studijuot. Mažiau tada bus klausimų. Nereiks jutūbėj tupėt.

Ir nereik kažkokių tai "navarotų" pradžioj mokytis. Pradžioj užteks uždėt akis ir pamegzt lygai. Gali pradžią  virbalais prasimegzt. Mažiukei liemenę ar megztuką sukurpk.

Tavo vietoj dar būčiau nusipirkusi kokio prasto siūlo kelias babinas. Pagalbiniam siūlui ir šiaip pagadinimui :D

Eisiu studijuot, o tai jau prisidirbus buvau. 2 kartus adatos uzkibo uz karietos metaliuku, nei pirmyn nei atgal.. islaisvinau nesulauzius adatu kazkokiu budu, bet dabar jau bijau pradet.

O siulu tai turiu gadinimui :D

Atsakyti

Gerai ramiai skaiciau apie ta trikampi :) dabar apsvieskit kur man jo ieskoti ?   :)

Šiandien kažkodėl galva,kaip puodynė,reakcija lyg sulėtintam filme... :huh2: 

perskaičiau apie trikampiuką ir negaliu suvokti apie KOKĮ trikampiuką klausiama(nors vakar pati jo ieškojau :D  )...

vakar virtuvėje buvau įsijungusi teliką,tai pirmiausia atsigamino vakarykštis laidos anonsas,apie dabar įsibangavusius sexo skandalus it tam tikrus trikampėlius..

:unsure: kiekvienas pagal savo sugedimo laipsnį,kaip sakoma... :D​ 

Atsakyti

vis dar trikampiuku  tema nesibaigia :hmm: :D

neturiu auto. o ilipus i vyro auto, kazkaip  pamirstu paklaust ar pas ji trikampiukas :D  yra :D  reiks kada i autobusa ilipus  pasziuret, nes  tuo daznokai vazinejuosi :D

mezgu mezgu :)  gali but, kad gal sivakar ir baigsiu ( ziurint kada vakaras mezgiminis  prasides, nes daznokai prasideda tik 22 val ir greit baigiasi )

reik  pradetieskot, kas toliau lips ant virbalu :hmm:

Atsakyti

Apie maistą....jau seniau rašiau,kad pavydžiu jums viską valgančių vaikų. Maniškių racionas iki paauglystės buvo labai apibrėžtas-košės,blynai,varškėčiai,varškės apkepas,makaronai grietines-sviesto padaže,kotletai,kepsniukai ir pieniškos sriubos,garnyrui-agurkas,pomidoras,jokių salotų,jokių burokėlių,jokių sriubų,jokių troškinių....praktiškai viskas..užknisdavo gaminti vaikams ir sau atskirai.

Kartais nieko nedarydavau,prie pilno bliūdo badu nemirs...bet vis tiek nevalgydavo..

Dieną, dvi...obuolį kokį sugraužia,mokykloje bandelę nusiperka...vsio...taip ir būna,nezyzia ,po šaldytuvą nenaršo,tai vėl padarau,ką ir jie mėgstau...darželyje beveik nieko nevalgydavo..

iki paauglystės taip..

Paskui pamažu pradėjo valgyti vis daugiau,ne kiekiu,asortimentu...atsikvepiau,daug mažiau maisto gaminimo...

Atsakyti

Vilmak oi kaip man pazistama tavo situacija..nu gal ne toks siauras racionas bet pvz mano mama istinka isterija kai mano vaiks atvaziuoja, nes jis praktiskai nieko pas ja nevalgo :)

o man tai atrodo  visai platus maniskio racionas palyginus su taviskiais

bet jokiu troskiniu as net nemeginu jam siulyt

sriubas kazkada isiklausinejau konkreciai kurias megsta tas ir verdu, visai nemazai gaunasi-zirneliu, pupeliu, burokeliu, ryziu :)

ansciau kruopas ivairesnes valge dabar liko, grikiai, lesiai, ryziai ir bolivine balanda...bet ir as ne daugiau ju  valgau :)

dar makaronai, kotletai. karbonadai, guliasas :D

nu arba praso buritos...kuri is pakeptos vistienos ant tortilijos, darzoviu, tai tokias dvi vakarienei suvalgo :)

