Jo man regis ten kur apie dryziukus ir langiukus, kur toks samaninis languotas buvo..
Ačiū!
Na šiandien gavosi visiškas pravalas su vakariene. Gaminau jūsų girtą https://www.nidosrec...is-baklazanais/
Tai visų pirma labai sunku buvo gamint - naujas dalykas, nuolat turėjau žiūrėti į receptą ir dar daug dalykų vienu metu daryti. Bet visa tai nieko, šiek tiek kai kas pervirė, bet pusė bėdos. Bet kad jūs būtumėt matę vaikų veidus. Sakiau nufotkinsiu ir įkelsiu parodyt Tik vyriausiai dukrai patiko, vyras nuo kritiko.s susilaikė, bet ir nesigardžiavo. Man pačiai tai visai patiko. Bernai finale sakė - na jei baklažaną pakeistu faršum, būtų galima valgyti.
Šiandien sužinojau, kad sodra duoda tevams arbs seneliams nedarbingumą, kai mokykloj paskelbia karantiną Čia jei kam prireiktų.
Grįžau po sportų ir megzt jau nebesinori... O liko tiek nedaug. Na bet reikia per savaitgalį užbaigt ir gal pavyks parodyt kokiam gražesnam fone.
Restar, kaip faina komandiruotė Net jei ir trumpai, bet aplinką pakeist bet kokiu atveju gerai
Patiko šis serijalas rusiškas, bet geras.
http://seasonvar.ru/...haya_doch_.html
Oi, Kerpena, aš tai net nesumąstau vaikus taip šerti, žinodama, kokia bus reakcija, ypač didžiojo berno. Tiksliau, neimtų net į burną. mergos irgi įtarios. Turiu tik 2 savo eksperimentų draugus - vyrą ir dvynuką. Beje, paskaičiau tą receptą ir, pasirodo, pati pasigaminau kažką labai labai panašaus, nežiūrėdama į receptą. man buvo labai skanu, vieną dieną nešiausi į darbą termose, kitą dieną likutį namie supietavau. Daviau savo draugeliui paragaut, tai prašė dar pagamint .
Ryt Visorių siūlinė dirbs nuo 12 iki 17 val. Sakė, kad neįmanoma ten įeiti nepasiskambinus . kadangi elektrinį suktuką tik šeštadienį turės, tai gali tekti dar važiuoti. Arba pirkt tik babinom
.
Labos
Labas rytas.
Tai kokia šiandien tema?
Lietutis dar žiūriu Amerikos laiku gyvena
Parekomenduokit, kur Kaune gerą čiužinį išsirinkt? Noriu minkšto... Ikea’inį noriu grąžint, nesimiega ant jo man Prie laiko jau lyg ir pripratau.
Mezgu po kelias eilutes dukros megztinio, gal nespės išaugt... Grįžau į darbą, reikės laiko įsivažiuot.
Labas rytas,
Mano beveik visiems vaikams baklažanas irgi šlykštynė, pasirodo. Žinojau, kad moliūgus ar cukinijas tik labai užmaskavus sumaitinsi. Bet anie ir man pačiai, taip jau jei visai atvirai, turi tokią atmetimo reakciją. Na valgau, pasidarau, kad skanu būtų, bet kažkokia dalimi turi nemalonų prieskonį. O baklažanas man patinka. O pasirodo vaikam jie irgi toje pačioje eilėje su cukinijom stovi. Vis dar turėjau vilties, kad pamėgs.