Labas rytas,
Pas mane situacija kontroliuojama mašina užsivedė, durys atsidarė, keliai nuvalyti, bet nebarstyti, tai privažinėtas sniegas jau virsta ledu...
Kerpena, prajuokinai su savo elegantiškuoju vyriškiu
bet vat kad šaaaaalta, tai jau čia problema.
Liniuka, pro keleivio dureles dar nieko.
Kažkada mūsų pačiai pirmai mašinai užšaldavo visos durys ir mano elegantiškas vyriškis su paltuku ir portfeliuku lįsdavo į mašiną pro bagažinę.
aš ne tokia elegentiška kaip tavo vyriškis, su striuke ir taše, bet irgi esu taip lipus
Kaimynai savo dyzelių neužsiveda ir aiškina: nelipkit, puonia, nevarkit, vistiek neužsivesit...
Įsirioglinau ir užsivedžiau ta mašina šiaip jau buvo gyva bėda, bet vesdavosi visada Važiuoju ir galvoju: kaži atitirps ar man ir lauk prie darbo per galą reiks lipt
Nite, ir kaip - atitirpo?
Nite, ir kaip - atitirpo?
Atitirpo bet važiavau "per aplinkui"
Atitirpo bet važiavau "per aplinkui"
kaip lėktuvas, sukai ratus, kol gavai leidimą tūpti
Liniuka, tai turbūt tas vairuotojas ir komodą parvežė jeigu jau netilpo ir neatsilenkė atošai
Labos Audi kresdavo tokius pokštus, o dar mėgdavo atsidarius dureles, nebeužsidaryti, važiuodavau laikydama kaire ranka dureles, oliai liai kaip sunku.
Tai lipdavau per galines dureles, su visu 130 kg ))
Mano kūrėsi, atsidarė, užsidarė, apskritai šita gi gudri, turi Webasta sistema, tai pasišildo iki man ateinant )))
O šiaip esu juodai juodai be nuotaikos. Nu tokia aš be sveikatos, energijos, ūpo, nuotaikos.....lyg viskas taip pat, bet kažkokia kirmelė liūdesio apsigyveno mano viduje......ta amžina tamsa, drėgmė, jokios saulės jokios....ir taip jau nežinia kiek laiko, net vasara nebuvo saulėta....((((Gal vitaminų kokių trūksta, Tas noras saldumynų nesveikas ir gąsdinantis, atrodo kad net dreba viskas vien nuo užrašo tortas ar paveiksliuko netyčia pamatyto.....Vakar jau nusipirkau vitaminų B6, Magnio. Geriu po 2 kapsules pradžioj kokia savaitę, matyt trūkumas, šiaip negėriau, o dar po operacijos matyt pradigo jie mano kūne Tikiuosi atsigauti....
Ingriduska, laikykis,
Ypač tų saldumynų noras gasdinančiai nuskambėjo. Taip daug pasiekei, tokia graži dabar. laikykis