Atsakyti

Namie fanfaros, nes mokykloj paskelbė karantiną ir su visom atostogom į mokyklą tik vasario 26 :D  Galėtų ir darbe karantiną paskelbt :D  Maistas... Man šian reikia susigalvot, ką į baliuką sodyboj vežtis... Viskas mirtinai atsibodę :B​  Kol kas be lipnių vištienos petelių nieko nesugalvojau.

O į lempučių ir trikampėlių temą tai dabar pas mane dega trys :blink: Baigėsi langų ploviklis, perdegė priekinis žibintas ir nevienodas slėgis padangose. Jaučiu dar kokia viena užsidegs ir namo eisiu pėsčia :D  tfu tfu tfu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 09 vasario 2018 - 14:33

Liniuka, tai uzgesink kokia viena, kuri lengviausiai uzsigesina :lol:

Su Ristinos  :wub:  pagalba suradom liga, su siulu db negaliu pabandyt, monstras neleidzia, bet jau dyyydelis zingsnis link mezgimo :lol:

Atsakyti

Jei randu internete kokį visų išgirtą patiekalą, ir pagaminu savo šeimai - tai visada patiriu fiasko :D nesvarbu pyragas tai ar koks marmalas.

Baklažanus mano šeima valgo, bet šventai tiki jog ten grybai :lol: :lol:  https://www.15min.lt...iu-pyragas-3719ir nesistengiu paneigt to fakto :B

Atsakyti

O aš grįžau su maišu siūlų. Godulys užpuolė.... "Tik" 99 eurus sumokėjau....Mačiau babinaitę Ristinai atidėtą :). Prisiėmiau reikia-nereikia, bile gražūs :). dabar tik į pensiją išeit ir megzt, megzt :).

Gal pavyks nufotkint. Ale dabar baisiai alkana, o pavalgius galiu ir užmiršt...

Iš tikro, taigi jaučiam, ką mūsiškiai valgys, o ko ne... Nors kartais nustebina ir į vieną, ir į kitą pusę. Pvz., ta viena lėkštė su burokėliais, rukola ir ožkų sūriu taigi mano pačios išrankiausios dukrytės. Ir mano su vyru :). Bet kažkada pasiūlėm "ant durniaus", tai dabar įsitikinusi, kad tai - jos mėgstamiausias patiekalas :). Pyragai tai tinka visokie, bet kada dabar itin retai gauna ko saldaus. Aš pati tapau šioj srity išranki, tai kepu tai, kas žinau, kad man patiks :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 09 vasario 2018 - 15:08

nu Liniuka, tavo lemputės tai tokia ir bėda

skysčio užsipili, lempą pasikeiti, padangų slėgį padidini. viskas beveik padaroma namų arba eilinės degalinės sąlygom. su lempa gali būt sunkiau, jeigu ji užkišta giliai. bet šitą galėtų pakeist eilinis meistriukas be jokio užsirašymo išankstinio

ohoho, kokio ilgumo karantinas :blink: žinau, kad mano valdžia paskelbė epidemiją Vilniuj, bet ar užsidaryt mokyklom, tai pačios turi spręst. mano didelių moksleivių įstaiga tai net neplanuoja...

o nebus taip kad perkels tipo atostogas :hmm:

su vaikų meniu sakyčiau labia individualiai :D  mano kūdikiai iki paauglystės valgė praktiškai viską, o paskui staiga bac ir šokas mamai :D

Atsakyti

..Mačiau babinaitę Ristinai atidėtą :)

Nešovė mintis, paprašyt tavęs apžiūrėt :rolleyes: pasirodo balti siūlai - deficitas  :huh2: 

Atsakyti