Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kad užšalo ne gumos, o pats spynos mechanizmas. O ten jau pripurkšta visokių reikalų. Nu svarbu ir keleivio pusės durys neužšaltų, nrs tada tektų per galą į priekį lipt.
Atsakyti

Labas rytas,

Pas mane situacija kontroliuojama :D mašina užsivedė, durys atsidarė, keliai nuvalyti, bet nebarstyti, tai privažinėtas sniegas jau virsta ledu...

Kerpena, prajuokinai su savo elegantiškuoju vyriškiu :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 sausio 2017 - 09:22

bet vat kad šaaaaalta, tai jau čia problema.

Atsakyti

Liniuka, pro keleivio dureles dar nieko.

Kažkada mūsų pačiai pirmai mašinai užšaldavo  visos durys ir mano elegantiškas vyriškis su paltuku ir portfeliuku lįsdavo į mašiną  pro bagažinę. :)

aš ne tokia elegentiška kaip tavo vyriškis, su striuke ir taše, bet irgi esu taip lipus :oh:

Kaimynai savo dyzelių neužsiveda ir aiškina: nelipkit, puonia, nevarkit, vistiek neužsivesit...

Įsirioglinau ir užsivedžiau :P ta mašina šiaip jau buvo gyva bėda, bet vesdavosi visada :D Važiuoju ir galvoju: kaži atitirps  :hmm: ar man ir lauk prie darbo per galą reiks lipt  :lol: 

Atsakyti

Nite, ir kaip - atitirpo?

Atsakyti
Nu jo...Per bagažinę man net teoriškai sunkiai būtų, nes gi sedanas. Nors kažkaip sėdynės turėtų atsilenkt. Vieną kartą ikėjoj nusipirkau komodą ir aišku pati jos nei pakrutint nesugebu. Tai pasiprašiau gretimos mašinos vairuotojo pagalbos. Tas ne blondinas iškart pamatė, kad ant galinių sėdynių netilps ir pradėjo ieškot, kaip atsilenkia atlošai. Tupinėjo gal 10 min. ir niekaip nerado. Bet teoriškai turėtų.
Atsakyti

Nite, ir kaip - atitirpo?

Atitirpo :D bet važiavau "per aplinkui" :D

Atsakyti

Atitirpo :D bet važiavau "per aplinkui" :D

kaip lėktuvas, sukai ratus, kol gavai leidimą tūpti :D

Liniuka, tai turbūt tas vairuotojas ir komodą parvežė :D  jeigu jau netilpo ir neatsilenkė atošai

Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2017 01 05, 10:13)
Tai kad užšalo ne gumos, o pats spynos mechanizmas. O ten jau pripurkšta visokių reikalų. Nu svarbu ir keleivio pusės durys neužšaltų, nrs tada tektų per galą į priekį lipt.

Labos Audi kresdavo tokius pokštus, o dar mėgdavo atsidarius dureles, nebeužsidaryti, važiuodavau laikydama kaire ranka dureles, oliai liai kaip sunku.
Tai lipdavau per galines dureles, su visu 130 kg smile.gif))

Mano kūrėsi, atsidarė, užsidarė, apskritai šita gi gudri, turi Webasta sistema, tai pasišildo iki man ateinant smile.gif)))

O šiaip esu juodai juodai be nuotaikos. Nu tokia aš be sveikatos, energijos, ūpo, nuotaikos.....lyg viskas taip pat, bet kažkokia kirmelė liūdesio apsigyveno mano viduje......ta amžina tamsa, drėgmė, jokios saulės jokios....ir taip jau nežinia kiek laiko, net vasara nebuvo saulėta....verysad.gif((((Gal vitaminų kokių trūksta, Tas noras saldumynų nesveikas ir gąsdinantis, atrodo kad net dreba viskas vien nuo užrašo tortas ar paveiksliuko netyčia pamatyto.....Vakar jau nusipirkau vitaminų B6, Magnio. Geriu po 2 kapsules pradžioj kokia savaitę, matyt trūkumas, šiaip negėriau, o dar po operacijos matyt pradigo jie mano kūne smile.gif Tikiuosi atsigauti....
Atsakyti
Neparvežė, radom kitą būdą sutalpint. O be to jo žmona labai nelaiminga visą tą laiką sėdėjo.
Atsakyti

Ingriduska, laikykis,  :4u: 

Ypač tų saldumynų noras gasdinančiai nuskambėjo. Taip daug pasiekei, tokia graži dabar. laikykis :friends:

Atsakyti
Ingriduska, laikykis. Saldumynų norą girdėjau mažina chromas (tikiuosi nenusišnekėjau). O dėl saulės gal išlėkit kur į saulėtas atostogas savaitei?
Atsakyti