Labai gražus spalvynas, Rasyte ♥. Tai nufotkink ir likusias Kalėdas .
Labai gražus spalvynas, Rasyte ♥. Tai nufotkink ir likusias Kalėdas
.
Broli ar saldytuvo turini ?
Rasyte fainuma ir gausuma
fotkinti galima viską mums bus įdomus ir šaldytuvo turinys
o šito lobio spavlos tai sousou. nes tas visas ružavas išmesčiau, o tada lieka vien niūruma
ai, apie Kerpenos vakarienę. šiaip biškį į ūsą pasijuokiau. nu nes turėtum pažinot savo šeimyną naujienų klausimu. o jei nepatiko baklažania, tai kodėl nepakeitus jų tuo, ką mėgsta visi. ir tie žirniai gal visai tada sueitų. nes man būtent ta košė ir buvo skaniausia
baklažanai nėra ir mano favoritų sąraše, bet kartais visai pavyksta valgomai juos paruošti. pvz įmaišyti į kotletus
Ai, dar apie moliūgus su cukinijom. Moliūgų nebėgau dėl saldumo ir poskonio, o cukinijas tik termiškai apdorotas supratau. Dabar abu LABAI mėgstu, bet žalius. Moliūgą pasitarkuoju burokine tarka, citrinos, druskos, kajeno pipirų ir aliejaus - apsivalgymas. O cukinijos vietoj agurkų daug skaniau netgi ♥.
Rasyte - viską gali fotkint . Išmatuosim tavo mamos meilę
.
Brolis
Vajeeezau kiek detaliu su kuo jos valgomos?
5B563814-BA27-41BC-A80B-EBC1491455BB.jpeg 101,04KB
0 Parsiųsta kartų
Dieve dieve.. aukstuosius mkslus reiks baigt, kad kas nors pavyktu
Brolis
Vajeeezau kiek detaliu
su kuo jos valgomos?
5B563814-BA27-41BC-A80B-EBC1491455BB.jpeg
Dieve dieve.. aukstuosius mkslus reiks baigt, kad kas nors pavyktu
nepergyvenk,užteks ir profkės
nepergyvenk,užteks ir profkės
baik tu, užteks ir mokymo namuose ar savarankiško, kaip jis ten vadinasi
nuotolinis
Juokinga ania o man tai baisu pasidare knyga pavarcius
Eisiu youtubes ziuret.. alia pagrinde rusiskai sneka, o as panimaju neocen..
Labas
Rasytes lobiai!!!
Gerai ramiai skaiciau apie ta trikampi dabar apsvieskit kur man jo ieskoti ?
Juokinga ania
o man tai baisu pasidare knyga pavarcius
Eisiu youtubes ziuret.. alia pagrinde rusiskai sneka, o as panimaju neocen..
Žiūrėk ką daro ;) susirask Dianos Sullivan filmukus. Ta po anglisky bazarina
O instrukciją gali studijuot. Mažiau tada bus klausimų. Nereiks jutūbėj tupėt.
Ir nereik kažkokių tai "navarotų" pradžioj mokytis. Pradžioj užteks uždėt akis ir pamegzt lygai. Gali pradžią virbalais prasimegzt. Mažiukei liemenę ar megztuką sukurpk.
Tavo vietoj dar būčiau nusipirkusi kokio prasto siūlo kelias babinas. Pagalbiniam siūlui ir šiaip pagadinimui
ai, apie Kerpenos vakarienę.
šiaip biškį į ūsą pasijuokiau. nu nes turėtum pažinot savo šeimyną naujienų klausimu. o jei nepatiko baklažania, tai kodėl nepakeitus jų tuo, ką mėgsta visi. ir tie žirniai gal visai tada sueitų. nes man būtent ta košė ir buvo skaniausia
Nieko, suvalgė, nes viską išdalinau iš karto ir taip ne per gausiausiai padariau. Na, mačiau vieną kitą gabaliuką baklažano kai kas slapčia išmetė. Aišku nujaučiau kad taip bus.
Daug dalykų vis tiek kam nors netinka.
Ir šiaip periodiškai, matyt kaip ir daugeliui užeina gaminimo krizės. Bet sekmadienį mane ištiko visiška krizė, kai staiga vyras pareiškė, kad jam per daug vištienos. Mat pasitaikė taip, kad anyta matyt gerai užmaitino vištiena ir namie gavo sugrįžęs. Tai sakiau visai mėsos šią savaitę neduosiu.
Man irgi gaminimo krizė... Sau tai dar mielai gaminčiausi, bet visi kiti užkniso.... Nneoriu gamint bile ko, o bile ko sveiko nevalgo, tai nuolatinė kompromisų paieška išvargina. O kai kas ir brangu, ko gal norėtųsi.
Mano viena beveik pavyzdinė vakarienė, net nufotkinau pirmąsyk gyvenime , nes retai taip nutinka, kad didžiuočiausi savim ir visiems vienu kartu viską patiekčiau
. 3 valgė savo labai mylimą patiekalą - burokėliai, rukola, saulėgrąžos kepintos ir ožkos sūris, o kiti trys - vištieną su salotom.