labas iš ryto,
spėjau iš pat ryto apsipirkti siūlų internetu,labai puikiai penktadienis prasidėjo
Olaiva, ka jau taip ziebei?
Maciau lyg musu kaime tokiu, bet nesipuoliau net ciupint.suabejojau sr patogu gali but
PENKTADIENIS
kainos neprisimeni? kur matei? ryt reiks užsukti
medvilnė ir linas pas mane jau galvoj sukasi, pas šiltą siūlą naujienų užsipirkau
labas rytas,
vakar man nedavė pamegzt susirinkimas. nu tas kur mokykloj būna. pas mus ten su iėjimo bilietais tokiuose renginiuose paprasčiau, bet vat su tuo galutiniu bilietu tai dar skaičiuoja biudžetą, bet įtariu kad bus toks visai nedžiuginantis..... neskaitant jau sumokėtų už egzaminus.... pliam, kai pagalvoji, tai kam reikia tokių švenčių... bet iš kitos pusės nu reik tiem vaikam ir pašvęst....
šituos virbalus kažkur mačiau jau reklamuojamus. vat irgi galvoju, ar patogūs. būt gerai, kas išbandys pirmas, kad pasidalintų įspūdžiais
Labas rytas
Jau supratot turbut, kad brolis ir siulai vakar atvyko pas mane, mama aisku dar visokiu lt gerybiu pridejus
Laukiu kol mazoji nueis miegot, eisiu dziaugtis ir glostyt babinas, su broliu bandysiu draugaut pamazu..stalo mb dar nesuorganizavo, tai turbut teks vaiku kambari ant stalo kurdint, ten bus saugiau, kol mazoji apsipras su nauju gyventoju, nes viska gi jai reikia irgi paciupint
Baklazanus as megstu.. seniau darydavau skanu patiekala, alia pamirsau recepta tikslu. Pakepti baklazanai ir is pomidoru bei daug cesnako pagamintas padaziukas prie ju.
Einam kavos su lietuviskai sureliais
Tuos virbalus maciau ir musu siulines turi, bet tik internete maciau, gyvai neteko ciupint.
katuk, apie kokią šventę kalba eina? Apie išleistuves?
Mano dukrai šiandien šimtadienis.
Ai, vos nepamiršau pasigirti - taigi šiandien pamačiau tą rodyklytę, kuri rodo kuro bako pusę
taip taip ! rodyklės detektyvas baigtas ! radau ir aš
ir taip, tai išleistuvės. nu. mūsų šimtadienis kažkodėl net kovo mėn bus
Labos, rodyklės neradau. tam skydelį, kur rodo kuro kiekį. Ir kitur niekur nieko panašaus.Prisidžiaugiau geru miegu, tai šiąnakt trečią kai pabudau (nereikėjo vakare arbatos gerti...), taip ir neužmigau ilgiausiai, prasivarčiau. Buvo kilus mintis eit pamegzt, bet kai mezginys ne super wau geidžiamas, tai patingėjau. Galų gale prieš rytą užmigau...
Nuotaiką ką tik sugadino tas pats projektas... Jau geriau nebūtų nei Kipro, nei to projekto .
Mano looobis
2DDBB816-0909-4690-BF71-292D4C71309C.jpeg 167,88KB
0 Parsiųsta kartų