Restar, o tu jau esi bandžiusi tuos gauruotus siūlus? įdomu labai gauruoti gyvai ar tik truputuką turiu momeny mezginys gaunasi koks
Megzt nebandžius, mergičkai man reikia labai gauruotų . pačiupinėsiu ir nuspręsiu, gal leis mėginuką pasibandyt.
Susirašinėjam tai su vyru, tai su jo žmona, tikrai ne visada jie ten būna, reikia susitarti. Ryt tarp 11 ir 13 val tikrai bus ir šį savaitgalį žadėjo būti, ta prasme, kad turbūt niekur neišvažiuoja, praeitą norėjau, tai nebuvo.
Qqute - ką ten pirkai? Vyras pavežėjo tave?
Reikia bilietus į Kiprą balandžio pabaigai pirktis, nervuojuos, nes šimtą metų to nedarius.... T.y., nei pirkus, nei skridus... O dar rūbų reiks .
Gal žinote,kur rasti tuos atšvaitinius siūlus?
Tuos gauruočius aš kažkada demonstravau gana gauruotai gaunasi. Bet mezgiau tai mašina. Virbalais tikrai bus skysčiau nes siūlas slidokas. Mano šviesiai rusvas siūlas. Tai tų gauriukų pilna ant tamsių rūbų
Restar prieš naujus pirkau diidele babinukę merino su kašmyru
tokio ryyškaus avietinio
vyras pavežėjo aha, bet vos radom patamsiais ;D
Ką veiksi Kipre?
vajėtau užpavydėjau.
Nu va, Nite, žadėjai, o nieko nesakei
. Gaila
.
Taigi žinai, kaip su tais žadėjimais būna žadi-žadi ir nesigauna, tai geriau ir nežadėt
o paskui nustebint
Kipre darbinė komandiruotė, projekto partnerių susitikimas. Ne kažin ką matysiu vėlai nuskrisiu, 2 dienos posėdžiams, kitą dieną išskrisiu, bet nu vis tiek įvykis, pokytis gyvenime . Čia man kaip paskatinimas, kad noriau su tuo projektu dirbčiau.
Sveikos, visoms sveikatos. Koks šlykštus virusas šiemet. Visi požymiai kaip gripo, tik be aukštos temperatūros. Ketvirta diena šiandien jau geriau. Gal kuri Koto aprašymą turit? Kaip ten, kur ten tas trumpintas eiles daryt?
Toks visiškas ežiukas rūke. Nemoku savęs fotografuot per telefoną. Ardau rankoves ir žiūrėsiu ar pavyks, kažkaip tą petį sutvarkyti. Patyso tas apgavikas tvidas.
IMG_20180208_171513.jpg 97,37KB
0 Parsiųsta kartų
Jurgitak youtubej ta pati olga kondratjeva apie ta koto berods pasakoja..as nemoku plansetej nuorodos is youtube idet
Qqte, o nepameni prie kurios temos? Nes tokio atskiro kaip ir nėra, bet ji mėgsta įdėt ką ir ne į temą.
Jo man regis ten kur apie dryziukus ir langiukus, kur toks samaninis languotas buvo..